Sjove fastelavnskostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter Sjove fastelavnskostumer til børn?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på sjove fastelavnskostumer til børn – både til drenge og piger.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Sjove fastelavnskostumer til børn

Virus kostume til børn 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Virus kostume til børn

Her er kostumet, der begynder en pandemi – af latter og komplimenter! Kostumet består af en grøn bold med fremspringende torne samt et ansigt med en uhyggelig grimasse, som er placeret i midten af brystet. Et fantastisk sjovt kostume, der garanteret bliver et hit ved børnenes udklædningsfest!

Find kostumet hos PartyKing

Robot børnekostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Robot børnekostume

Her får du et sort og hvidt børnekostume, der ligner en robot fra de ydre rum. Der er et hul ved ansigtet, så du kan se ud. Et sjovt kostume både til fastelavn og leg i hjemmet.

Find kostumet hos PartyKing

stærk dreng kostume 412x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Stærk mand børnekostume

Har du et barn som drømmer om at blive den stærkeste mand en dag? Med dette kostume kan barnet lege stærk mand for en dag. Et sjovt kostume til børn.

Find kostumet hos Temashop

katte børneksotume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Katte børnekostume

Hvis du mistænker, at dit barn kommer vil gå gennem livet med flere katte end familie og venner, så er dette kostume perfekt! For man kan lige så godt starte i god tid! Dette kostume består af en lyserød morgenkåbelignende dragt i polyester med kattemotiver på. Der medfølger også strømper.
Briller og hårcurlere medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

cupcake børnekostume sjove fastelavnskostumer til børn 315x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Cupcake kostume til børn

Dette børnekostume er et man bliver lækkersulten af at kigge på. Hvem elsker ikke en god cupcake? Har du et barn der elsker cupcakes, så skal hun da klædes ud som én til den kommende udklædningsfest.

Find kostumet hos Temashop

insekt fastelavnskostume til børn 326x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Insekt fastelavnskostume til børn

Ankom summende til den kommende udklædningsfest med dette insekt kostume. Et sjovt kostume til børn der både kan bruges til fastelavn, halloweenfest og leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Pizza børnekostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Pizza børnekostume

Pizza Børnekostume er et sjovt kostume, som er formet som et pizzaslice. Kostumet kommer med pizzamotiv på både for- og bagside og har huller til hoved, arme og er åben forneden.

Find kostumet hos PartyKing

pomfritter kostume til børn sjove fastelavnskostumer til børn 364x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Pomfritter børnekostume

Dette kostume, får dit barn til at ligne en kæmpe portion pomfritter. Et kostume som med sikkerhed vil skabe en masse opmærksomhed og sultne blikke fra de andre fastelavnsdeltagere.

Find kostumet hos Temashop

eventyrbog børnekostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Eventyrbog børnekostume

Når du er iført dette herlige kostume, der ligner en kæmpe eventyrbog, vil du helt sikkert komme til at fortælle mange eventyr til festen. Her får du en rød eventyrbog, hvorpå der står “Once upon a time – Story book”. Den skal hænge hen over skuldrene.

Find kostumet hos Partyking

oppustelig pinata kostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn
Pinata kostume til børn
Nu har dit barn chancen for at klæde sig ud som en traditionel, mexikansk fødselsdagsaktivitet! Perfekt, hvis der vanker kostume-eller halloweenfest! Hold bare øje med, at der ikke er sliksultne børn med slagtræ i nærheden. Oppustelig Pinata Børnekostume indeholder en flerfarvet pinatadragt.
Fisk kostume til børn 412x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Tropisk fiske kostume til børn

Med dette kostume ankommer dit barn til fastelavnsfesten som en tropisk fisk i flotte nuancer. Kostumet består af dragt, fuldend kostumet med farverige strømpebukser.

Find kostumet hos Temashop

 
popcorn kostume til børn 248x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn
Popcorn kostume til børn 
Et sjovt kostume til barnet der elsker popcorn. Og hvem elsker ikke popcorn? Lav evt en masse popcorn og lav en kreativ popcorn paryk eller halskæde.
hotdog børnekostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn
Hotdog børnekostume
Hot Dog-kostumet indeholder en heldragt i polyester, som ligner en pølse i et brød med sennep på maven. Der medfølger også et par handsker.
stjerne kostume til børn 423x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn
Stjerne kostume til børn

Vi kender vist alle udtrykket “du er en stjerne”. Og nu kan dit barn komme klædt ud som en stjerne til den kommende fastelavnsfest eller måske til julefesten.

Find kostumet hos Temashop

Edderkop kostume til børn sjove fastelavnskostumer til børn 355x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Edderkop børnekostume

Skal barnets klædes ud som en festlig edderkop, så er dette kostume helt perfekt. Et kostume man kun kan blive glad af at se på. Kostumet kan bruges både til fastelavn og halloween.

Find kostumet hos Temashop

kagemand børnekostume 347x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Kagemand Børnekostume

Den lille kagemand er bl.a. kendt fra den animerede tegnefilm Shrek, og er ganske velegnet til fastelavnsfesten! Et hyggeligt kostume der kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

rt børnekostume 231x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Ært Børnekostume

Bliv lige så lækker som en ært i denne fine, grønne heldragt, der får dig til at ligne en ært i bælg. Et sjovt kostume til den kommende fastelavnsfest.

Find kostumet hos Temashop

hest kostume til 2  450x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Hest kostume til 2

Tag din bedste ven med og bestem, hvem som skal være bagben og hvem som skal være forben, så hopper I bare ind og giver den gas! Hest til To Kostume er en utrolig flot udklædning til voksne, som man skal være to personer i. Kostumet har en forende og en bagende, og den er virkelig nem at komme ind og ud af.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kroner

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner

SE OGSÅ: Sten saks papir børnekostumer

Listen med sjove kostumer til børn bliver løbende opdateret…

 fastelavnskostumer til børn 2021 - Sjove fastelavnskostumer til børn
 

 

Indlægget Sjove fastelavnskostumer til børn indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

 

 

 

 

error: Content is protected !!