Racerkører kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der vild med Formel 1, Magnussen, ræs og hurtige biler? Og har han/hun måske lidt benzin i blodet?

Så kunne et racerkører til børn være et oplagt kostume til den kommende temafest eller anden lejlighed for lidt action og acceleration.

Formel 1 er creme a la creme indenfor motorsport. Formel 1 bilerne har kun et sæde og fritliggende hjul. Bilerne er udstyret med 2,4-liters V8-motorer, der yder omkring 750 hk. Totalvægten, inkl fører, er på ca. 600 kg. Det betyder at moderne formel 1 biler køre omkring 340 km/t og accelerere fra 0-200 km/t på ca. 5 sekunder. Der er altså fart over feltet! 

Et racerkører kostume til børn er både for drenge og piger med benzin i blodet og hang til acceleration. Vælg om du skal være klædt ud som ham / hende der hænger ud i cockpittet eller om du er en af dem der arbejder i pit eller på banen, med det sorte og hvide flag.

racerkører kostume til baby 352x450 - Racerkører kostume til børn og baby

Racerkører babykostume

Super sødt racer kostume til de mindste. Skal din søn være en sej racerkører til fastelavn, så er denne heldragt med fine detaljer helt perfekt. Fuldend kostumet med en hat og så er han klar til, at give den gas på racerbanen.

Find kostumet hos Temashop

racerkører kostume til børn 337x450 - Racerkører kostume til børn og baby

Lille racerkører kostume

Klar, Parat, Start! Wroooom, wrooom og afsted med dig. Elsker du fart over feltet, så er dette racerkostume lige sagen. Kostumet består af heldragt, kasket og flag.

Find kostumet hos Temashop

racerkører børnekostume 450x450 - Racerkører kostume til børn og baby

Racerkører børnekostume

Dette er årets hurtigste dragt, uden tvivl! Vil dit barn vinde guld for bedste udklædning, er det denne dragt, I skal have fat i. Køb dragten og gør barnet klar til præmiepodiet! Børnekostumet omfatter dragt, kasket og bælte i polyester.

Find kostumet hos Partyking

racer børnekostume 348x450 - Racerkører kostume til børn og baby

Racerkostume 

Klar, Parat, Start! Wroooom, wrooom og afsted med dig. Elsker du fart over feltet, så er dette racerkostume lige sagen. Men pas på… man må ikke køre for stærkt. Kostumet består af den blå heldragt, kasket og flag.

Find kostumet hos Temashop

Mcqueen 3 børnekostume 450x450 - Racerkører kostume til børn og baby

Mcqueen 3 børnekostume

Her er et kostume med masser af fart i. Det har et design fra Cars 3-filmen, og det får dig til at se ud som en racerkører. Som barn er man måske lidt for ung til at måtte sidde i en rigtig racerbil, men der findes ingen grund til ikke at se ud som en racerkører. Det handler faktisk ikke om kørerkortet, det handler om attitude. Racing McQueen Cars 3 Børnekostume får dig til at se ud som en rigtig racerkører. Her indgår både jumpsuit og kasket.

Find det hos Partyking

Finn McMissile mcqueen kostume til børn 306x450 - Racerkører kostume til børn og baby

Lille Finn McMissile, Biler 2 børnekostume

Klæd dig ud som den britiske spion bil Finn McMissile fra Biler 2 iført denne flotte blå køredragt. Kostumet består af heldragt og walkietalkie.

Find kostumet hos Temashop

racerkører heldragt 319x450 - Racerkører kostume til børn og baby

Racerkører heldragt

Skal dit barn klædes ud som den sejeste racerkører? Så er denne racerkører heldragt lige sagen. Et nemt og flot kostume oplagt til den kommende udklædningsfest.

Find kostumet hos Temashop

racerkører kostume 330x450 - Racerkører kostume til børn og baby

Lille sej racerkører

Har du benzin i blodet og en indre racerkører gemt i dig? Med denne flotte heldragt, kan du komme til at ligne en ægte racerkører, der er klar til, at give den max gas på racerbanen. Husk en hjelm, så du ikke kommer til skade, hvis du kører galt.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Racerkører kostume til børn du ledte efter?

racerkører kostume til børn - Racerkører kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Cars kostume til børn

SE OGSÅ: Politimand kostume til børn

SE OGSÅ: Astronaut kostume til børn

Indlægget Racerkører kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Racerkører kostume til børn og baby

error: Content is protected !!