Sjove fastelavnskostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter Sjove fastelavnskostumer til børn?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på sjove fastelavnskostumer til børn – både til drenge og piger.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Sjove fastelavnskostumer til børn

stærk dreng kostume 412x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Stærk mand børnekostume

Har du et barn som drømmer om at blive den stærkeste mand en dag? Med dette kostume kan barnet lege stærk mand for en dag. Et sjovt kostume til børn.

Find kostumet hos Temashop

katte børneksotume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Katte børnekostume

Hvis du mistænker, at dit barn kommer vil gå gennem livet med flere katte end familie og venner, så er dette kostume perfekt! For man kan lige så godt starte i god tid! Dette kostume består af en lyserød morgenkåbelignende dragt i polyester med kattemotiver på. Der medfølger også strømper.
Briller og hårcurlere medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

 

strålingsdragt kostume til børn sjove fastelavnskostumer til børn 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Strålingsdragt børnekostume

Efter al den galskab, der er sket i 2020, kan man ikke være forsigtig nok. Iklæd dit barn denne strålingsdragt, så han eller hun er klar til alt, der kan ske til halloween – alt fra pandemier til lækkende kraftværker. Her får du en grøn jumpsuit med hætte og strømper samt en maske med slange.

Find kostumet hos Partyking

cupcake børnekostume sjove fastelavnskostumer til børn 315x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Cupcake kostume til børn

Dette børnekostume er et man bliver lækkersulten af at kigge på. Hvem elsker ikke en god cupcake? Har du et barn der elsker cupcakes, så skal hun da klædes ud som én til den kommende udklædningsfest.

Find kostumet hos Temashop

 

Wonka Chokoladebar Børnekostume 335x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Wonka Chokoladebar Børnekostume

Klæd dig ud som en lækker chokolade bar fra Charlies fabrik, og vær den med den vindende billet. Et sjovt og anderledes kostume til årets fastelavnsfest.

Find kostumet hos Temashop

 

slange børnekostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Oppusteligt slange kostume

Mange har en fobi for slanger, hvilket ikke er så mærkeligt, når de uden problemer kan sluge dig hel! Denne slange er ved at gøre netop dette mod dit barn, hvilket er et uhyggeligt syn. Her får du et oppusteligt børnekostume i polyester, som forestiller en slange, som er ved at spise bæreren af dragten.

Find kostumet hos Partyking

 

Regnbue kjole til børn 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Regnbue kostume til børn

Kom til festen som en farverig elver! Denne kjole er fantastisk med sine skønne farver og store flæser. Perfekt til en udklædningsfest eller hvis du skal gå med til årets prideoptog! Her får du en stribet kjole i blå, lilla, grøn, rød, orange og gul. Kjolen har korte ærmer og flæser.

Find kostumet hos Partyking

insekt fastelavnskostume til børn 326x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Insekt fastelavnskostume til børn

Ankom summende til den kommende udklædningsfest med dette insekt kostume. Et sjovt kostume til børn der både kan bruges til fastelavn, halloweenfest og leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

isvaffel børnekostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Isvaffel børnekostume

Er dit barn en lille slikmund? Så er det indlysende, at han eller hun skal klæde sig ud som noget sødt til fastelavn! Som en isvaffel med drys får barnet både et sødt og sjovt look, hvilket er en uovertruffen kombination. 

Find kostumet hos Partyking

pomfritter kostume til børn sjove fastelavnskostumer til børn 364x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Pomfritter børnekostume

Dette kostume, får dit barn til at ligne en kæmpe portion pomfritter. Et kostume som med sikkerhed vil skabe en masse opmærksomhed og sultne blikke fra de andre fastelavnsdeltagere.

Find kostumet hos Temashop

oppusteligt frø kostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Oppusteligt frø kostume

Som frø kan dit barn hoppe rundt lige som det behager, og desuden se rigtig sjov ud i mellemtiden. Fungerer godt som udklædning til Kermit, den svenske Grodan Boll eller bare en almindelig, frisk frø! 

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig Kæmpe Wacky Waving Arm 410x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Har du et barn der ønsker at skille sig udenfor mængden, så er dette et helt perfekt kostume. Oppustelig Kæmpe Wacky Waving Arm er et sjovt og bemærkelsesværdigt børnekostume.

