Cowboy kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med indianere og cowboys?

Så er et cowboy kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Alle børn (i hvert fald de fleste drenge) har på et tidspunkt leget cowboy og indianer. Det er en af de klassiske lege, ligesom røver og politi. Cowboys med pistoler, westernhatte og sherif stjerne på skjorten og indianere med fjer, farverig krigsmaling og bue og pil. 

Cowboy kan direkte oversættes til ko-dreng og det var oprindeligt også deres oprindelige erhverv. Cowboys passede flokken af kvæg fra hesteryg og var tit væk i lange perioder, når kvæget skulle flyttes. Det kunne være i forbindelse med auktioner. Cowboys er en form for kvæghyrderne, men western film har tilsat deres image og liv, en dimension, der gør at nutidens opfattelse af en cowboy, er en ensom helt på hesteryg, med ufattelig reaktionsevne og præcision, når det gælder skydning. Deres storhedstid lå i årene mellem 1850 og 1880 og cowboy kulturen var størst i det vestlige Amerika, hvor cowboy kulturen stadig findes og ses i tøjkulturen og lokale redeoshows med skydning, linedance og lassokonkurrencer. 

En cowboy er i den grad kendetegnet på tøjet og derfor et oplagt kostume. Et cowboy kostume er kendetegnet ved en stor cowboy hat, cowboy bukser, skjorte, vest og cowboystøvler. En cowboy har sin pistol i et hylster i bæltet, eller en lasso over skulderen. 

Skal dit barn klædes ud som cowboy, kan du finde de fineste og sejeste cowboy kostumer nedenfor.  Vi har samlet de bedste cowboy børnekostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find cowboy kostumer til både drenge og piger her:

oppustelig cowboy kostume til børn 311x450 - Cowboy kostume til børn

Oppustelig Cowboy Hest

Er du en glad lille cowboy fra Texas prærie land, så skal du da have dette fine sæt at løbe rundt i.
Du får en cowboy, hat og en oppustelig hest i et og samme kostume. Hyp hyp afsted med dig.

Find kostumet hos Temashop

cowgirl børnekostume 278x450 - Cowboy kostume til børn

Cowgirl børnekostume

Skal barnet klædes ud som cowgirl for en dag? Så er dette kostume helt perfekt. Kostumet passer perfekt til fastelavn eller Western festen.

Find kostumet hos Temashop

 

SE FLERE Cowboy kostumer her

LÆS OGSÅ: Flere Toy story kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Indianer kostume til børn

 

 

cowboy kostume til børn tilbehør til cowboykostume fastelavnskostume til drenge hestepige kostume

Tilbehør til cowboy kostume til børn. 

Fuldend det seje cowboy look, med en cowboy hat, så solen ikke skinner lige i øjnene, en sherifstjerne eller et dobbelt revolversæt med hylster og 2 pistoler. Find al tilbehør til cowboy kostume til børn hos Temashop.

 

Indlægget Cowboy kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!