Cowboy kostume til børn

Har du et barn der er vild med indianere og cowboys?

Så er et cowboy kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Alle børn (i hvert fald de fleste drenge) har på et tidspunkt leget cowboy og indianer. Det er en af de klassiske lege, ligesom røver og politi. Cowboys med pistoler, westernhatte og sherif stjerne på skjorten og indianere med fjer, farverig krigsmaling og bue og pil. 

Cowboy kan direkte oversættes til ko-dreng og det var oprindeligt også deres oprindelige erhverv. Cowboys passede flokken af kvæg fra hesteryg og var tit væk i lange perioder, når kvæget skulle flyttes. Det kunne være i forbindelse med auktioner. Cowboys er en form for kvæghyrderne, men western film har tilsat deres image og liv, en dimension, der gør at nutidens opfattelse af en cowboy, er en ensom helt på hesteryg, med ufattelig reaktionsevne og præcision, når det gælder skydning. Deres storhedstid lå i årene mellem 1850 og 1880 og cowboy kulturen var størst i det vestlige Amerika, hvor cowboy kulturen stadig findes og ses i tøjkulturen og lokale redeoshows med skydning, linedance og lassokonkurrencer. 

En cowboy er i den grad kendetegnet på tøjet og derfor et oplagt kostume. Et cowboy kostume er kendetegnet ved en stor cowboy hat, cowboy bukser, skjorte, vest og cowboystøvler. En cowboy har sin pistol i et hylster i bæltet, eller en lasso over skulderen. 

Skal dit barn klædes ud som cowboy, kan du finde de fineste og sejeste cowboy kostumer nedenfor.  Vi har samlet de bedste cowboy børnekostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find cowboy kostumer til både drenge og piger her:

 

cowboy kostume til børn cowgirl kostume piger cowboy børnekostume rodeopige kostume fastelavnskostume fastelavnsudklædning billig kostume til piger amerikansk kostume historisk kostume

Cowgirl børnekostume

Hvem siger at indianere og cowboys, kun er for drenge? Dette søde cowboy kostume til piger forvandler din pige til en vaske ægte cowgirl. Kostumet består af af kjole, bælte, vest, tørklæde og en cowgirl hat. 

Find cowgirl kostumet til seje piger hos CoolStuff

texas cowboy kostume til børn

Cowboy udklædning

Din seje dreng eller pige, kan nu blive en lækker lille cowboy fra Texas’ egen prærieland. Med en skyder og hat er han hurtig helt klar til at indtage det vilde vesten. Kostumet indeholder Hat, Vest, Tørklæde, Buksecovers.

Find cowboy kostumet hos Temashop

cowboy kostume til børn cowboy børnekostume cowboy sæt sort vest western kostume det vilde vesten fastelavnskostume fastelavnsudklædning billig kostume til piger amerikansk kostume

Cowboy sæt – udklædning til børn

Med dette cowboy sæt, fås al tilbehøret, der skaber den lille cowboy. Brug egne cowboy bukser og en ternet skjorte eller en cowboyjakke og tilsæt dette cowboy sæt, bestående af hat, tørklæde, vest og sherifstjerne. 

Find cowboysættet hos Temashop

 

cowboy kostume til børn cowboy børnekostume buffalo kostume det vilde vesten fastelavnskostume fastelavnsudklædning billig kostume til piger amerikansk kostume

Buffalo cowboy kostume til børn

Hvis din dreng går og drømmer om at være udklædt som cowboy, kan du gøre hans drømme til virkelighed! Dette cowboy kostume er et hit! Kostumet indeholder bukser og vest. Med lidt tilbehør (læs nederst i indlægget) er kostumet fuldendt. 

Find det flotte cowboy kostume hos Temashop

 

cowgirl pige kostume cowboy kostume til piger cowboy kjole udklædning

Det vilde vesten var ikke kun for drengene! Iklæd din datter dette rå cowgirl kostume til fastelavn og hun vil blive til vestens vildeste cowgirl! Cowgirl-kostumet inkluderer en nederdel med tryk, der ligner koskind, og brune kanter. Desuden indgår der en brun vest, en rød bandana og en brun cowboyhat.

Find det flotte cowgirl kostume hos PartyKing

cowgirl udklædning til toddler cowboy pige kostume 3 år

Cowgirl børnekostume

Kom til udklædningsfesten som en sød, lille cowgirl. Nederdelen er brun og hvid med ko-mønster, vesten har flotte frynser og med det røde tørklæde om halsen og hatten på hovedet, bliver du det vilde vestens sødeste og mest cool cowgirl. Cowgirl Kostume til Børn indeholder en brun hat, en brun vest, et rødt tørklæde og en brun og hvid nederdel. Kostumet er lavet i polyester. Bemærk at pistolen, støvlerne og trøjen, som ses på billedet, medfølger ej.

Find kostumet hos PartyKing

 

cowboy kostume til 3 årig

Cowboy kostume til de mindste

En cowboy ser ofte grov ud, men med denne dragt får udklædningen en helt ny stemning. Dette kostume gør den yngste til den sødeste lille cowboy, og derfor kan man jo stadig godt være fræk til hverdag. Cowboy Kostume til Børn indholder en brun hat, en brun vest, et rødt tørklæde og et par brune og hvide bukser.

Find kostumet hos PartyKing

texas cowboy kostume til drenge

Texas cowboy

Cowboy-kostumet inkluderer en brun vest med guldfarvede detaljer, en rød bandana samt en brun cowboyhat. Derudover modtager du også et par komønstrede chaps. Glem ikke at tilkøbe en cowboypistol og knaldpulver.

Find kostumet hos PartyKing

lucky luke kostume til børn lucky luke udklædning

Lucky Luke kostume

Bliv klædt ud som Lucky Luke… så skal du bare have fanget Dalton brødrene! Kostumet indeholder Bluse, Vest, Bukser, Bælte, Støvlecovers og Bandana

Find kostumet hos Temashop

toy story kostume til børn, toy story tøj til børn, toy story udklædning til børn, toy story kostumer, toy story børne kostumer, buzz lightyear kostumer til børn, buzz lightyear udklædning til børn, woody kostume til børn, woody udklædning til børn, kostumer til børn, cowboy kostume til børn, cowboy udklædning til børn, kostume universet

Woody børne kostume

Heldragt med print og cowboy hat. Her får du et flot Woody kostume, som den lille Toy Story fan helt sikkert bliver glad for. Kostumet består af en heldragt med print og en cowboyhat, så man ligner en ægte cowboy.

Find Woody kostume hos Fastelavnstønden eller hos PartyKing

oppustelig cowboy kostume til børn 311x450 - Cowboy kostume til børn

Oppustelig Cowboy Hest

Er du en glad lille cowboy fra Texas prærie land, så skal du da have dette fine sæt at løbe rundt i.
Du får en cowboy, hat og en oppustelig hest i et og samme kostume. Hyp hyp afsted med dig.

Find kostumet hos Temashop

 

SE FLERE cowboy kostumer her

LÆS OGSÅ: Flere Toy story kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Indianer kostume til børn

 

 

cowboy kostume til børn tilbehør til cowboykostume fastelavnskostume til drenge hestepige kostume

Tilbehør til cowboy kostume til børn. 

Fuldend det seje cowboy look, med en cowboy hat, så solen ikke skinner lige i øjnene, en sherifstjerne eller et dobbelt revolversæt med hylster og 2 pistoler. Find al tilbehør til cowboy kostume til børn hos Temashop.

 

Indlægget Cowboy kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Cowboy kostume til børn

error: Content is protected !!