Havenisse kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Havenisse kostume er oplagt til skøre tema havefester!

Havenisser – enten så hader du dem, eller også så elsker du dem. De er sådan et fænomen som mange enten elsker at hade, eller knus-elsker. Havenissen er en næsten en hellig ting i Storbritannien, men her i Danmark er der delte meninger. Generelt kan vi sige at der er stigende salg i havenisser på dansk jord og de rigtige havenisser fås efterhånden i ALLE udgaver. Vi har i hvert fald spottet unge, som gamle havenisser, nisser med et erhverv (en havenisse i jakkesæt, en mekaniker havenisse og en strikkende havenisse). Vi har sågår mødt en zombie / halloween havenisse, på en mørk efterårsaften. 

Et havenissekostume er mere klassisk og består af et sæt tøj i ensfarvet farve, det karakteristiske bælte, med den lille mulepose og en lygte. Et havenisse kostume er først fuldendt med et større hvidt skæg og en ensfaravet hue. 

Du kan se et par gode bud på et havenissekostume, både til børn og voksne, her nedenfor. 

havenisse kostume havenisse udklædning skovnisse kostume gammeldags nissse kostume forklædning

Havenisse kostumer til voksne

Et sjovt have nisse kostume der fås i ovenstående 4 farvekombinaationer. Kostumet er oplagt, både som havenisse, men kan også anvendes som alfekostume, gammeldags skovnisse kostume eller som dværg kostume, hvis der er tale om eventyrlige dværge, i form af Snehvides venner; de 7 små dværge. Ifør dig dette havenissekostume og tag del i de festligheder der ligger for fødderne af dig. Uanset om du blot ønsker at udvide havens havenissesamling med en levende én af slagsen og derved skræmme livet af naboerne eller blot ønsker at skille dig ud som en hyle sjov havenisse, så er dette kostume lige noget for dig.

Find havenisse kostumet hos Temashop

 

 

FIND OGSÅ – De mere klassiske nissekostumer her

LÆS OGSÅ: Alfe kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Alfe kostume til børn

LÆS OGSÅ: Snehvide kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Peter Pan kostume til voksne

 

Indlægget Havenisse kostume indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

En mening om “Havenisse kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!