Julemandskostume til voksne

Skal du klædes ud til den kommende julefrokost, julefest eller måske selveste juleaften, så er et julemandskostume til voksne, den oplagte udklædning. For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden.

De fleste af os forbinder nok julemanden med den rød dragt, det lange hvide skæg, rensdyrkanen og hans velkendte hohoho.

Julemanden er mystisk person i visse kulturer, der juleaften uddeler gaver til de artige børn. Julemanden går i andre lande under navne som Santa Claus, Father Christmas, Jultomten og Julenissen, Babbo Natale og Weihnachtsmann.

De fleste af os forbinder nok julemanden med den rød dragt, det lange hvide skæg, rensdyrkanen og hans velkendte hohoho. Det er den måde, som Coca Cola har fået os til at huske ham, efter de startede med at reklamere for julemanden sammen med cola tilbage i 1930´erne.

Men troen på julemanden har eksisteret i mange år inden Coca Cola brugte ham i deres markedsføring.

Historien om julemanden er delvist baseret på Sankt Nikolaus, der var en biskop (nu en helgen) der levede i byen Myra (Tyrkiet) i det 4. århundrede. Sankt Nikolaus var kendt for at dele gaver ud til de fattige.

Et gammelt sagn

…..fortæller at sankt Nikolaus nabo, var blevet ramt af flere forfærdelige uheld, han så derfor nødsaget til at sælge sine tre døtre som slaver. Men først gik han til biskoppen for at få et råd, og biskoppen rådede ham til at bede dag og nat, og tre gange faldt der en stor pose med guld stykker ned fra loftet, og den arme nabo blev ikke nødt til at sælge sine døtre.

Fra dette sagn blev sankt Nikolaus kendt som børnenes beskytter. Efter hans død i 330 steg hans popularitet og folk kom jævnligt og besøgte hans kiste.

Pludselig strømmede en duftende væske ud af kisten, og straks styrtede folk til, for at få en flaske af “Den hellige Nikolaus olie”, som man sagde kunne helbrede sygdomme.

Dog var det ikke alle kom med fredelige hilsner, engang kom en gruppe søfolk, fra havne byen Bari i Italien, for at stjæle hans legeme og bringe det med hjem til Bari, hvor de byggede Basilika de Sankt Nikola, som stadig besøges den dag i dag.

I Europa blev man hurtigt vilde med Nikolaus, og folk kom stadig i massevis for at besøge hans gravsted i Bari. Igennem alt, hvad der fortælles om ham, går der en rød tråd: Når mennesker er i nød, optræder Nikolaus som den store hjælper og velgører.

Fra 1500-tallet møder man de første sikre vidnesbyrd om, at nogle har klædt sig ud som Nikolaus og har delt gaver ud. Først fra 1800-tallet begynder julemanden, som vi kender ham, at optræde i den danske jul.

Byen Myra hedder i dag Demre og ligger i Tyrkiet tæt ved Antalya. Man kan i dag besøge Sankt Nikolaus’ kirke, hvor biskoppen i sin tid arbejdede. 

Julemand udklædning er oplagt til både julefesten, julefrokosten eller til udklædning til juleaften. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Julemandskostume til voksne:

 

klassisk julemand kostume til voksne

Klassisk julemandskostume til mænd

Så står julen atter for døren og hvad er julen uden julemanden? Klæd dig ud som julemanden iført dette flotte gennemførte deluxe julemandskostume med lommer i bukserne. Kostumet består af Julemandshue, Paryk, Skæg, Jakke, Bukser, Bælte, Støvlecovers.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 05 kl. 21.39.11 - Julemandskostume til voksne

Julemand kostume

Luksus julemandskostume hvor du får både jakke, bukser, nissehue, bælte, handsker og støvlecovers. Bemærk at skæg, øjenbryn og briller ikke følger med.

Find luksus julemandskostume hos Coolstuff

Skærmbillede 2017 10 05 kl. 21.44.22 - Julemandskostume til voksne

Julemandskostume

Vil du gerne glæde børnene til jul ved at være udklædt som julemanden? Så er dette julemandskostume perfekt.

Find julemandskostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 05 kl. 21.49.02 - Julemandskostume til voksne

Julemand kostume

Klæd dig ud som en flot julemand til juleaften i denne flotte julemands udklædning. Husk et stort og flot fyldigt skæg, en julemands sæk og et hyggeligt grin: Ho Ho Hooooo.

