Sjove fastelavnskostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter Sjove fastelavnskostumer til børn?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på sjove fastelavnskostumer til børn – både til drenge og piger.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Sjove fastelavnskostumer til børn

stærk dreng kostume 412x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Stærk mand børnekostume

Har du et barn som drømmer om at blive den stærkeste mand en dag? Med dette kostume kan barnet lege stærk mand for en dag. Et sjovt kostume til børn.

Find kostumet hos Temashop

 

cupcake børnekostume sjove fastelavnskostumer til børn 315x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Cupcake kostume til børn

Dette børnekostume er et man bliver lækkersulten af at kigge på. Hvem elsker ikke en god cupcake? Har du et barn der elsker cupcakes, så skal hun da klædes ud som én til den kommende udklædningsfest.

Find kostumet hos Temashop

 

pomfritter kostume til børn sjove fastelavnskostumer til børn 364x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Pomfritter børnekostume

Dette kostume, får dit barn til at ligne en kæmpe portion pomfritter. Et kostume som med sikkerhed vil skabe en masse opmærksomhed og sultne blikke fra de andre fastelavnsdeltagere.

Find kostumet hos Temashop

 
Fisk kostume til børn 412x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Tropisk fiske kostume til børn

Med dette kostume ankommer dit barn til fastelavnsfesten som en tropisk fisk i flotte nuancer. Kostumet består af dragt, fuldend kostumet med farverige strømpebukser.

Find kostumet hos Temashop

 
popcorn kostume til børn 248x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn
Popcorn kostume til børn 
Et sjovt kostume til barnet der elsker popcorn. Og hvem elsker ikke popcorn? Lav evt en masse popcorn og lav en kreativ popcorn paryk eller halskæde.
 
stjerne kostume til børn 423x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn
Stjerne kostume til børn

Vi kender vist alle udtrykket “du er en stjerne”. Og nu kan dit barn komme klædt ud som en stjerne til den kommende fastelavnsfest eller måske til julefesten.

Find kostumet hos Temashop

 

Edderkop kostume til børn sjove fastelavnskostumer til børn 355x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Edderkop børnekostume

Skal barnets klædes ud som en festlig edderkop, så er dette kostume helt perfekt. Et kostume man kun kan blive glad af at se på. Kostumet kan bruges både til fastelavn og halloween.

Find kostumet hos Temashop

 

kagemand børnekostume 347x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Kagemand Børnekostume

Den lille kagemand er bl.a. kendt fra den animerede tegnefilm Shrek, og er ganske velegnet til fastelavnsfesten! Et hyggeligt kostume der kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

 

rt børnekostume 231x450 - Sjove fastelavnskostumer til børn

Ært Børnekostume

Bliv lige så lækker som en ært i denne fine, grønne heldragt, der får dig til at ligne en ært i bælg. Et sjovt kostume til den kommende fastelavnsfest.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kroner

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner

SE OGSÅ: Sten saks papir børnekostumer

Listen med sjove kostumer til børn bliver løbende opdateret…

 fastelavnskostumer til børn 2021 - Sjove fastelavnskostumer til børn
 

 

Indlægget Sjove fastelavnskostumer til børn indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

 

 

 

 

error: Content is protected !!