Uhyggeligt klovne kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn der skal du klædes ud til Halloween, Fastelavn eller til en temafest med magi og uhygge som tema?

Så kunne et uhyggeligt klovne kostume til børn, være den oplagte udklædning.

De fleste forbinder klovne som hyggelige og sjove karakterer der hører til i et cirkus, men faktisk er der også rigtig mange der er bange for dem og hvor en klovnefigur kan give utallige af mareridt. Faktisk er der mange både børn og voksne der har klovnefobi. Klovnefobien er næret af det faktum, at klovne er iført makeup og forklædninger, der skjuler deres sande identitet og følelser.

Klovnelignende væsner har eksisteret i flere tusind år. Narren og klovnen har historisk set været et redskab brugt til satire og til at gøre nar ad magtfulde mennesker. Narren og andre latterlige personer går mindst tilbage til det gamle Egypten, og det engelske ord ‘clown’ dukkede op engang i 1500-tallet, da Shakespeare brugte udtrykket til at beskrive tåbelige karakterer i adskillige af sine skuespil.

Den velkendte cirkusklovn med malet ansigt, paryk og overdimensioneret tøj opstod i det 19. århundrede og har kun ændret sig meget lidt i de forløbne 150 år. Klovnens yderst usædvanlige fysiske egenskaber (parykken, den store røde næse, makeuppen, den besynderlige beklædning) forstørrer yderligere usikkerheden om, hvad klovnen kan finde på.

Et uhyggeligt klovne kostume til børn kan både bruges til Halloween, fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Der findes mange forskellige uhyggelige kostumer og både drenge og piger kan være klædt hyggeligt ud som en uhyggelig klovn. Se udvalget nedenfor:

uhyggeligt klovnekostume til børn gyserklovn dræberklovn kostume børnekostume

Dræber klovne kostume

Skræm livet af alle de andre gæster til fastelavn, halloween eller temafesten med dette dræber klovne børnekostume. Dræber klovn kostume til børn med top, bukser, sko, maske og handsker.

Find dræber klovne kostume til børn hos PartyKing

uhyggeligt klovne kostume til børn 273x450 - Uhyggeligt klovne kostume til børn

Uhyggeligt klovnekostume til børn

Klovne kan måde være sjove og skræmme. Med dette kostume bliver dit barn klædt på som en uhyggelig klovn. Et oplagt kostume til fastelavn eller halloween. Kostumet består af heldragt og maske.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 11 kl. 16.32.57 - Uhyggeligt klovne kostume til børn

Zombie klovne kostume

Klovnekostumet bliver ekstra uhyggeligt når det samtidig er et zombie kostume. Zombie Klovne kostume til drenge. Kostumet består af top, bukser, latex maske og hår.

Find zombie klovne kostume hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 10.22.58 745x1024 - Uhyggeligt klovne kostume til børn

Uhyggeligt klovnekostume

Uhyggen spreder sig, når denne lille uhyggelige klovn ankommer til halloweenfesten. Kostumet indeholder bukser, bluse og maske med hår. 

Find kostumet hos Temashop

farlig klovn luksus kostume til børn til halloween

Ond Halloween klovnekostume til børn

Skræm livet af din mor og far i denne skræmmende klovnedragt! Ganske enkelt det perfekte look, når der skal diskuteres lommepenge.  Klovnekostumet inkluderer en flerfarvet sweater med sort krave og et par bukser. Der indgår også en uhyggelig klovnemaske med rødt hår.

Find kostumet hos PartyKing

CARNEVIL KILLER CLOWN PIGEKOSTUME 450x450 - Uhyggeligt klovne kostume til børn

Uhyggeligt klovne kostume til piger

Uhyggeligt kostume til piger, som vil få din lille pige til at ligne noget fra en gyserfilm. Dette er et uhyggeligt kostume til børn, som vil få din datter til at ligne en typisk gyserfilmklovn med morderiske tendenser. Kostumet fås i tre forskellige størrelser og omfatter en kjole med pomponer, handsker, strømper og skoovertræk (ikke selve skoene). Bemærk, at paryk, ballon og sminke ikke medfølger.

Find kostumet hos Partyking

gyserklovn børnekostume

Gyser klovn børnekostume

Hvis dit barn ønsker at klæde sig ud som en super uhyggelig klovn til halloweenfesten, er du kommet tættere på målet! Denne skræmmende klovn er helt klart den mest uhyggelige af dem alle, altså SÅ uhyggelig, at selv andre gyserklovne ryster i bukserne! Kostumet inkluderer en luftig, grå tunika med røde og sorte pletter, røde bolde på maven og en matchende klovnekrave. Der medfølger også et par grå skoovertræk med lag på lag-effekt. En perfekt børnedragt, hvis du og hele familien satser på et Pennywise-tema til halloweenfesten.

Find kostumet hos PartyKing

blodig klovn børnekostume - Uhyggeligt klovne kostume til børn

Blodig klovn børnekostume

Hvilket cirkus denne klovn har arbejdet i, tør vi slet ikke tænke på. Vi ved blot, at det må have været en voldsom arbejdsplads, da denne dragt er med blodstænk. Perfekt valg, hvis man vil være ekstra uhyggelig til “trick or treat”-runden! Børnekostumet indeholder en stribet dragt i polyester.

Find kostumet hos Partyking

ond klovn børnekostume 450x450 - Uhyggeligt klovne kostume til børn

Ond klovn kostume til børn

Der findes intet, som kan hamle op med en rigtig ond klovn med uhyggelige intentioner, hvis dit barn vil skræmme sine venner. Passer også godt til fastelavn! Kostumet omfatter trøje, bukser, nederdel og krave i polyester. Indeholder også maske og diadem med et hårbånd i plast.

Find kostumet hos Partyking

uhyggeligt klovne kostume til voksne, uhyggelige klovnekostumer til voksne, dræber-klovn kostume, zombie klovne kostume, klovne kostume, klovnekostumer, uhyggelige kostumer, farlig klovn kostume, klovne kostume til voksne, klovne kostume til mænd, klovne kostume til kvinder, kostumeuniverset, kostumer til hele familien

 

Tilbehør til uhyggeligt klovne kostume til børn

  1.  Vil du skræmme alle en sen halloween-aften? Denne maske er både uhyggelig og skræmmende! Find maskerne og flere skræmmende klovnemasker hos Temashop
  2. Du kan selvfølgelig også selv vælge at lave en uhyggeligVandbaseret krops og ansigtsmalings pallet med 12 forskellige farver, 4 pensler og 2 svampe. Med dette komplette sæt med alle regnbuens farver kan du fuldende kostumet 100%. Find ansigtsmaling hos Temashop.
  3. Du er klar til at indspille en gyser med denne maske, der er perfekt til halloween. Find masken hos Temashop.

 

LÆS OGSÅ: Uhyggeligt klovnekostume til voksne

LÆS OGSÅ: Zombie kostume til børn

LÆS OGSÅ: Uhyggelige Halloween kostumer til børn

Hvilken slags dræberklovn kostume er du på jagt efter?

uhyggelig klovn kostume til børn uhyggeligt klovnekostume til børn dræber klovn børnekostume gyserklovn udklædning

ond klovn kostume barn halloween kostume til barn

Indlægget uhyggeligt klovne kostume til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: Videnskab.dk

 

2 meninger om “Uhyggeligt klovne kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!