Politimand kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med røver og politi, så er et politimand kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

De fleste drenge elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom Spiderman, Batman, Paw Patrol, Superman, Avengers mm. Men også hverdagens helte såsom politmænd, læger, brandmand mm., fascinerer mange børn, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Politimænd er seje, de opklarer forbrydelser, fanger banditter og kører med udrykning i bil og på motorcykel. Kan man egentlig andet end holde af politimænd?

Politimand kostume til børn kan både bruges til fastelavn, Halloween og fødselsdagen/temafesten med superhelte tema.

 

politibetjent kostume swat kostume swat udklædning politi uniform

SWAT politi uniform

MEGA sej politi uniform! Supersmart udklædningstøj til familiens yngre børn fra Fiestas Guirca. Det flotte kostume forestiller politibetjenten Swat og passer perfekt til karneval, Halloween og fastelavn!

Find kostumet hos Jollyroom

 

FBI kostume politi uniform kostume FBI udklædning

FBI uniform kostume til børn

Det seje kostume forestiller en FBI-agent og passer perfekt til karneval, Halloween og fastelavn! Kan selvfølgelig også anvendes til rolleleg! 

Find kostumet hos Jollyroom

 

politibetjent kostume til dreng politimand fastelavnskostume dreng barn

Luksus vagt kostume / politibetjent kostume til drenge

Ordensvagt Børnekostume er et rigtig sjovt kostume til børn, som får din datter eller søn til at ligne en vagt. Skolens kostumefester kan nogle gange gå lidt over styr, derfor behøves dit barn som ordensvagt! Kostumet kommer i tre forskellige størrelser til børn og indeholder en blå skjorte, et sort bælte og matchende blå bukser med refleksbånd.

Find kostumet hos PartyKing

 

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning trafikpoliti kostume

Lille politimand kostume

Hop i kostumet som lille politimand og hold styr på orden og lov. Dette kostume er oplagt til fastelavn og sjov udklædning! Det fine politimand børnekostume findes i størrelser fra 4 til 12 år. Kostumet er komplet med bukser, bluse, hat samt radiosæt

Find lille Politimand kostume hos Temashop

Politi børnekostume 450x450 - Politimand kostume til børn

Politi børnekostume

Nu kan dit barn blive forvandlet til en cool New York-politibetjent så let som ingenting med dette seje politiudstyr. New York Police Børnekostume inkluderer en sort politiskjorte med brystlomme, metalknapper, et politiskilt og “Politi” trykt i hvid farve samt et par matchende sorte bukser. Der medfølger også et sort bælte og en sort politihat med et badge.

Find kostumet hos Partyking

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning til politiuniform kostume til børn politi uniform fastelavn

Politimand børnekostume

Bliv klædt ud som en politimand i dette smarte kostume til børn. Vil din dreng være en politimand når han bliver stor, så er dette kostume ideelt til den lille regelrytter. Læg forbrydere i håndjern og hold lov og orden med dette kostume som er perfekt til.

Find politimand børnekostume hos Temashop.

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning til politiuniform kostume til børn politi uniform til piger politipige kostume fastelavn

Politipige uniform – komplet kostume

Nu kan din datter blive en sød politibetjent, der fanger alle ballademagerne og banditterne. Det er endda muligt at anholde og lægge dem i håndjern og tilkalde hjælp over walkie-talkien. Udklædningen består af kjole med politiskilt, bælte og hat samt håndjern og radio. Perfekt til kostumeleg sammen med legekammeraterne og et sikkert valg til fastelavn eller halloween. Kostumet fås i størrelser fra 4 til 13 år og indeholder kjole, bælte, hat, håndjern og walkietalkie.

Find det søde politipige sæt hos Temashop 

Pick me up politi børnekostume 450x450 - Politimand kostume til børn

Pick me up politi børnekostume

Åh nej! Dit barn er blevet snuppet af politimesteren og afventer nu ballade! Dette kostume er både originalt og supersjovt, når der venter en udklædnings- eller halloweenfest, og det vil med garanti gøre stemningen helt fantastisk! Børnekostumet består af en oppustelig dragt i polyester, som skaber illusionen af, at barnet bliver båret af en politibetjent.

