Cowboy kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med indianere og cowboys?

Så er et cowboy kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Alle børn (i hvert fald de fleste drenge) har på et tidspunkt leget cowboy og indianer. Det er en af de klassiske lege, ligesom røver og politi. Cowboys med pistoler, westernhatte og sherif stjerne på skjorten og indianere med fjer, farverig krigsmaling og bue og pil. 

Cowboy kan direkte oversættes til ko-dreng og det var oprindeligt også deres oprindelige erhverv. Cowboys passede flokken af kvæg fra hesteryg og var tit væk i lange perioder, når kvæget skulle flyttes. Det kunne være i forbindelse med auktioner. Cowboys er en form for kvæghyrderne, men western film har tilsat deres image og liv, en dimension, der gør at nutidens opfattelse af en cowboy, er en ensom helt på hesteryg, med ufattelig reaktionsevne og præcision, når det gælder skydning. Deres storhedstid lå i årene mellem 1850 og 1880 og cowboy kulturen var størst i det vestlige Amerika, hvor cowboy kulturen stadig findes og ses i tøjkulturen og lokale redeoshows med skydning, linedance og lassokonkurrencer. 

En cowboy er i den grad kendetegnet på tøjet og derfor et oplagt kostume. Et cowboy kostume er kendetegnet ved en stor cowboy hat, cowboy bukser, skjorte, vest og cowboystøvler. En cowboy har sin pistol i et hylster i bæltet, eller en lasso over skulderen. 

Skal dit barn klædes ud som cowboy, kan du finde de fineste og sejeste cowboy kostumer nedenfor.  Vi har samlet de bedste cowboy børnekostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find cowboy kostumer til både drenge og piger her:

cowboy vest til børn 450x450 - Cowboy kostume til børn

Cowboy vest til børn

Med denne flotte vest og hat bliver barnet forvandlet til en cowboy eller sherif fra Det Vilde Vesten. Du får her det perfekte kostume til en fødselsdagsfest eller udklædningsfest! Sættet består af en gul, orange og blå vest med forskellige cowboytryk, såsom en sherifstjerne, et halstørklæde samt et bælte. Til vesten medfølger en brun cowboyhat.

Find vesten hos Partyking

cowgirl pige kostume cowboy kostume til piger cowboy kjole udklædning

Det vilde vesten var ikke kun for drengene! Iklæd din datter dette rå cowgirl kostume til fastelavn og hun vil blive til vestens vildeste cowgirl! Cowgirl-kostumet inkluderer en nederdel med tryk, der ligner koskind, og brune kanter. Desuden indgår der en brun vest, en rød bandana og en brun cowboyhat.

Find det flotte cowgirl kostume hos PartyKing

texas cowboy kostume til drenge

Texas cowboy

Cowboy-kostumet inkluderer en brun vest med guldfarvede detaljer, en rød bandana samt en brun cowboyhat. Derudover modtager du også et par komønstrede chaps. Glem ikke at tilkøbe en cowboypistol og knaldpulver.

Find kostumet hos PartyKing

toy story kostume til børn, toy story tøj til børn, toy story udklædning til børn, toy story kostumer, toy story børne kostumer, buzz lightyear kostumer til børn, buzz lightyear udklædning til børn, woody kostume til børn, woody udklædning til børn, kostumer til børn, cowboy kostume til børn, cowboy udklædning til børn, kostume universet

Woody børne kostume

Heldragt med print og cowboy hat. Her får du et flot Woody kostume, som den lille Toy Story fan helt sikkert bliver glad for. Kostumet består af en heldragt med print og en cowboyhat, så man ligner en ægte cowboy.

 Find kostumet hos PartyKing

oppustelig cowboy kostume til børn 311x450 - Cowboy kostume til børn

Oppustelig Cowboy Hest

Er du en glad lille cowboy fra Texas prærie land, så skal du da have dette fine sæt at løbe rundt i.
Du får en cowboy, hat og en oppustelig hest i et og samme kostume. Hyp hyp afsted med dig.

Find kostumet hos Temashop

cowgirl kostume til børn 450x450 - Cowboy kostume til børn

Cowgirl kostume til piger

Hvis du har børn, der drømmer om at komme ud i ørkenen på en hesteryg som en rigtig cowgirl, så bør dette kostume købes med det samme! Produktet består af en gul top med fastsyet vest samt en nederdel med komønster og frynser.

Find kostumet hos Partyking

lucky luke cowboy børnekostume 450x450 - Cowboy kostume til børn

Lucky Luke cowboy børnekostume

Vestens helt er utvivlsomt Lucky Luke! Hvad passer bedre end at klæde sig ud som manden, der er hurtigere end sin egen skygge? Dette autentiske kostume fungerer lige så godt til udklædningsfester som til sjov og leg derhjemme i haven. Supplér med paryk og hat, så du opnår et gennemført look. Dette børnekostume imiterer Lucky Luke, og det består af en gul skjorte, et rødt halstørklæde, en brun vest samt et hylster.

Find kostumet hos Partyking

cowboy børnekostume 450x450 - Cowboy kostume til børn

Cowboy børnekostume

Dette er den ultimative dragt til barnet, der er på vej til fest ude på prærien. Ingen misser barnets tilstedeværelse, når han/hun bærer et komønster og en brun vest. Cowboyen har meldt sin ankomst! Dette er et perfekt valg til festen med et Det Vilde Vesten-tema eller udklædningsfesten, hvor barnet vil klæde sig ud som én af heltene fra favoritfilmen. Kostumet indeholder en blåternet skjorte, en brun vest og brune bukser.

Find kostumet hos Partyking

cowgirl børnekostume 278x450 - Cowboy kostume til børn

Cowgirl børnekostume

Skal barnet klædes ud som cowgirl for en dag? Så er dette kostume helt perfekt. Kostumet passer perfekt til fastelavn eller Western festen.

Find kostumet hos Temashop

 

SE FLERE Cowboy kostumer her

LÆS OGSÅ: Flere Toy story kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Indianer kostume til børn

 

 

cowboy kostume til børn tilbehør til cowboykostume fastelavnskostume til drenge hestepige kostume

Tilbehør til cowboy kostume til børn. 

Fuldend det seje cowboy look, med en cowboy hat, så solen ikke skinner lige i øjnene, en sherifstjerne eller et dobbelt revolversæt med hylster og 2 pistoler. Find al tilbehør til cowboy kostume til børn hos Temashop.

 

Indlægget Cowboy kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!