Prinsesse Leia kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit barn stor fan af Star Wars og Prinsesse Leia? SÅ er et prinsesse Leia kostume til  børn det oplagte kostume til den kommende fest med Star Wars tema.

Et prinsesse Leia kostume til børn er populært til fastelavn eller udklædningsfesten med Star Wars tema.

Prinsesse Leia eller Leia Organa er en person fra Star Wars-universet. Hun er tvilingsøster til Luke Skywalker, Hun er også datter af Anakin Skywalker og Padmé Amidala, men er adopteret af Bail Organa.

Leia er en af de førende ledere af Oprørsalliancen mod Det Galaktiske Imperium og opfattes til tider som lidt af en kærlig og stædig snob, hvilket kan kædes sammen med hendes royale status. Mange husker desuden Leias tid som slavepige hos den fæle gangsterboss Jabba the Hutt.

Star Wars filmene

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

I december 2019 får en ny Star Wars film premiere, nemlig The rise of Skywalker:

Prinsesse Leia udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Prinsesse Leia kostume til børn og baby:

prinsesse leia kostume til børn 297x450 - Prinsesse Leia kostume til børn og baby

Prinsesse Leia kostume

Kom til at ligne Prinsesse Leia fra Star Wars med denne smukke hvide kjole, og kæmp imod Galactic Empire.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Prinsesse Leia kostume til voksne

SE OGSÅ: Star wars kostume til børn

Indlægget Prinsesse Leia kostume til børn indeholder affiliatelinks

3 meninger om “Prinsesse Leia kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!