Spiderman kostume til børn

Har du et barn der er vild med Spiderman, så er et Spiderman kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Er der noget, som rigtig mange drenge elsker, må det være den seje helt Spiderman, i rødt og blåt som kan kaste sig fra bygning til bygning ved hjælp af sit ultra-stærke edderkoppespind. Få et Spiderman kostume til børn og du vil se junior kaste med spindelvæv og kaste sig gennem stuen. 

Spiderman haar efterhånden været med i mange opgør med “de onde” og har derfor frydet flere biograf plakater gennem det seneste årti.

Den første film om Marvel helten Spiderman kom i 2002 hvor vi for første gang lærte Spiderman at kende, gennem hans historie der netop blev skildret i den film. Den succes fik efterfølgende et par opfølgere i henholdsvis 2004 og 2007. 

Herefter kom der (endelig) i 2014 endnu en Spiderman film “The amazing Spiderman” der igen fik alle drenge med superhelte-genet, på mærkerne og trak i det røde og blå kostume. Den seneste Spiderman film udkom i 2017 og hedder “Spiderman: Homecoming” og som skal ses som en efterfølger til “Captain America Civil War” hvor alle Avengers medlemmerne er med. 

I den nyeste Spiderma film er Peter Parker først lige ved at lære sine nye superkræfter som Spider-Man at kende, men han er samtidig en helt almindelig, lidt socialt akavet teenager. Filmen er en ny / anderledes begyndelse for Spiderman end tidligere set i filmene om Spidermans historie. 

Den unge superhelt brænder for igen at komme i aktion med de mere erfarne helte i Avengers, men holdets nuværende frontfigur, Tony Stark, besvarer ikke hans opkald, og derfor forsøger Peter at bevise sit værd på egen hånd.

Spider-Man kommer på sporet af nogle forbrydere, der handler med højteknologiske våben og ikke mindst deres leder, den farlige og flyvende Vulture, og snart er edderkoppemanden ude, hvor han ikke kan bunde. 

Denne nye Spiderman film vil helt sikkert bidrage med (endnu) flere Spiderman fans!  

Spiderman kendetegnes ved at han (Peter Parker) iklæder sig sit Spiderman kostume i røde og blå farver med edderkoppen på maven. Peter Parkers Spiderman kostume bruges for ikke at blive genkendt, men også for at han kan flyve bedre i luften. 

Spiderman kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Spiderman tema eller til leg i hjemmet.

Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Spiderman kostume til børn og baby:

spiderman børnekostume 1 - Spiderman kostume til børn

Iron Spiderman Deluxe Børnekostume

Er du én af dem, der synes, at det almindelige Spidermankostume ikke er sejt nok, er denne deluxe jernudgave lige noget for dig! Lille Iron Spiderman er en heldragt med superflotte muskler og mange detaljer. Hjælp de andre superhelte i The Avengers og bliv klar til kamp. Forbryderne ryster i deres dragter, bare ved tanken om Iron Spiderman.

Find kostumet hos Temashop

Spiderman udklædning 450x450 - Spiderman kostume til børn

Spiderman kostume

Spiderman kan klatre på alle vægge, og han kæmper mod byens tyve og banditter. Med dette kostume bliver barnet festens sejeste superhelt!
Der er tale om et rødt og blåt jumpsuit, der forestiller Spiderman. Kostumet har maskerede muskler, og der medfølger også en maske, der har hul ved næsen og et tyndt hvidt net ved øjnene, så barnet kan se ud gennem masken.

Find kostumet hos Partyking

Spiderman børnekostume 338x450 - Spiderman kostume til børn

Spiderman børnekostume

Med dette Spiderman kostume til børn bliver dit barn klædt på til den kommende Spiderman fødselsdag, fastelavnsfesten eller leg i hjemmet. Kostumet består af heldragt og maske.

Find kostumet hos Temashop

spiderman børnekostume superhelte kostume til børn fastelavnskostume til drenge

 

LÆS OGSÅ: Spiderman kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Iron Man kostume til børn

Indlægget Spiderman kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Spiderman kostume til børn

error: Content is protected !!