Stormtrooper kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til en Star Wars temafest? Iklæd dig et ikonisk Stormtrooper kostume til voksne og du er garanteret en masse opmærksomhed til festen.

Et Stormtrooper kostume til voksne kan bruges til årets karneval, fastelavn, sidste skoledag eller Star Wars temafesten.

Ingen kan nævne Star Wars uden at tænke på en hær af hvide Stormtroopers, Stormtroopers har da også været en del af Star Wars universet siden 1977. Stormtrooper er den vigtigste patrulje i det Galaktiske Imperium, er under ledelse af Emperor Palpatine og hans chefer, især Darth Vader og Grand Moff Tarkin. Stormtrooperne er iklædt karakteristiske hvide dragter. De fungerer som soldater for Det Galaktiske Imperium – og i nogle tilfælde også som en form for politi. 

Star Wars filmene

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

I december 2019 får en ny Star Wars film premiere, nemlig The rise of Skywalker:

Stormtrooper udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Stormtrooper kostume til voksne:

 

feminint Stormtrooper kostume 280x450 - Stormtrooper kostume til voksne

Feminint Stormtrooper kostume

Bliv en del af den mørke side med dette storm trooper kostume til damer, der er alt andet end kedeligt. Gå i krig og bekæmp modstandsbevægelsen sammen med resten af hæren fra The First Order. Faktisk fungerer stormtrooperne som soldater og en form for politi for Det Galaktiske Imperium. Den karakteristiske hvide dragt samt maske er et karakteristisk træk, og de er en fast del af Star Wars-universet.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Star Wars kostume til voksne

SE OGSÅ: Star Wars hunde kostume

SE OGSÅ: Prinsesse Leia Kostume til voksne

Indlægget Stormtrooper kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Stormtrooper kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!