Oppustelige julekostumer til voksne

Skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så er et af disse oppustelige julekostumer til voksne den oplagte udklædning. 

Oppustelige julekostumer er blevet det helt store hit til årets julefest!

For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden.

Men til julen hører sig også julefester og julefrokoster, nogle af disse fester kræver at man dukker op i pænt tøj og så er der andre fester hvor der gåes all-in på kostumet. Der findes et hav af flotte jule kostumer hvad enten man ønsker at blive klædt ud som julemanden, nisse, Rudolf, Snemand mm. 

Men hvorfor komme som alle andre, når man kan få sit helt unikke og sjove kostume, som gør at man bliver festens midtpunkt?

oppustelig julemand kostume 347x450 - Oppustelige julekostumer til voksne

Oppusteligt julemand kostume

Sjovt julemand kostume som uden tvivl vil sikre dig en masse opmærksomhed til julefrokosten – eller måske et sjovt anderledes kostume til juleaften.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 11 10 kl. 23.49.35 771x1024 - Oppustelige julekostumer til voksne

Oppustelig julemand kostume

Intet slår den søde juletid, og du kan tage december måned til et helt nyt niveau. En rigtig julemand har lidt mave og et stort hvidt skæg, og det kan denne dragt uden tvivl give dig. Hop i dragten, stram alle åbninger, tænd blæseren på bagsiden, og dragten bliver fyldt med luft. Du bliver med stor sandsynlighed julens mest fjollede julemand med denne heldragt.

Find kostumet hos PartyKing

 

oppustelig julemand kostume 450x450 - Oppustelige julekostumer til voksne

Oppustelig julemand kostume

Rid rundt på Rudolf og gør julen magisk for venner og uvenner! Med dette kostume tager du altså den rigtige julemands plads! Husk bare, at hvis du køber dette kostume, så er du ansvarlig for hele julen!
Oppustelig Ridende Julemand Kostume er en rigtig sjov dragt, som får det til at se ud som om, at du rider på Rudolf iført et julemandskostume med skæg og det hele. Dragten er oppustelig og drives af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen.

Find kostumet hos partyking

 

Oppustelig julemandskostume 450x450 - Oppustelige julekostumer til voksne

Oppustelig julemandskostume

Ja, man skal lige tænke sig om en ekstra gang, når man ser Julemanden rende rundt og bære på et menneske. Hvad de andre gæster ikke ved, er, at det i virkeligheden kun er dig, der jokker rundt med et utrolig sjovt kostume, der giver illusionen af, at du bliver båret! Kostumet fungerer sådan, at du har benene i Julemandens ben, men hovedet og armene i det, som bliver kroppen på personen, der bliver båret. Kostumet er oppusteligt og pustes op via en ventilator, som sidder bag på dragten. Kostumet er superlet at hoppe i og ud af, og det kommer garanteret til at blive højdepunktet ved julefrokosten!

Find kostumet hos Partyking

 

collage 1024x389 - Oppustelige julekostumer til voksne

Se også: Sjove jule kostumer til voksne

Indlægget Oppustelige julekostumer til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Oppustelige julekostumer til voksne

3 meninger om “Oppustelige julekostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!