Superman kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Superman?

Så er et Superman kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Superman er en amerikansk superhelt, skabt af Jerry Siegel og Joe Shuster i 1934 og første gang udgivet af forlaget DC Comics i 1938.

Superman blev født som Kal-El på planeten Krypton. Som spæd blev han af sin far Jor-El sendt til jorden i en raket, få øjeblikke før Krypton eksploderede. Raketten landede uden for byen Smallville, hvor Kal-El blev opdaget og adopteret af det barnløse ægtepar Jonathan og Martha Kent, der gav ham navnet Clark Kent.

Som voksen arbejder Clark Kent som journalist, men når der er fare på færde er han ikke lang tid om at skifte over til Superman kostumet og tage ud og redde verden. Superman har magiske evner, der gør at hane er hurtig at han kan flyve og derfor kan han hjælpe uanset hvor der er brug for ham.

Superman er kendetegnet med hans blå dragt, hvor der er trykt Superman logo på brystet i rødt og gul og så har han selvfølgelig sin seje Superman kappe på.

Superman kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superman tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Superman kostume til børn:

Superman baby kostume 298x450 - Superman kostume til børn

Ciao Superman kostume til baby

Med dette herlige kostume bliver familiens mindste klædt ud som selveste Superman på nul komma fem. Kostumet består af en buksedragt og en kappe. Perfekt til udklædningsfesten i børnehaven og til leg i hjemmet. 

Find kostumet hos Coolshop

stålmanden supermand kostume til drenge. Vatteret supermand kostume fastelavnskostume til drenge

Stålmanden – superman

Hvem ellers skal forsvare børnefesten mod onde skurke end den lille Superman? Dragten har muskelpolstring i bryst og arme, der efterligner en superhelts veltrænede krop. Man of Steel Superman-kostumet inkluderer en blå dragt med lyseblå manchetter, detaljer rundt om siderne og et Superman-logo på brystet. Dragten har endvidere muskelpolstring i bryst og arme, hvilket genskaber et autentisk superheltelook.

Find kostumet hos Partyking eller Find kostumet hos Eurotoys

 

supermand børnekostume til drenge

Klassisk Superman kostume til drenge

Red verden fra ondskab og stop Lex Luthor – med selveste Superman. Kostumet inkluderer en rød og blå dragt med Superman-logo, der er trykt på brystet. 

Find kostumet hos Partyking

Superman kostume med metallisk bryst barn 450x450 - Superman kostume til børn

Superman med metallisk bryst børnekostume

Marvel universet er spækket med seje superhelte! Lev dig ind i denne verden og klæd dig ud som Superman! Dette er et superflot kostume med kappe, skinnende bryst og muskler, som gør dig i stand til at tage til fastelavn eller temafest som den stærkeste på jorden.

Find kostumet hos Eurotoys eller Find kostumet hos Temashop

 

superman pige kostume superwoman kostume til pige

Superwoman udklædning til piger

Tag en flyvetur fra planeten Krypton til Jorden og se om du kan finde din fætter Superman! Med denne superseje Supergirl kjole, får du nemlig de samme superkræfter som én af verdens bedste superhelte. Hop i kjolen og tag ud og red verden. Kostumet indeholder kjole og kappe.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 01 15 kl. 16.03.27 746x1024 - Superman kostume til børn

Supergirl kostume

Glem alt om Superman, klæd dig ud som Supergirl i stedet! Dette kostume passer perfekt til halloween og andre udklædningsfester. Klæd dig ud som Supermans favoritkusine, Supergirl. Med kappen, der flagrer i vinden, og det berømte S på brystet, hvem i alverden skulle så stille sig i vejen, når Supergirl viser sig? Vi kan varmt anbefale dig at tage af sted til udklædningsfest i denne girl power-dragt!

Find Supergirl kostume til børn hos Temashop

 

supermand babykostume supermand kostume til baby superhelt kostume til baby

Superman babykostume

Superbaby kostume i god kvalitet. Klæd din lille superman i dette flotte kostume til fastelavn, eller måske hvis I skal til fotografen? Kostumet fås fra str 74 til 98. 

Find kostumet hos Temashop

 

supergirl kostume til piger supermand pige kostume supermand kjole

Supergirl kostume til seje superhelte

Skal dit barn være den kvindelige udgave af Superman? Dette kostume vil helt sikkert være til hjælp, når der skal slåes katten af tønden! Kostumet er komplet og består af Kjole, Kappe, Bælte og Skocovers

Find kostumet hos Temashop 

 

Ciao Superman kostume med muskler 318x450 - Superman kostume til børn

Ciao Superman kostume med muskler

Skal barnet klædes ud som en af de sejeste superhelte, nemlig selveste Superman? Så er det lige kostumet. Kostumet indeholder: Jumpsuit med muskelpolstring og Superman logo, kappe, bælte og overtræksstøvler.

Find kostumet hos Coolshop

Ciao Superman kostume til børn 299x450 - Superman kostume til børn

Ciao Superman kostume til børn

Med dette kostume er dit barn klædt på til at få styr på alle bøllerne til udklædningsfesten. Kostumet består af en heldragt, bælte og kappe.

Find kostumet hos Coolshop

superman general zod kostume børnekostume superman skurk udklædning til børn sort kostume til børn

General Zod – Superman Skurk

Superman dit og Superman dat, jeg vil være en anden sej superhelt! Dit barn kommer garanteret til at have selskabets cooleste dragt, når han kravler ind af døren som den lumske Krypton-boer General
Zod! 

Find kostumet hos Partyking

 

 

Fandt du det helt rigtige superman kostume til børn?

superman kostume til børn superman børnekostume superhelt børnekostume stålmand kostume supergirl kostume til piger superhlt med kappe udklædning

 

LÆS OGSÅ: Spiderman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Supermand kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Batman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Joker kostume til børn

 

Indlægget Superman kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!