Find kostumet hos Temashop

eventyrbog børnekostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Eventyrbog børnekostume

Når du er iført dette herlige kostume, der ligner en kæmpe eventyrbog, vil du helt sikkert komme til at fortælle mange eventyr til festen. Her får du en rød eventyrbog, hvorpå der står “Once upon a time – Story book”. Den skal hænge hen over skuldrene.

Find kostumet hos Partyking

larve fastelavnskostume til børn 385x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Larve fastelavnskostume til børn

Klæd dit barn ud som en sød lille larve til fastelavn, i dette fine kostume. Blusen lukkes på ryggen, så den er nem at få af og på.

Find kostumet hos Temashop

Gangster Farmor Børnekostume 335x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Gangster Farmor Børnekostume

Du kan nu blive en super sej bedstemor i dette gangster cool kostume. Kostumet består af bluse, nederdel, paryk, øjenmaske, taske, halskæde og briller – kort sagt, alt der skal bruges til at blive en rigtig gangster bedstemor.

oppustelig pinata kostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn
Pinata kostume til børn
Nu har dit barn chancen for at klæde sig ud som en traditionel, mexikansk fødselsdagsaktivitet! Perfekt, hvis der vanker kostume-eller halloweenfest! Hold bare øje med, at der ikke er sliksultne børn med slagtræ i nærheden. Oppustelig Pinata Børnekostume indeholder en flerfarvet pinatadragt.
 
popcorn kostume til børn 248x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn
Popcorn kostume til børn 
Et sjovt kostume til barnet der elsker popcorn. Og hvem elsker ikke popcorn? Lav evt en masse popcorn og lav en kreativ popcorn paryk eller halskæde.
hotdog børnekostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn
Hotdog børnekostume
Hot Dog-kostumet indeholder en heldragt i polyester, som ligner en pølse i et brød med sennep på maven. Der medfølger også et par handsker.
oppustelig flyvemaskine kostume 415x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn
Oppusteligt flyvemaskine kostume

Befri din indre pilot med denne super smarte oppustelige flyvemaskine! Sørg for at flyv forsigtigt, og allervigtigst have det super sjovt imens.

Find kostumet hos Temashop

pizza slice børnekostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Pizza børnekostume

Alle børn elsker pizza og nu kan dit barn også blive klædt ud som sin favoritspise. Dette kostume forestiller en pizza slice.

Find kostumet hos Partyking

oppusteligt snegle kostume til børn sjove fastelavnskostumer til børn 242x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Oppusteligt snegle kostume

Til festen er du måske den sidste der ankommer, men det vil uden tvivl være det værd, når alt opmærksomheden vil falde på dig. Kostumet er oppusteligt og kan holde luft i op til 7 timer.

Find kostumet hos Temashop

stjerne kostume til børn 423x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn
Stjerne kostume til børn

Vi kender vist alle udtrykket “du er en stjerne”. Og nu kan dit barn komme klædt ud som en stjerne til den kommende fastelavnsfest eller måske til julefesten.

Find kostumet hos Temashop

kagemand børnekostume 347x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Kagemand Børnekostume

Den lille kagemand er bl.a. kendt fra den animerede tegnefilm Shrek, og er ganske velegnet til fastelavnsfesten! Et hyggeligt kostume der kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

rt børnekostume 231x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Ært Børnekostume

Bliv lige så lækker som en ært i denne fine, grønne heldragt, der får dig til at ligne en ært i bælg. Et sjovt kostume til den kommende fastelavnsfest.

Find kostumet hos Temashop

hest kostume til 2  450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Hest kostume til 2

Tag din bedste ven med og bestem, hvem som skal være bagben og hvem som skal være forben, så hopper I bare ind og giver den gas! Hest til To Kostume er en utrolig flot udklædning til voksne, som man skal være to personer i. Kostumet har en forende og en bagende, og den er virkelig nem at komme ind og ud af.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kroner

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner

SE OGSÅ: Sten saks papir børnekostumer

Listen med sjove kostumer til børn bliver løbende opdateret…

 fastelavnskostumer til børn 2021 - Sjove fastelavnskostumer til børn
 

 

Indlægget Sjove fastelavnskostumer til børn indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Sjove fastelavnskostumer til børn

error: Content is protected !!