Dyrlæge og læge kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der drømmer om at blive læge eller dyrlæge  når han eller hun bliver voksen? Så er et dyrlæge eller læge kostume til børn, et oplagt fastelavnskostume – eller kostume til temafesten. Her har vi samlet de fineste og bedste bud på de mulige dyrlæge og læge kostume til børn. Der er massere at vælge i mellem. 

De fleste børn elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand mm., fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Læger og dyrlæger er seje, de redder liv, kurerer farlige sygdomme og opererer. Kan man egentlig andet end holde af læger og dyrlæger?

Et dyrlæge eller læge kostume til børn er både til drenge og piger og består ofte af noget med en hvidkittel og en lægetaske. 

 

læge kostume til børn lægeudklædning fastelavn doktorudklædning doktorkostume dyrlægeudklædning

Kirurg læge kostume til børn

Fest løs udklædt som kirurg! Passer perfekt til halloweenfesten, fastelavn eller leg derhjemme. Hallo, er der en læge til stede? Med dette børnekostume bliver dit barn forvandlet til doktor! Det er perfekt til halloweenfesten, udklædningsfesten og alle andre begivenheder, hvor du vil få de “sygeste” oplevelser! Kostumet er fuldendt med bukser, trøje, maske, hovedbeklædning og stetoskop.

Find kirurg læge kostume hos Temashop 

kirurg børnelæge kostume læge kostume til børn operativ læge børnekostume

Børne kirurg kostume

Ifør dig dette fine læge kostume og tag forskud på karrieren. Kostumet består af en kittel og mundbind. Så mangler du kun sprøjte og stetoskop før, du er parat til, at tilse de syge patienter. Kostumet indholder kittel og maske.

Find kostumet hos Temashop

læge kostume til børn dyrlæge kostume udklædning fastelavn temafest dyrlægetøj doktor mcstuffins doctor mcstufins doktor mcstuffin udklædning

Doktor McStuffins læge kostume til børn

Bliv klædt ud som den dygtige og hjælpsomme Doktor McStuffins til fastelavn eller fødelsdagen med disneytema. “Doktor McStuffins hjælper dig – så er du snart på rette vej…” Alle må da kende sangen som den lille doktor synger. Klæd din egen Doktor McStuffins fan ud som den fantastisk dygtige legetøjsdoktor, som hjælper legetøjet med at blive fixet, når det er i stykker. Bliv klar til fastelavn i dette Doktor McStuffins kostume med mange fine søde detaljer. Kostumet indeholder jakke, leggings, hårbånd, stetoskop og en sød lille fingerdukke. 

Find Doktor McStuffins kostumet hos Temashop

zombie læge børnekostume halloween børnekostume

Zombie læge kostume til børn

Vil din søn gerne være klædt uhyggeligt ud? Så klæd ham ud i dette uhyggelige zombie kirurg kostume med blod på tøjet og få ham til at øve sig i at gå rundt og ligne en farlig zombie. Kostumet indeholder Bukser, Top m. print, Maske og Stetoskop

Find kostumet hos Temashop

 

læge kostume til børn proffessor kostume til børn kloge åge børnekostume

Læge børnekostume

Går dit barn med drømmen om at være læge, så er her muligheden. Med dette simple kostume er det enkelt at kunne opfylde drømmen om at være læge.

Find kitlen her hos Temashop

 

skelet kirurg halloween læge kostume til barn

Skelet kirurg – skønt Halloween børnekostume

kostumet indeholder: Bluse, Bukser og Mundbind. Uhyggelig skelet kirurg kostume til børn. Kostumet består af bluse med skeletbryst, bukser og mundbind. Gør kostumet komplet med tilbehør og så er du parat til, at operere patienterne. 

Find kostumet hos Temashop

 

kommende læge kostume til de mindste

Fastelavnskostume til kommende læger

Sødt læge kostume til børn, hvis din søn/datter vil være en rigtig doktor. Doktorkostumet har print på med en rigtig læges remedier og ser ud til at der er en bluse indenunder, men er blot en imiteret bluse. Perfekt kostume til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

lille læge lægekostume til børn kirurg udklædning

Lille læge udklædning

Kender du en mini læge? Interessen for at helbrede andre spredes med dette kostume. Så vil din søn eller datter klædes ud som læge, er kostumet her perfekt. Kostumet er komplet med bukser, bluse, kittel, hætte, maske og stetoskop. 

Find det komplette lægekostume sæt

Fandt du det helt rigtige dyrlæge eller læge kostume til børn

dyrlæge kostume til børn dyrlæge kostume til barn læge børnekostume læge kostume til børn læge kostume til barn kittel til barn kittel til børn

 

SE OGSÅ: Lægekostume til voksne

SE OGSÅ: Cheerleader kostume til børn

Indlægget Dyrlæge og læge kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!