Zorro kostume til børn – den maskerede hævner

Har du et barn der er vild med historien om Zorro? Så er et Zorro kostume til børn det helt oplagte valg til  den kommende udklædningsfest.

Et Zorro kostume til børn er oplagt til flere festlige lejligheder, f.eks. fastelavnsfesten, festen med mexicansk tema eller leg i hjemmet.

Zorro er en fiktiv, fægtende helt, som blev opfundet af forfatteren Johnston McCulley i 1919. Zorro er en hemmelig identitet for Don Diego de la Vega, og historierne om ham foregår i det 19. århundredes Californien, som på den tid var en spansk koloni. Figuren Zorro har optrådt i talrige romaner, film, tv-serier, tegneserier osv.

Zorro er kendt for hans sorte udklædning, bestående af sorte bukser, en overdel, en kappe, maske,  hat og med sig har han altid sit fægtesværd.

Skal dit barn til en temafest hvor du gerne vil være den seje Zorro, med både hat, maske og sværd? Så findes der flere forskellige flotte Zorro kostumer til børn:

zorro udklædning børn 372x450 - Zorro kostume til børn - den maskerede hævner

Zorro sæt til børn

Skal dit barn klædes ud som den fantastiske Zorro til fastelavn? Med dette sæt, er udklædningen nemt og hurtigt klaret, bare husk at købe hatten og kappen ved siden af, da det ikke følger med i dette sæt!

Find sættet hos Temashop

zorro kostume til børn 382x450 - Zorro kostume til børn - den maskerede hævner

Zorro børnekostume

Vær Zorro for en dag, sving med kappen, gem dig bag masken og hav det sjovt. Kostumet består af dragt med vest, bælte, kappe og maske.

Find kostumet hos Temashop

zorro børnekostume 450x450 - Zorro kostume til børn - den maskerede hævner

Zorro kostume til børn

Zorro med muskler er et børnekostume bestående af en heldragt med en sort langærmet trøje med muskuløs overkrop og et par fastsyede bukser med skoovertræk. Kostumet inkluderer også en hat med Zorro-logo, øjenmaske og en mellemlang kappe med spænde.

Find kostumet hos Partyking

zorro kostume 305x450 - Zorro kostume til børn - den maskerede hævner

Zorro kostume 

Dette Zorro kostume til drenge er under officiel licens fra Zorro. Det består af en maske og en heldragt printet foran samt en kappe (kårde er ikke inkluderet). Masken er en sort øjenmaske i filt der dækker området omkring øjnene. Den sidder fast med en elastik. Heldragten er i sort stof og er printet med gyldne mønstre. Den er lavet med velcro så kappen kan sidde fast!

Find kostumet hos Vegaoo

zorro udklædning til børn 319x450 - Zorro kostume til børn - den maskerede hævner

Zorro udklædning til børn

Denne maskerede hævner udklædning til drenge består af en overdel, bukser, bælte, kappe, maske og hat (sværd ikke inkl). Overdel og bukser er lavet i let sort stof. Den lange kapper sidder udover resten. Bæltet er lavet i sort stof med hvidt mønster. Masken er sort og dækker øjne. Hatten er i samme farve. Dette hævnerksotume er perfekt til fastelavn eller andre udklædningsfester.

Find kostumet hos Vegaoo

zorro kostume sæt 439x450 - Zorro kostume til børn - den maskerede hævner

Zorro kostume sæt

Zorro™ -sættet består af et sværd, en maske og en hat (kappe og bælte indgår ikke). Hatten er sort og lavet af skumgummi. De perfekte tilbehør til din Zorro™ -udklædning!

Find kostumet hos Vegaoo

SE OGSÅ: Cowboy kostume til børn

SE OGSÅ: Indianer kostume til børn

SE OGSÅ: Batman kostume til børn

Indlægget Zorro kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Zorro kostume til børn - den maskerede hævner

error: Content is protected !!