Zorro kostume til børn – den maskerede hævner

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn der er vild med historien om Zorro? Så er et Zorro kostume til børn det helt oplagte valg til  den kommende udklædningsfest.

Et Zorro kostume til børn er oplagt til flere festlige lejligheder, f.eks. fastelavnsfesten, festen med mexicansk tema eller leg i hjemmet.

Zorro er en fiktiv, fægtende helt, som blev opfundet af forfatteren Johnston McCulley i 1919. Zorro er en hemmelig identitet for Don Diego de la Vega, og historierne om ham foregår i det 19. århundredes Californien, som på den tid var en spansk koloni. Figuren Zorro har optrådt i talrige romaner, film, tv-serier, tegneserier osv.

Zorro er kendt for hans sorte udklædning, bestående af sorte bukser, en overdel, en kappe, maske,  hat og med sig har han altid sit fægtesværd.

Skal dit barn til en temafest hvor du gerne vil være den seje Zorro, med både hat, maske og sværd? Så findes der flere forskellige flotte Zorro kostumer til børn:

 

zorro fastelavnskostume 1 årig fastelavnskostume 2 årig

Zorro børnekostume

Zorro kostume til de mindste! Et sødt fastelavnskostume til 1-3 årige. Zorro kostumet indeholder skjorte m. Kappe, bukser m. skocovers, bælte, hat og maske.

Find kostumet hos Temashop

 

zorro udklædning børn 372x450 - Zorro kostume til børn - den maskerede hævner

Zorro sæt til børn

Skal dit barn klædes ud som den fantastiske Zorro til fastelavn? Med dette sæt, er udklædningen nemt og hurtigt klaret, bare husk at købe hatten og kappen ved siden af, da det ikke følger med i dette sæt!

Find sættet hos Temashop

 

zorro kostume til børn 382x450 - Zorro kostume til børn - den maskerede hævner

Zorro børnekostume

Vær Zorro for en dag, sving med kappen, gem dig bag masken og hav det sjovt. Kostumet består af dragt med vest, bælte, kappe og maske.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Cowboy kostume til børn

SE OGSÅ: Indianer kostume til børn

SE OGSÅ: Batman kostume til børn

Indlægget Zorro kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!