Find kostumet hos Partyking

svensk kostume politi kostume til børn svensk politi kostume

Svensk politi kostume til børn

Når børn får lov til at klæde sig ud som deres superhelte, får legen helt nye dimensioner, men det er nok intet i sammenligning med stoltheden over at kunne forvandle sig til en politibetjent! Det er det sejeste overhovedet. Iklædt dette fantastiske politikostume holder dit barn festen fri for banditter! Kostumet inkluderer en mørkeblå politiskjorte med motiv på skuldrene og det velkendte politiemblem i en gul farve. Skjorten har sorte knapper, reflekser ved håndleddene, og på brystet står der “Polis” i samme farve.

Find kostumet hos PartyKing

Politi kostume til piger 450x450 - Politimand kostume til børn

Politi kostume til piger

Vis hvem der bestemmer til næste fest eller fastelavn! I det her kostume med mange fine detaljer bliver du en politibetjent. Nu er det tid til at fange alle tyve og banditter og skabe lidt ro og orden! Politibetjent Pige Børnekostume er en politidragt til piger og findes i fire forskellige størrelser. I kostumet indgår en sort nederdel, en blå kortærmet politiskjorte med knapper og politimærke, et sort bælte og en sort politihat. Dragten er fremstillet i polyester. Legetøjspistol, telefon, håndjern, sko og strømper medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

 

lille politimand babykostume politi babykostume politi kostume til baby

Baby politi uniform

Når der skal være styr på tingene, så har man som regel brug for lidt hjælp. Så hvorfor ikke få hjælp af selveste politiet? Det kan nogle gange være svært at overskue det hele, men bare rolig! Det skal du slet ikke tænke på længere. Din lille charmetrold du har gående derhjemme skal selvfølgelig nok sørger for, at der bliver holdt orden i tingene. Lille Politi kostume er helt perfekt til disse situationer. Størrelse 6-12 måneder

Find kostumet hos Temashop

politivest kostume til børn 450x450 - Politimand kostume til børn

Politivest til baby

Lad den lille fyr eller pige med politidrømmen få sig et hurtigt, men effektivt outfit til fastelavns- eller fødselsdagsfesten. Om barnet så forvandler sig til en fra færdselspolitiet eller politibetjenten, der løser mordgåder, må tiden vise sig. Hovedsagen er, at man holder sig på den rigtig side af loven.
Dette kostume indeholder en vest og en kasket.

Find vesten hos Partyking

FBI agent børnekostume 450x450 - Politimand kostume til børn

FBI agent børnekostume

Vær på vagt! Nu er der en spillevende mini-FBI-agent hjemme hos dig! Måske det ikke er så smart at fuske med lørdagsslikket… Dette er et sjovt kostume til børn, som indeholder en trøje med vest, bukser samt en hat. Perfekt til udklædningsfesten på skolen eller lignende.

Find kostumet hos Partyking

 

politi kostume til børn politi børnekostume sort uniform fastelavnskostume halloween kostume til børn

Politi kostume til barn

Supersjovt udklædningstøj til de yngre børn fra Fiestas Guirca. Det seje kostume forestiller en politibetjent og passer perfekt til karneval, Halloween og fastelavn! Kan selvfølgelig også anvendes til rolleleg! Findes i størrelse 5-9 år.

Find kostumet hos Jollyroom

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning håndjern politistav politiskilt

Tilbehør til Politimand kostume til børn

  1. Når en forbryder er trængt op i en krog er det godt at have håndjernene parat. Et sæt håndjern med nøgler er det ultimative tilbehør til det komplete politimandskostume. Find de seje håndjern af metal hos Temashop.
  2. Enhver politimand og politipige har brug for at identificere sig. Både overfor kollegaer og de sagesløse vidner i efterforskningen. Find det seje politiskilt hos Temashop.
  3. Fuldend politimandskostumet med en politistav og eventuelt et par seje solbriller. Find politistaven hos Temashop.

 

Fandt du det helt rigtige politibejent kostume til børn?

politimand kostume til børn politibetjent kostume til børn pige politibetjent udklædning baby uniform kostume fastelavnskostume politi uniform

 

LÆS OGSÅ: Politi kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Soldat kostume til børn

LÆS OGSÅ: Fange / tyv kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Fange / tyv kostume til børn

Indlægget Politimand kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!