Stormtrooper kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til en Star Wars temafest? Iklæd dig et ikonisk Stormtrooper kostume til voksne og du er garanteret en masse opmærksomhed til festen.

Et Stormtrooper kostume til voksne kan bruges til årets karneval, fastelavn, sidste skoledag eller Star Wars temafesten.

Ingen kan nævne Star Wars uden at tænke på en hær af hvide Stormtroopers, Stormtroopers har da også været en del af Star Wars universet siden 1977. Stormtrooper er den vigtigste patrulje i det Galaktiske Imperium, er under ledelse af Emperor Palpatine og hans chefer, især Darth Vader og Grand Moff Tarkin. Stormtrooperne er iklædt karakteristiske hvide dragter. De fungerer som soldater for Det Galaktiske Imperium – og i nogle tilfælde også som en form for politi. 

Star Wars filmene

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

I december 2019 får en ny Star Wars film premiere, nemlig The rise of Skywalker:

Stormtrooper udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Stormtrooper kostume til voksne:

Stormtrooper kostume 450x450 - Stormtrooper kostume til voksne

Stormtrooper kostume

Denne stormtrooper-dragt er et af de mest cool outfits i vores Star Wars-sortiment. Dragten beskytter dig måske ikke mod laserskud, men den kan i hvert fald skræmme små rebeller langt væk.
Deluxe-kostumet inkluderer en sort heldragt med hvide beskyttere i et blødt EVA-materiale og et par matchende skoovertræk. Der indgår ligeledes en to-delt og ganske karakteristisk stormtrooper-maske.

Find kostumet hos Partyking

feminint Stormtrooper kostume 280x450 - Stormtrooper kostume til voksne

Feminint Stormtrooper kostume

Bliv en del af den mørke side med dette storm trooper kostume til damer, der er alt andet end kedeligt. Gå i krig og bekæmp modstandsbevægelsen sammen med resten af hæren fra The First Order. Faktisk fungerer stormtrooperne som soldater og en form for politi for Det Galaktiske Imperium. Den karakteristiske hvide dragt samt maske er et karakteristisk træk, og de er en fast del af Star Wars-universet.

Find kostumet hos Temashop

stormtrooper morphsuit kostume 450x450 - Stormtrooper kostume til voksne

Stormtrooper Morphsuit

Stormtrooper Morphsuit er fremstillet af et ekstremt elastisk materiale, som kan strække sig op til seks gange den oprindelige størrelse. Dette bevirker, at dragten sidder som et ekstra lag hud på din krop, så det gælder om ikke at skamme sig over, hvad du har at vise, så at sige.
Stoffet er spækket med små huller, som gør det muligt for dig både at se, ånde og drikke gennem stoffet. Helt uden at det påvirker stoffets standard!

Find kostumet hos Partyking

stortrooper supreme kostume til voksne 450x450 - Stormtrooper kostume til voksne

Stormtrooper supreme kostume

Når du er iført dette kostume, kan du kæmpe for The Dark Side og bekæmpe Luke Skywalker, Han Solo og alle de andre helte i “Star Wars”! Gør sættet komplet med et våben, som passer til temaet, så du bliver en ægte stormtrooper.
Stormtrooper-kostumet inderholder et jumpsuit med bryst- og rygskjold, skridtbeskytter, bælte, skulderbeskytter, beskyttelse til over- og underarm samt dele til lår og skinneben. Der medfølger naturligvis også en nøjagtig kopi af den karakteristiske hjelm.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Star Wars kostume til voksne

SE OGSÅ: Star Wars hunde kostume

SE OGSÅ: Prinsesse Leia Kostume til voksne

Indlægget Stormtrooper kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Stormtrooper kostume til voksne

En mening om “Stormtrooper kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!