Ride On / Carry Me kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med dyr og særligt dem man kan ride på? Eller synes I bare også at de kostumer hvor det ser ud som om man bæres at et dyr, er ret sjovt? Så læs med her! Vi har samlet de fineste såkaldte Ride On eller Carry Me kostumer til børn

Et Ride On eller Carry Me kostume eller udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest, eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Carry Me kostume til børn, se bare med her:

 

carry me ride on kostume til børn carry me kostume giraf kostume ride on giraf travis design udklædning

Skønt Ride on Giraf kostume

Super nuttet giraf kostume til familiens dyreven! Ride on Giraf er sjov og effektfuld udklædning til fastelavn og udklædningslege. En utrolig fin giraf med et meget sødt hovede på en lang hals og fine lange ben. Giraffen kan bruges uden på det almindelige tøj og også overtøj, hvis fastelavn holdes udendørs. Udklædningen  passer til børn fra ca. 3- 10 år. Benene stikkes ned gennem Giraffen og selerne kan justeres og tilpasses barnet – et tag i tøjlerne og der er lagt op til sjov ridning med giraffen. Det fine giraf kostume fra Travis Designs er fremstillet i kraftigt blødt stof og er kraftigt polstret. Giraffen måler 65 cm. til ryggen. 

Find det søde Carry Me giraf kostume til de børn hos Abeungen

 

carry me enhjørning kostume ride on unicorn kostume til børn

Flot Carry Me Unicorn kostume til børn

Hvem vil ikke gerne ride på ryggen af en enhjørning? Med dette super sjove Carry Me kostume kan du sidde på skuldrene af en flot hvid enhjørning til fastelavn. Kostumet er helt perfekt til dig der gerne vil have en sjov og anderledes udklædning, samtidig med at det føles som om, du har dit normale tøj på.

Find den søde Ride on Unicorn kostume hos Temashop

carry me trold kostume til børn 450x450 - Ride On / Carry Me kostume til børn

Carry me trold kostume til børn

Med dette enormt sjove kostume, ligner det, at dit barn rider på sin bedste ven, Trolden! Oppustelig Bærende Trold Børn Kostume er en rigtig cool udklædningsdragt til børn, som får det til at se ud som om, du bliver båret af en trold.

Find kostumet hos PartyKing

Carry me dinosaur kostume 450x443 - Ride On / Carry Me kostume til børn

Carry me dinosaur kostume til børn

Ankom til udklædningsfesten ridende på en dinosaur. Sjovt oppusteligt kostume til børn inkl. hat, der får det til at ligne at din barn sidder på dinosaur. Perfekt til fastelavn og leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Carry me cowboy kostume 338x450 - Ride On / Carry Me kostume til børn

Carry me cowboy børnekostume

Yihaaa…. sejt kostume der får dit barn til at ligne en vaskeægte cowboy der ankommer til temafesten ridende på en hest. Kostumet består af et oppusteligt kostume og tilhørende hat.

Find kostumet hos Temashop

Carry me unicorn børnekostume 363x450 - Ride On / Carry Me kostume til børn

Carry me enhjørning børnekostume

Enhjørninge er magiske og fascinerer mange børn. Nu kan dit barn komme ridende på sin egen unicorn til den kommende udklædningsfest med dette oppustelige kostume. 

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kroner

SE OGSÅ: Sjove fastelavnskostumer til børn

 

 

Indlægget Ride On / Carry Me kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!