Blæksprutte kostume til voksne

Er du vild med det store ocean og livet under hav-overfladen – eller skal du til temafest med havet som tema?

Så er et blæksprutte kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller temafest.

Blæksprutten er langt fra kun et eksotisk dyr fra fjerne farvande. Danmark har en række forskellige blækspruttearter, og selv den sagnomspundne kæmpeblæksprutte er i sjældne tilfælde svømmet til Danmark.

Blæksprutter er en gruppe af marine bløddyr. Det er rovdyr, der omkring munden har et større antal fangarme til at gribe byttet. I tilfælde af fare kan mange arter udspy en mørk, blækagtig væske. Nogle få primitive arter bærer en ydre skal, mens de fleste har en indre skal, der ofte er uforkalket.

Et blæksprutte kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller andre sjove anledninger til et festligt og sjovt kostume. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot blæksprutte voksne. Du finder dem alle her:

blæksprutte heldragt rød blæksputte kigurumi rød kigurummi

Rød blæksprutte kigurumi

Hvad har otte tentakler, to søde øjne, er røde over hele kroppen og giver de bedste knus? Hvis du gættede på en Blæksprutte Kigurumi, gættede du rigtigt! Denne røde blæksprutte har bløde arme, gule øjne og tilstrækkeligt mange hænder til at give det perfekte blæksprutteindtryk. Dragten er fremstillet af en vaskbar fleece af en høj kvalitet. Den er varm og hyggelig, hvilket gør den ideel til hjemmehygge.

Find kostumet hos PartyKing

 

uhyggeligt kostume til voksne uhyggelig blæksprutte kostume til voksne

Uhyggelig blæksprutte kostume til voksne

Det er ikke hajen, som er havets konge, nej. Det er helt klart den mægtige blæksprutte, som med sine otte arme vinder ethvert slagsmål, som den havner i! Du kan ikke slås med en blæksprutte ustraffet, og den gør sig også helt perfekt som kostume!  

Find kostumet hos PartyKing

 

skindende blæksprutte kostume til kvinder bllæksprutte udklædning til voksne under havets overflade kostume til voksne

Flot blæksprutte kostume til kvinder

Vil du gerne have et anderledes og sjovt kostume i år til karneval eller sidste skoledag? Så er dette kostume nok lige noget for dig! Dragten består af en masse arme hvori du kan stikke dine egne i to af dem. Det yderste stof giver en fed effekt på dragtens udseende.

Find kostumet hos Temashop

BLÆKSPRUTTE KOSTUME 450x450 - Blæksprutte kostume til voksne

Blæksprutte voksenkostume

Nogle gange har du brug for et par fangarme til at nå ud med dit budskab, og hvad er så bedre end et blækspruttekostume, enten i en lyserød eller blå farve? Kostumet består af en heldragt i et let polymerskum-stof. Du får også et blækspruttelignende hoved med sjove øjne og et hul til ansigtet. Blæksprutten har otte fyldte fangarme hængende fra livet, som har en hvid underside og en helfarvet overside. De elastiske fingerstropper bevirker, at du kan fastgøre fangarmene på hænderne, hvilket tilfører et animeret udseende til din blækspruttekarakter. Denne blæksprutte ser også godt ud med tights eller leggings.

Find kostumet hos Partyking

blæksprutte voksenkostume 409x450 - Blæksprutte kostume til voksne

Blæksprutte heldragt

Bliv klædt på fra top til tå med denne Blæksprutte heldragt. Den perfekte udklædning til sidste skoledag, halloween eller fastelavn.

Find heldragten hos Temashop

LÆS OGSÅ: Ariel kostume til voksne
LÆS OGSÅ: Skaldyr kostume til voksne
LÆS OGSÅ: Haj kostume til voksne
LÆS OGSÅ: Skildpadde kostume til voksne

 

Indlægget Blæksprutte kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Blæksprutte kostume til voksne

error: Content is protected !!