Politimand kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med røver og politi, så er et politimand kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

De fleste drenge elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom Spiderman, Batman, Paw Patrol, Superman, Avengers mm. Men også hverdagens helte såsom politmænd, læger, brandmand mm., fascinerer mange børn, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Politimænd er seje, de opklarer forbrydelser, fanger banditter og kører med udrykning i bil og på motorcykel. Kan man egentlig andet end holde af politimænd?

Politimand kostume til børn kan både bruges til fastelavn, Halloween og fødselsdagen/temafesten med superhelte tema.

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning til politiuniform kostume til børn politi uniform fastelavn

Politimand børnekostume

Bliv klædt ud som en politimand i dette smarte kostume til børn. Vil din dreng være en politimand når han bliver stor, så er dette kostume ideelt til den lille regelrytter. Læg forbrydere i håndjern og hold lov og orden med dette kostume som er perfekt til.

Find politimand børnekostume hos Temashop

 

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning til politiuniform kostume til børn politi uniform til piger politipige kostume fastelavn

Politipige uniform – komplet kostume

Nu kan din datter blive en sød politibetjent, der fanger alle ballademagerne og banditterne. Det er endda muligt at anholde og lægge dem i håndjern og tilkalde hjælp over walkie-talkien. Udklædningen består af kjole med politiskilt, bælte og hat samt håndjern og radio. Perfekt til kostumeleg sammen med legekammeraterne og et sikkert valg til fastelavn eller halloween. Kostumet fås i størrelser fra 4 til 13 år og indeholder kjole, bælte, hat, håndjern og walkietalkie.

Find det søde politipige sæt hos Temashop

politibetjent pige kostume politi børnekostume fastelavnskostume piger

Politibetjent børnekostume

Lad den lille leve sig ind i rollen som en vaskeægte kriminalitetsbekæmpende hverdagshelt til næste fastelavnsfest, halloweenfest eller børnefødselsdag med vores populære politi børnekostume. Kostumet består af kjole, bælte og hat. Overvej at fuldende med håndhjem eller walkie talkie. 

Find kostumet hos Temashop

 

politibetjent politimand fastelavnskostume børnekostume uniform

Politimand udklædning til fastelavn

Kostumet består af en sød politiuniform bestående af en mørkeblå bluse m. indbygget slips, bukser og politihat. Blusens overdel er udstyret med faux lommer på brystet og ét sølv våbenskjold. Kostumet findes i størrelser fra 5 år til 13 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

swat børnekostume uropatruljen kostume politi udklædning teen

Uropatruljen kostume til børn og teen

Kostumet består af en et sort jumpsuit, en skudsikker vest, et bælte med hylstre, knæbeskyttere, albuebeskyttere og en sort elefanthue. Kostumet findes i størrelser fra 4 år til 16 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning håndjern politistav politiskilt

Tilbehør til Politimand kostume til børn

  1. Når en forbryder er trængt op i en krog er det godt at have håndjernene parat. Et sæt håndjern med nøgler er det ultimative tilbehør til det komplete politimandskostume. Find de seje håndjern af metal hos Temashop.
  2. Enhver politimand og politipige har brug for at identificere sig. Både overfor kollegaer og de sagesløse vidner i efterforskningen. Find det seje politiskilt hos Temashop.
  3. Fuldend politimandskostumet med en politistav og eventuelt et par seje solbriller. Find politistaven hos Temashop.

 

Fandt du det helt rigtige politibejent kostume til børn?

politimand kostume til børn politibetjent kostume til børn pige politibetjent udklædning baby uniform kostume fastelavnskostume politi uniform

 

LÆS OGSÅ: Politi kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Soldat kostume til børn

LÆS OGSÅ: Fange / tyv kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Fange / tyv kostume til børn

Indlægget Politimand kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

 

error: Content is protected !!