Skildpadde kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du også vild med skildpadder? Så er et skildpadde kostume til voksne det oplagte kostume til den kommende udklædningsfest.

Et skildpadde kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, sidste skoledag eller karneval.

En skildpadde er et fascinerende dyr. Skildpadder er en orden krybdyr/reptilier. Skildpadder har eksisteret på Jorden i mere end 200 millioner år. De opstod før pattedyrene, fuglene, krokodillerne, slangerne m.fl. Det ældste skildpaddefossil (Odontochylys semitstacea) er 220 millioner år gammelt Man inddeler skildpadder den dag i dag i 341 arter med 200 underarter.

Skildpadder er vekselvarme æglæggere, som evolutionsmæssigt har en stor tilpasningevne. Skildpadder kan leve i næsten alle klimaer, der er varme nok til at de kan fuldføre deres avlscyklus. Skildpadder har ingen ører, men kan alligevel opfange visse lyde. De kan dog ikke høre nær så godt som f.eks. mennesker.

Der findes adskillige skildpaddearter, som kan blive mere end 100 år gamle.

Et skildpadde kostume til voksne kan både bruges til Fastelavn, karneval, sidste skoledag og temafesten med et dyretema. 

carry me skildpadde kostume til voksne 450x450 - Skildpadde kostume til voksne

Carry me skildpadde kostume til voksne

Skildpadden ser måske lidt trist ud, men han nyder faktisk at få lov til at bære dig rundt på skuldrene. Dette er det perfekte kostume til udklædningsfesten med et dyretema, hvor du gerne vil skille dig ud blandt alle de andre “traditionelle” dyrekostumer. Det bliver en fantastisk entré!
Carry Me Skildpadde-kostumet består af en dragt, som ligner en skildpadde med udstoppede ben, hvilket giver illusionen om, at du sidder på en skildpaddes skuldre.

Find kostumet hos Partyking

Blå skildpadde kostume 450x450 - Skildpadde kostume til voksne

Blå skildpadde kostume

Nogle gange tager det lang tid at komme i tanke om hvad man skal klæde sig ud som til udklædningsfesten. Og når temaet er tropiske dyr, bliver det ikke så meget lettere. Hvad er der for nogle? Svært at klæde sig ud til flamingo, jo. Men lad dig inspirere af at det tager land tid og vælg et langsomt dyr! Måske et dovendyr eller en skildpadde?
Blå Skildpadde Kostume er en helkropsdragt af lyseblåt filtstof der har et grønt skjold på ryggen og gyldne striber på maven. Hætten har øjne, og længst ude på ærmerne er der takkede, hvide detaljer der skal forestille skildpaddens hænder.

Find kostumet hos Partyking

skildpadde kostume til voksne, skildpadde udklædning til voksne, skildpadde voksenkostume, skildpadde kostumer, ninja turtles kostumer til voksne, dyre kostumer til voksne, carry me kostume til voksne, grønne kostumer til voksne, blå kostumer til voksne, skildpadde kostume tilbud

Ninja Turtles kostume

Donatello, Leonardo, Michelangelo og Raphael fra Teenage Mutant Ninja Turtles er tilbage! Kostumet er produceret i den bedste kvalitet, med mange flotte detaljer. Kostumet består af heldragt m. brystkasse, oppustelig skjold og 4 masker.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Ninja kostume til voksne

SE OGSÅ: Haj kostume til voksne

SE OGSÅ: Skildpadde kostume til børn

Indlægget Skildpadde kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Skildpadde kostume til voksne

error: Content is protected !!