Cheerleader kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Drømmer dit barn også om at blive cheerleader?

Så lad hende prøve at være cheerleader for en dag med et cheerleader kostume til børn som kan bruges til f.eks. fastelavn, temafest eller leg i hjemmet.

Cheerleadere forbinder de fleste nok med USA, hvor cheerleading er meget udbredt, men det er også muligt at gå til cheerleading i Danmark. Cheerleadere optræder og danser ved store begivenheder, og de er især kendt fra amerikansk fodbold, hvor de dukker op i pausen.

En cheerleader skal altid smile, vise gejst, styrke og energi, som skal smitte af på publikum. Cheerleading er ikke kun for piger, det er også for drenge og faktisk handler cheerleading ikke kun om at heppe på spillerne til den kampen der igang og opmuntre publikum, nej det er faktisk en sportsgren. Cheerleading er en sport, hvor hold konkurrerer mod hinanden med koreograferede show. Rutinerne indeholder blandt andet dans, pyramidestrukturer, kast, hepperåb, spring, akrobatik og specielle armbevægelser/motions.

En cheerleader udklædning til børn kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fødselsdag, fastelavn, temafest, halloween eller blot til leg i hjemmet. Der findes flere forskellige bud på et flot cheerleader kostume til børn:

 

cheerleader kostume til piger luksus kostume til piger

Smukt cheerleader kostume til piger

En sød cheerleader i rød, hvid og blå med plisseret nederdel og matchende top. Husk også at købe nogle pom poms. Kostumet indeholder top og nederdel.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 02 01 kl. 00.46.01 1024x1001 - Cheerleader kostume til børn

Cheerleader kostume

Drømmer du om, at blive cheerleader for det lokale sportshold, så tag forskud på karrieren nu og klæd dig ud som en skøn cheerleader i dette fine kostume i rød og blå. Så mangler du blot 2 pom poms før du er parat til at heppe.

Find cheerleader kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 02 01 kl. 00.48.06 771x1024 - Cheerleader kostume til børn

Pink cheerleader kostume

Cheerleadere er kendt for deres flotte shows og gymnastiske evner. Nu kan de mindste piger klæde sig ud som søde cheerleaders i dette søde, lyserøde kostume! Kostumet leveres sammen med de matchende pompoms.

Find det pink cheerleader kostume hos Temashop

 

rødt cheerleader kostume til piger rød kjole udklædning fastelavnskostume til 6 årig

Rødt cheerleader kostume til piger

Flot cheerleader kjole i rød og hvid med sølvfarvede palliet stjerner. Ifør dig dette kostume sammen med et par pom poms og så er du parat til, at lave den helt store opvisning. Bemærk at pom poms kan købes samme sted, eller du kan lave dem selv at plastposer.

Find kostumet hos Temashop

 

 

chearleader kostume til piger klassisk cheerleader kostume til barn

Klassisk cheerleader kostume

Klassisk cheerleader kjole i blå, hvid og rød. Hep på hjemmeholdet i dette fine cheerleader kostume. Husk at vælge et par pom poms og køb ved siden af (kan købes i samme netbutik)!

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 02 01 kl. 00.50.43 1024x878 - Cheerleader kostume til børn

Cheerleader udklædning

Drømmer du om at blive en del af skolens heppekor, så klæd dig ud som en sød cheerleader i denne sorte kjole med lyserøde detaljer og teksten “Cheerleader”. Fuldend kostumet med et sæt pom poms og så er du klar til, at heppe og lave flotte show.

Find cheerleader udklædning hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 02 01 kl. 00.55.18 803x1024 - Cheerleader kostume til børn

Zombie cheerleader kostume

Vil din datter klædes ud som en uhyggelig Zombie? Så er dette super smarte zombie cheerleader kostume i sort og rød, med blod-pletter på og pom poms dertilhørende lige sagen. Så kan hun rigtig blive klædt uhyggeligt ud til fastelavn eller halloween og skræmme voksne eller sine venner. Så mangler hun blot den perfekte zombie-makeup og måske et drabeligt legetøjs våben.

Find zombie cheerleader kostume hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Cheerleader kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Grease kostumer til børn

SE OGSÅ: Fastelavnskostumer til piger

Indlægget Cheerleader kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!