Ræv kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er junior vild med ræve, så er et ræv kostume til børn, et oplagt kostume til den kommende fastelavn, temafest eller til karneval.

Ræve kan findes på alle kontinenter, med undtagelse af Afrika og Australien, dog primært på den nordlige halvkugle. Der findes forskellige arter af ræve, heriblandt er den røde ræv (Vulpes vupes) og polarræven.

Ræven er et pattedyr. Den er i familien med hunde og er et mellemstort rovdyr. Ræven findes som et vildt dyr i Danmark og lever både i åben terræn/mark, i skoven og i storbyer. Det er ikke unormalt at se en ræv i København.

Ræven lever primært af mus, men kan også tage høns og andre husdyr. I Danmark skydes der årligt ca. 40.000 ræve, så det er ikke et helt uanmindeligt dyr på vores bredegrader. 

Et ræve kostume til børn er oftes en plysdragt fra top til tå. En heldragt med hale og hætte med ører. Men et rævekostume til børn kan også være en maske og mere afdæmpet tøj. Du kan også overveje en kigurumi ræve dragt, der er meget populær som udklædning og slap af tøj.

Skal junior klædes ud som ræv, findes der gode bud på et rævekostume. Ræv kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med dyretema. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et ræv børnekostume:

ræv heldragt til børn ræv udklædning varmt kostume til fastelavn

Ræv kostume til børn

Klæd junior ud som en fin ræv i dette rævekostume i plysset materiale. Lunt rævekostume til børn – oplagt til en kold fastelavnsfest. Kostumet har et rævehoved som hætte og en lynlås på maven, der gør dragten nem at tage af og på. Den passer perfekt, når små piger eller drenge skal til udklædnings- eller halloweenfest.

 Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Kylling kostume til børn

SE OGSÅ: Hund kostume til børn

SE OGSÅ: Ræv kostume til voksne

 

Indlægget Ræv kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!