Uhyggeligt klovne kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn der skal du klædes ud til Halloween, Fastelavn eller til en temafest med magi og uhygge som tema?

Så kunne et uhyggeligt klovne kostume til børn, være den oplagte udklædning.

De fleste forbinder klovne som hyggelige og sjove karakterer der hører til i et cirkus, men faktisk er der også rigtig mange der er bange for dem og hvor en klovnefigur kan give utallige af mareridt. Faktisk er der mange både børn og voksne der har klovnefobi. Klovnefobien er næret af det faktum, at klovne er iført makeup og forklædninger, der skjuler deres sande identitet og følelser.

Klovnelignende væsner har eksisteret i flere tusind år. Narren og klovnen har historisk set været et redskab brugt til satire og til at gøre nar ad magtfulde mennesker. Narren og andre latterlige personer går mindst tilbage til det gamle Egypten, og det engelske ord ‘clown’ dukkede op engang i 1500-tallet, da Shakespeare brugte udtrykket til at beskrive tåbelige karakterer i adskillige af sine skuespil.

Den velkendte cirkusklovn med malet ansigt, paryk og overdimensioneret tøj opstod i det 19. århundrede og har kun ændret sig meget lidt i de forløbne 150 år. Klovnens yderst usædvanlige fysiske egenskaber (parykken, den store røde næse, makeuppen, den besynderlige beklædning) forstørrer yderligere usikkerheden om, hvad klovnen kan finde på.

Et uhyggeligt klovne kostume til børn kan både bruges til Halloween, fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Der findes mange forskellige uhyggelige kostumer og både drenge og piger kan være klædt hyggeligt ud som en uhyggelig klovn. Se udvalget nedenfor:

uhyggeligt klovne kostume til børn 273x450 - Uhyggeligt klovne kostume til børn

Uhyggeligt klovnekostume til børn

Klovne kan måde være sjove og skræmme. Med dette kostume bliver dit barn klædt på som en uhyggelig klovn. Et oplagt kostume til fastelavn eller halloween. Kostumet består af heldragt og maske.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 11 kl. 16.32.57 - Uhyggeligt klovne kostume til børn

Zombie klovne kostume

Klovnekostumet bliver ekstra uhyggeligt når det samtidig er et zombie kostume. Zombie Klovne kostume til drenge. Kostumet består af top, bukser, latex maske og hår.

Find zombie klovne kostume hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 10.22.58 745x1024 - Uhyggeligt klovne kostume til børn

Uhyggeligt klovnekostume

Uhyggen spreder sig, når denne lille uhyggelige klovn ankommer til halloweenfesten. Kostumet indeholder bukser, bluse og maske med hår. 

Find kostumet hos Temashop

 

uhyggeligt klovne kostume til børn, zombie klovne kostume, halloween kostumer til børn, klovne kostumer til børn, uhyggeligt klovne kostume til voksne, uhyggelige klovnekostumer til voksne, dræber-klovn kostume, zombie klovne kostume, klovne kostume, klovnekostumer, uhyggelige kostumer, farlig klovn kostume, klovne kostume til voksne, klovne kostume til mænd, klovne kostume til kvinder, kostumeuniverset, kostumer til hele familien

Uhyggelig og trist klovn 

Er du på udkig efter et kostume til Halloween, som kan skræmme livet af alle, så behøver du ikke lede længere. Ingen ønsker at møde denne klovn på gaden en mørk aften.OBS: Masken er lavet af plastik, der kan derfor forekomme stærk lugt.

Find kostumet hos Temashop

 

uhyggeligt-klovne-kostume-til-børn

Creepy klovn børnekostume

Hvorfor er det egentlig, at klovne er så uhyggelige? Burde det ikke være noget, der associeres med cirkus, sjov og ballade? Altså… hvis man kigger på dette Creepy Klovn Børnekostume, så giver det naturligt mening, at de fleste ryster i bukserne. Kostumet er oplagt til uhyggelige udklædningslejligheder som Halloween.

Find kostumet hos Temashop

 

 

uhyggeligt klovnekostume til børn gyserklovn dræberklovn kostume børnekostume farlig klovn kostume dræberklovn halloween kostume

Dyster klovn 

Uhyggelig lille Halloween klovn som kan skræmme livet af næsten enhver. Kostumet består af en jumpsuit produceret i 100% polyester. Accessories og Make – Up medfølger ikke men kan købes separat.

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

uhyggeligt klovne kostume til voksne, uhyggelige klovnekostumer til voksne, dræber-klovn kostume, zombie klovne kostume, klovne kostume, klovnekostumer, uhyggelige kostumer, farlig klovn kostume, klovne kostume til voksne, klovne kostume til mænd, klovne kostume til kvinder, kostumeuniverset, kostumer til hele familien

 

Tilbehør til uhyggeligt klovne kostume til børn

  1.  Vil du skræmme alle en sen halloween-aften? Denne maske er både uhyggelig og skræmmende! Find maskerne og flere skræmmende klovnemasker hos Temashop
  2. Du kan selvfølgelig også selv vælge at lave en uhyggeligVandbaseret krops og ansigtsmalings pallet med 12 forskellige farver, 4 pensler og 2 svampe. Med dette komplette sæt med alle regnbuens farver kan du fuldende kostumet 100%. Find ansigtsmaling hos Temashop.
  3. Du er klar til at indspille en gyser med denne maske, der er perfekt til halloween. Find masken hos Temashop.

 

LÆS OGSÅ: Uhyggeligt klovnekostume til voksne

LÆS OGSÅ: Zombie kostume til børn

LÆS OGSÅ: Uhyggelige Halloween kostumer til børn

Hvilken slags dræberklovn kostume er du på jagt efter?

uhyggelig klovn kostume til børn uhyggeligt klovnekostume til børn dræber klovn børnekostume gyserklovn udklædning

ond klovn kostume barn halloween kostume til barn

Indlægget uhyggeligt klovne kostume til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: Videnskab.dk

 

2 meninger om “Uhyggeligt klovne kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!