Skolepige kostume til voksne

Et skolepige kostume til voksne er et klassisk kostume, der især er meget populært til sidste skoledag!

Et skolepige kostume til voksne er et kostume der både er sjovt og frækt og oplagt til årets karneval, halloween, sidste skoledag eller den kommende fastelavnsfest.

Den typiske opfattelse af skolepiger, er at de typisk er pænt klædt i uniform bestående af nederdel og skjorte og opfører sig korrekt. Men under overfladen gemmer sig noget andet, end det uskyldige look.

Et typisk skolepige kostume består af nederdel og skjorte. Gennemfør looket med fletninger eller rottehaler, og du bliver klar til fest. Du kan peppe din uniform op med et par nørdede briller, en blyant bag øret eller et tyggegummi.

college skolepige kostume 426x450 - Skolepige kostume til voksne

College pige kostume

Klæd dig ud som en sød, men fræk college pige i denne flotte college uniform. Kostumet består af kjole, krave m. slips og hårklips m. sløjfe. Køb også gerne et par hvide stockings for det rigtige skolepige look.

Find det hos Temashop

Skolepige kostume til voksne 360x450 - Skolepige kostume til voksne

Skolepige kostume

Preppy er et udtryk, der bliver brugt om typen, der altid går med polo, skjorte, blazer og lignende, når de skal i skole. Nu kan du få et lidt frækt kostume, der er inspireret af den fine og “preppy” stil.
Den hvide top er ærmeløs, så den er let og behagelig at have på under jakken, og den smarte ternede nederdel har elastik i taljen, så vidden er lidt justerbar.

Find kostumet hos Temashop

skolepige voksenkostume 436x450 - Skolepige kostume til voksne

Skolepige kostume

Klæd dig ud som den søde skolepige i dette kostume, der består af bluse, nederdel, slips og hårsløjfer. Så mangler du bare brillerne og et par stockings til, at komplimentere kostumet med.

Find kostumet hos Temashop

sexet mandlig skolepige kostume 360x450 - Skolepige kostume til voksne

Sexy Mandlig skolepige kostume

Sjovt kostume til manden. Toppen er lavet med et frækt print foran, så du kommer til at ligne en ægte skolepige. Kostumet indeholder nederdel, top og hårbøjle.

Find det hos Temashop

Nørdet skolepige voksenkostume 450x450 - Skolepige kostume til voksne

Skolepige voksenkostume

Endelig har du chancen for at iføre dig en rigtig skoleuniform! Her i Danmark bruges de jo ikke i skolerne, så denne dragt er perfekt for dig, som har savnet dette under din skolegang. Nu er det heldigvis op til dig selv, hvor meget fokus du vil have på lektierne kontra dansegulvet til festen. Kostumet består af en skotskternet nederdel med tilhørende hvid skjorte og sort slips.

Find kostumet hos Partyking

Harry potter skolepige kostume 450x450 - Skolepige kostume til voksne

Frækt skolepige kostume

Dette er et Harry Potter-inspireret kostume med en kort trøje, ternet nederdel og selvfølgelig en kappe. Spørgsmålet er vel, om Dumbledore ville have godkendt, at nederdelen og trøjen er lidt korte, men det ser vi let på, for det er et rigtig flot og sjovt kostume! Medbring en tryllestav, og så er du klar! Fortryllende Skolepige Deluxe Kostume indeholder en kort, grå trøje med symboler, en kort skotskternet nederdel med gulddetaljer og med høj talje, en kort kappe i samme stil med krave og kort slips.

Find kostumet hos Partyking

ulydig skolepige kostume 450x450 - Skolepige kostume til voksne

Ulydig skolepige udklædning

Dette er et super smart outfit, som passer godt til highschool-udklædningsfesten! Kostumet som ulydig skolepige omfatter en kort sort kjole med knapper foran, en hvid kortærmet trøje og et kort slips
i en sort og lyserød farve.

Find det hos Partyking

zombie skolepige kostume til halloween 450x450 - Skolepige kostume til voksne

Zombie skolepige kostume

Skoleuniformer er altid et hit, og endnu bedre bliver det, når uniformen sidder på en zombie! Denne skolepigeuniform passer perfekt til en halloweenfest! Kostumet inkluderer en hvid skjorte og en grå jakke
med blodstænk, en ternet kjole samt et rødt og sort slips.

Find det hos Partyking

Fandt du det skolepige kostume til voksne du ledte efter?

skolepige kostumer - Skolepige kostume til voksne

SE OGSÅ: Zombie kostume til voksne

SE OGSÅ: Sygeplejerske kostume til voksne

SE OGSÅ: Harry Potter kostume til voksne

Indlægget Skolepige kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Skolepige kostume til voksne

error: Content is protected !!