Minnie Mouse kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn, sidste skoledag eller til en temafest?

Så er et Minnie Mouse kostume til voksne den oplagte udklædning!

Er der noget, som både børn og voksne elsker, må det være figurerne fra Disney. Næsten uanset hvilken årgang, man er fra, er man vokset op med de søde, farverige og fantasifulde karakterer fra Disney. Ikke mindst med Mickey og Minnie Mouse, som er nogle af Disneys mest centrale karakterer, og som har optrådt på skærmen i mange årtier.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne, det kan vist ikke tælles på 2 hænder og 2 fødder, hvor mange gange Minnie Mouse er blevet sur på Mickey Mouse gennem tiderne.

Minnie Mouse kendetegnes som oftes ved at hun har en rød eller pink kj0le på med hvide prikker, hvide handsker og så har hun en stor sløjfe oven på hovedet.

Minnie Mouse kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Minnie Mouse tema eller til temafesten.

 

 

sexet disney kostume frækt kostume til kvinder minnie mouse udklædning til piger

Smukt Minnie Mouse kostume til voksne

Dette kostume som Minnie er perfekt til at gå til udklædningsfest som Mickey Mouses selskab! Du blive rigtig sød mus i denne korte, røde kjole med hvide prikker og sorte detaljer. Derudover medfølger pandebånd med ører og sløjfe. Så mangler du blot et par matchende stockings.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Skærmbillede 2017 12 06 kl. 20.13.21 873x1024 - Minnie Mouse kostume til voksne

Minnie Mouse kostume

Hvem elsker ikke Minnie Mouse? Klæd dig ud som hende for en aften i denne søde polkaprikkede kjole. Fuldend looket med Minnie Mouse ører.

Find Minnie Mouse kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 12 06 kl. 20.17.35 707x1024 - Minnie Mouse kostume til voksne

Madame Mouse kostume

Fin polkaprikket Minni Mouse kostumet med søde puf-ærmer og halterneck. Det sorte tyl for neden, er en del af kjolen.

Find Madame Mouse kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 12 06 kl. 20.25.48 716x1024 - Minnie Mouse kostume til voksne

Sødt Minnie Mouse kostume

Skøn, rød kjole med hvide polkaprikker og andre fine detaljer. Med denne fine kjole, kan du blive forvandlet om til Minnie Mouse. Fuldend udklædningen med pandebånd og bliv klar til temafesten, fastelavn eller karneval.

Find sødt Minnie Mouse kostume hos Temashop

 

lyserødt kostume til voksne minnie mouse pink kostume til voksne

Pink Minnie Mouse kostume

Bliv klædt ud som en sød og charmerende mus i dette kostume i sort, lyserød/pink og hvid. Kostumet har mange fine detaljer og du vil helt bestemt blive en lækker Minnie Mouse lookalike i kjolen her, med masser af detaljer.

Find kostumet hos Temashop

 

collage 5 1024x1024 - Minnie Mouse kostume til voksne

Tilbehør til Minnie Mouse kostume

  1. Store hvide handsker, som kan bruges hvis du skal klædes ud som Mickey eller Minnie. Disney figurer skaber altid glade dage omkring sig, så hvorfor ikke klæde dig ud som en af de klassiske figurer til fastelavn. Find Minnie Mouse handsker hos Temashop.
  2. Søde musseører. Passer perfekt til udklædningen som Minnie Mouse. Fuldend udklædningen med en flot rød kjole med hvide prikker. Find Minnie Mouse museører hos Temashop.
  3. Klæd dig ud som Minnie Mouse og sæt prikken over i’et på kostumet, med disse fine massører. De klassiske Disney figurer er alt et hit til kostumefesten. Find Minnie Mouse pandebånd hos Temashop.

 

LÆS OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

LÆS OGSÅ: Mickey Mouse kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Tom & Jerry kostume til børn

LÆS OGSÅ: Raya kostume til børn 

 

minnie kostume til voksne disney kostume til voksne rødt kostume til voksne minnie mouse kostume dame

 

 

Indlægget Minnie Mouse kostume til voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Minnie Mouse kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!