Bride to be udklædning – kostume til kommende brud

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du/I på udkig efter Bride to be udklædning til den kommende polterabend, hvor brudens sidste dag i friheden fejres?

Når den kommende brud skal fejres, skal det selvfølgelig ske med en Bride to be udklædning, så ingen omkring jer er i tvivl om hun snart skal giftes. Alle piger fortjener at blive sendt af sted i bedste stil!

Polterabend er en sammensætning af de to tyske ord Poltern og Abend, der betyder henholdsvis “buldre, brage, larme” og “aften”. Larmen skulle fordrive de onde ånder, så poltergejsten blev forhindret i at spolere det kommende bryllup. Når gæsterne havde gjort, hvad de kunne for at skræmme de onde ånder bort, kom der nemlig øl eller vin på bordet. 

En polterabend afholdes typisk separat for mænd og kvinder, idet det kun er mænd der er med til gommens polterabend, og kun kvinder til brudens polterabend. Indtil ca. 1980 var det i Danmark næsten kun mænd, der holdt deres polterabend, men som i resten af Nordeuropa og USA har den også bredt sig til kvinderne, samtidig med at især mændenes polterabend har udviklet sig til at bestå af nogle manddomslignende prøver. Typisk tager kvinderne den lidt mere med ro og nyder til gengæld wellness, sjove oplevelser, koncert, lækker mad mm. Men vildere aktiviteter kan også være et godt bud.

Husk når I arrangerer polterabend at det skal passe med den type kvinde hun er. Og det samme gælder sig for udklædningen. k62jwegui7h9m7q7a8o - Bride to be udklædning - kostume til kommende brudTil en polterabend hører ofte også en eller anden form for udklædning. Bruden kan i den mere uskyldige ende udstyres med slør og tylskørt. Eller hun til et sjovt kostume som f.eks. flamingo, ballerina, nudist eller noget i den dur? Eller er hun til noget mere simpelt, som f.eks. et skåbånd, hvorpå der står skrevet “Bride to be”?

Inspiration til Bride to be udklædning

pink bride to be skråbånd 303x450 - Bride to be udklædning - kostume til kommende brud

Bride To Be Skråbånd, pink

Er den kommende brud ikke til den vild udklædning, så er dette skråbånd passende. Flot skråbånd med teksten: ”Bride to be” i sort og fine sorte hjerter omkring.

Find det hos Temashop

bedstemor kostume til polterabend 275x450 - Bride to be udklædning - kostume til kommende brud

Bedstemor kostume til polterabend

Skal hun være festens humoristiske indslag? Nu kan hun få lidt år på bagen, og klæde sig ud som den gamle og blottende bedstemor!

Find kostumet hos Temashop

Bride to Be Skråbånd Rosa 272x450 - Bride to be udklædning - kostume til kommende brud

Bride to Be Skråbånd, Rosa

Giv din gifteklare veninde dette smukke skråbånd på, til hendes polterabend og giv den gas hele dagen! Bride to Be skråbåndet er sart rosa med den fineste guldskrift på. Kanten er bølgede og giver den lige et ekstra pift. Tilføj en sød Bride to Be tiara og bruden vil elske det!

Find det hos Temashop

Lyserød voksenbaby kostume 275x450 - Bride to be udklædning - kostume til kommende brud

Lyserød voksenbaby kostume

Sødt og sjovt voksenbaby kostume, der består af heldragt, hat og hagesmæk. Sjovt kostume der passer perfekt til den kommende polterabend.

Find det hos Temashop

SE OGSÅ: Kostumer til Valentinsdag

SE OGSÅ: Sygeplejerske kostume til voksne

SE OGSÅ: 1950erne kostumer til voksne

Indlægget Bride to be udklædning – kostume til den kommende brud indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!