Robin Hood kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du den der stjæler fra de rige og giver til de fattige? Og er du vild med Middelalderen, Riddere, Robin Hood og Sherwood skoven? Så kunne et Robin Hood kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest eller til dette års karneval.

Et Robin Hood kostume til voksne er ofte kendetegnet ved et grønt og brunt kostume med en grøn hat og bue og pil, som vigtigste elementer, til at skabe visionen om en rigtig Robin Hood. 

Robin Hood er en engelsk sagnfigur. Den adelige, men fredløse engelske middelalderhelt ved navn Robin Hood, tog fra de rige og gav til de fattige. Det siges at han slog sig ned i Sherwood skoven sammen med sine lystige svende og kæmpede loyalt for Richard 1. Løvehjerte. Modstanderen var Sheriffen af Nottingham der derimod ikke er en sagnsfigur, men er en sammensat litterær skikkelse, skabt på grundlag af århundreders myter og legender.

Den oprindelige Robin Hood, kan have været en vis Robert Hood, der blev dømt fredløs af myndighederne i York i 1225. Forbrydere, der holdt til i skovene, var et velkendt og dokumenteret fenomen i middelalderen. I den anden halvdel af 1200-tallet optræder “Robinhood” som tilnavn. Dette tyder på, at en legendekreds var under udvikling. 

Lady Marion eller Maid Marian er en figur der først er kommet ind i Robin Hoods fortælling, mange hundrede år efter den oprindelige historie om Robin Hood. Lady Marion er kommet til fortælling via de versioner af historien, der er nedskrevet som skuespil. Men en udkorne i Robin Hoods liv, giver ham en dimension, der ikke tidligere var tænkt på. 

Robin Hood kostume findes både til mænd og kvinder. Og så er der selvfølgelig også mulighed for at være Lady Marion, Broder Tuck eller den onde Sherif fra Nottingham. Se de mange muligheder for Robin Hood udklædning til voksne nedenfor:

robin hood kostume - Robin Hood kostume til voksne

Robin hood kostume

Tag fra de rige og giv til de fattige. Af sted mod Sherwoodskoven! Indeholder: Skjorte, vest, bukser, bælte og støvleovertræk samt en hat.

Find kostumet hos Partyking

robin hood kostume til kvinder robin hood kostume til voksne kostume robin hood sherwood temafest kostume sidste skoledag kostume

Frøken Robin Hood kostume til voksne

Der er vel ikke en regel om, at piger ikke også kan være Robin Hood? Al ære og respekt for Marion, men hvem vil ikke gerne være den bedste bueskytte nogensinde? En lovløs person er en, der aktivt vælger at stå uden for samfundet og klare sig på egen hånd, oftest på grund af at samfundets struktur ikke stemmer overens med personens holdninger. Hvis du gerne vil være en rebel og samtidig er inviteret til udklædningsfest, har vi det perfekte kostume på lager. Robin Hood er Disneys velkendte anarkist, og nu kan du blive en kvindelig version af ham ved hjælp denne fine kjole. Kostumet inkluderer en grøn kjole, bælte, kappe med hætte og handsker. Husk at tilkøbe en bue og pil!

Find kostumet hos PartyKing

robin hood kostume til voksne munkekostume til voksne sherwood kostume broder tuck kostume rollespil kostume middelalder kostume

Broder Tuck kostume til voksne

Er historien om Robin Hood og hans kumpaner en af dine favorithistorier? I så fald har vi her den flotte munkedragt dig! Ved sin side havde Robin Hood nemlig den tykke munk Broder Tuck, og i fællesskab stjal de fra de rige og gav til de fattige. Munken havde virkelig hjertet på det rette sted og er sin egen dragt værd! Nu kan du hylde ham ved at bære den! Broder Tuck-kostumet indeholder en lang robe. Roben har en brun del med korte ærmer, en rummelig hætte og en åbning foran. Under den brune del sidder der en sennepsgul del med lange ærmer, som har mere vidde forneden. Begge dele er fastsyede med hinanden. Der medfølger også et hvidt bånd, som ligner et reb og bindes i taljen.

Find kostumet hos PartyKing

SE FLERE: Munkekostumer til voksne

robin hood kostume til voksne sheriffen af nottingham kostume til voksne sherif sherwood udklædning rollespil kostume

Sheriffen fra Nottingham udklædning

I dette kostume kan du blive en del af de historiske fortællinger fra England og forvandle dig om til den onde sherif af Nottingham, som ihærdigt prøvede at stoppe Robin Hood i, at gøre gode gerninger..

Find Sheriffen af Nottingham kostumet hos Temashop

 

robin hood kostume til voksne lady marion kostume til voksne middelalder dronning kostume til voksne rollespil kostume temafest kostume

Lady Marion – Robin Hood kostume til voksne

Bliv den smukke Lady Marion fra Robin Hood i dette flotte kostume. Sættet består af en lang, mørkerød kjole med flotte detaljer samt et elegant hovedsmykke med hvidt slør. Det smukke hovedstykke måler ca. 56 cm i omkreds.

Find kostumet hos Temashop

robin hood kostume til voksne grøn lady marion kostume til voksne middelalder dronning kostume til voksne rollespil kostume temafest kostume

Smuk Lady Marion udklædning til voksne

En større skønhed skal man lede længe efter, når du hopper i denne grønne drøm med flot bælte og dekorativt pandebånd. Lady Marion i grøn kjole og pandebånd. Bemærk at kostumet fås i størrelse 36 – 54. 

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Robin Hood kostume til voksne du ledte efter?

robin hood kostume til voksne 1 - Robin Hood kostume til voksne

 

Se også: Robin Hood kostume til børn

SE OGSÅ: Peter Pan kostume til voksne

SE OGSÅ: Games of Thrones kostume til voksne

Indlægget Robin Hood kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Robin Hood kostume til voksne

error: Content is protected !!