Alfe kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så kunne et alfe kostume til voksne, være den oplagte udklædning.

Ved du hvorfor et alfe kostume til voksne er et julekostume? 

En alf er i den før-kristne germanske og nordiske mytologi navnet på et væsen, der tilhørte en særlig kategori af guddommelige væsner, med en meget fremtrædende plads i religionen. Det blev senere i folkloren til et kollektivnavn for en heterogen skare af eventyrlige og overnaturlige væsner.

Når alfe forbindelse med julemanden, så er det en amerikansk ting. I Danmark er det nisserne der hjælper julemanden – ikke alferne. Men alfekostumet er sødt, farverigt og oplagt som kostume til julefester. 

Julemanden bliver en del af den danske jul i slutningen af 1800-tallet, og den danske fortælling er direkte importeret fra USA. Første gang der bliver skrevet om ham på dansk er i 1898, hvor forfatteren Louis Moe udgiver ‘Julemandens Bog’. I løbet af årene har historien om julemanden udviklet sig og alfene er blevet til nisser og Nordpolen er skiftet ud med Grønland. 

En alf er altså en amerikansk nisse og hvis julen står på amerikansk jul, er et alfekostume en oplagt idé! 

Et alfe kostume til voksne skitseres i farverne rød og grøn. Alferne er små, de hjælper julemanden (Santa Claus) og har ofte en hovedbeklædning i form af en hue, hat eller hætte, der dækker lidt af deres spidse ører.

Alfe udklædning til voksne kan både bruges af både mænd og kvinder og til både jul, Fastelavn, temafesten med udklædning. 

 

 

alfekostume til voksne alfe kostume til voksne udklædning amerikansl jul alfe udklædning fru alf kostume til kvinder udklædning til julefest

Alfepige kostume

Sødt alfekostume der er velegnet i juletiden, bl.a. udklædning som Santa’s little helper eller alf! Alfekostume i grøn og rød, indeholder kjole med bælte og alfehat.

Find alfepige kostume hos Temashop

alfekostume til voksne alfe kostume til voksne udklædning amerikansl jul alfe udklædning fru alf kostume til kvinder udklædning til julefest mr alf

Alfe kostume til voksne

Julemanden har mange små hjælpere for at nå alt det, han skal i julen. Alferne hjælper med at lave legetøj og pakke gaver ind, så alle børn kan få, hvad de ønsker sig til jul. Bliv en af julemandens små grønne hjælpere, og klæd dig ud som alf. Kostumet vil helt sikkert få julehumøret i top! Det indeholder bluse, bukser, hat og bælte. 

Find alfe kostumet hos Temashop

carry me alf kostume 320x450 - Alfe kostume til voksne

Carry me alf kostume

Hop i dette kostume og rid på den grønne alf hele natten. Et sjovt kostume som uden tvivl vil sikre mange gode grin til julefesten.

Find kostumet hos Temashop

julemandens hjælper kostume 329x450 - Alfe kostume til voksne

Julemandens hjælper kostume

I klædt dette kostume er du klar til årets julefest og til at hjælpe julemanden med at få alle pakkerne klar.  Dette kostume er unisex og kan derfor både bruges af mænd og kvinder.

Find kostumet hos Temashop

tilbehør alfekostume til voksne alfe kostume til voksne udklædning amerikansk jul alfe udklædning fru alf kostume

Tilbehør til en alfe kostume til voksne

  1. Hudfarvede alfeører, som sættes på dine egne ører. Oplagt til dit kostume som julealf eller lign. Der medfølger 2 stk. ører. Alfer har (ligesom nisser), små spidse ører. Find ørerne hos Temashop.
  2. Alfesko som typisk bruges af de alfe der hjælper julemanden når der skal deles gaver ud.
  3. En alfehue der fuldender kostumet, hvis du har valgt et alfekostume uden hovedbeklædning til julefrokosten. Find alfehuen hos Temashop.
  4. Grønne og rødstribet tights til de kolde juledage. Find strømpebukserne hos Temashop.

Hvilket alfe kostume til voksne leder du efter?

collage 26 1024x512 - Alfe kostume til voksne

alfekostume til voksne alf kostume alf udklædning

 

LÆS OGSÅ: Alfe kostume til børn

LÆS OGSÅ: Julemandskostume til voksne

LÆS OGSÅ: Sjove julekostumer til voksne

 

Indlægget Alfe kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!