Find julemand kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 05 kl. 21.57.07 - Julemandskostume til voksne

Super Julemand kostume

Denne veltrænede julemand får ingen problemer med at komme ned gennem alle skorstene med gaverne til alle børnene denne jul.

Find Super julemand kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 05 kl. 22.02.37 - Julemandskostume til voksne

Cool Julemandskostume til voksne

“Ho, ho, ho – glædelig jul!”
Nu kan du blive helt klar til juletiden. Klæd dig ud som en cool og gennemført julemand, og du bliver klar til at danse om juletræet og få julehumøret til at stige! Kostumet er perfekt til juleaften og de skøre julefrokoster. 

Find Cool julemand kostume hos Temashop

 

julemandskappe julemandsjakke julemand kostume

Julemandskappe

Flot lang rød kåbe til dig, der vil være en smart julemand. Husk at kæbe skæg og handsker ved siden af.

Find kostumet her hos Temashop

 

julemand udklædning

Luksus julemandskostume

Ho, ho, ho…. Klæd dig ud som julemanden og tag rundt og besøg alle de søde børn til jul og hvis de har været artige, fortjener de måske en gave. Her får du det helt perfekte kostume, der består af bukser, frakke, kappe, bælte, støvlecovers, handsker, skæg og hue – hvad mangler du så mere?

Find kostumet her hos Temashop

 

julemand luksus kostume til voksne

Luksus julemandskostume

Dette julemandskostume er ikke et hvilket som helst julemandskostume. Det er importeret hele vejen fra Kina og har kørt på slæde hele vejen hen til os. Julemandskostumet inkluderer en autentisk julemandsjakke med hvide, forede kanter og knapper af metal. Der indgår også et par matchende bukser, en nissehue samt et sort bælte med metalspænde. Sidst men ikke mindst indgår der også et par sorte støvleovertræk samt paryk med julemandsskæg.

Find kostumet hos Partyking

 

oppustelig julemand kostume til voksne

Oppusteligt julemand kostume 

I stedet for at bruge både penge og tid på et stort antal julefrokoster for at nå maksimal vægt, kan dette være et godt alternativ til at komme i form inden juleaften. Dragten inkluderer en oppustelig dragt med bukser, bælte og hvide, foldede kanter. Der medfølger også en nissehue og hvidt julemandsskæg. Tilkøb et par hvide handsker for et komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

 

 

julemand parkostume til jul

Parkostume til jul

Magisk jul! Kostume julemand luksus til mænd: Dette julemandskostume til mænd består af en jakke der lukker ved hjælp af velcro, et par bukser med elastik i taljen, et stort bælte samt overtræksstøvler, et par handsker, og en nissehue. Baseret på det autentiske julemandskostume, i smukt rødt stof og pels på jakken og  støvler (skæg og tilbehør medfølger ikke).

Kostume nissepige til kvinder: Dette smukke nissepige kostume består af en nissehue, en jakke der lukker ved hjælp af velcro og bælte, samt en nederdel med elastik i taljen. 

Kom klædt som par til julefrokosten med dette julesæt. 

Find kostumerne hos Vegaoo

 

 

collage - Julemandskostume til voksne

Tilbehør til Julemandskostume til voksne

  1. Julemands briller. Runde og sølvfarvede julemandsbriller. Find dem hos Temashop.
  2. Julemandens mave – julemanden er kendetegnet ved hans store runde mave. Oppustelig mave til at komme indenunder dit julemandskostume. Find det hos Temashop.
  3. Julemandens klokke med et rødt håndtag, som passer glimrende til dit julemandskostume. Find klokken hos Temashop.
  4. Julemandshandsker. Enhver julemand har brug for et par flotte hvide handsker, når der skal deles gaver ud til alle børnene til jul. Find dem hos Temashop.
  5. Julemanden forbinder man med at komme med gaver og derfor skal han da også have en julemandssæk. Sjov julemandssæk der er perfekt til julemandsudklædning. Find sækken hos Temashop
  6. Julemands skæg. Med dette fine julemandsskæg og paryk, vil ingen kunne se, at du ikke er den rigtige julemand. Find skægget hos Temashop.

 

julemand forklædning julemand kostume

LÆS OGSÅ: Julemor kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Julemandskostume til børn

LÆS OGSÅ: Nisse kostume til børn

Indlægget Julemandskostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Julemandskostume til voksne

error: Content is protected !!