Blæksprutte kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med det store ocean og livet under hav-overfladen ?

Så er et blæksprutte kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Blæksprutten er langt fra kun et eksotisk dyr fra fjerne farvande. Danmark har en række forskellige blækspruttearter, og selv den sagnomspundne kæmpeblæksprutte er i sjældne tilfælde svømmet til Danmark.

Blæksprutter er en gruppe af marine bløddyr. Det er rovdyr, der omkring munden har et større antal fangarme til at gribe byttet. I tilfælde af fare kan mange arter udspy en mørk, blækagtig væske. Nogle få primitive arter bærer en ydre skal, mens de fleste har en indre skal, der ofte er uforkalket.

Et blæksprutte kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er lavet meget få bud på et flot blæksprutte børnekostume. Vi holder dig opdateret på danske blæksprutte børnekostumer her:

 

blå blæksprutte kostume til børn blæksprutte børnekostume fisk kostume under havets overflade kostume bløddyr kostume til børn

Blæksprutte børnekostume

Klæd dig ud som en lille, sød blæksprutte til fastelavn med denne fine heldragt med lynlås og hætte. Kombiner selv udklædningen med ansigtsmaling og så er du parat til, at slå katten af tønden.

Find kostumet hos Temashop

 

carry me blæksprutte børnekostume ride on blæksprutte kostume til barn fastelavnskostume under havet kostume

Ride on Blæksprutte børnekostume

Blæksprutter er fascinerende og vækker nysgerrigheden. Hvad laver de egentlig dernede i havet? I dette seje kostume kan du ankomme til udklædningsfesten som en blæksprutte. Her får du et børnekostume, der forestiller en blæksprutte med lange arme og en sløjfe under hagen. Der sidder to seler på blæksprutten, så den nemt kan hænges over skuldrene. Kostumet er fremstillet af polyester og fås i en one size til børn.

Find kostumet hos Temashop 

 

LÆS OGSÅ: Ariel kostume til børn

LÆS OGSÅ: Sømand kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Lyserøde kostumer til børn 

LÆS OGSÅ: Sten saks papir kostumer til børn

 

Indlægget Blæksprutte kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

En mening om “Blæksprutte kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!