Minnie Mouse kostume til voksne

Skal du klædes ud til fastelavn, sidste skoledag eller til en temafest?

Så er et Minnie Mouse kostume til voksne den oplagte udklædning!

Er der noget, som både børn og voksne elsker, må det være figurerne fra Disney. Næsten uanset hvilken årgang, man er fra, er man vokset op med de søde, farverige og fantasifulde karakterer fra Disney. Ikke mindst med Mickey og Minnie Mouse, som er nogle af Disneys mest centrale karakterer, og som har optrådt på skærmen i mange årtier.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne, det kan vist ikke tælles på 2 hænder og 2 fødder, hvor mange gange Minnie Mouse er blevet sur på Mickey Mouse gennem tiderne.

Minnie Mouse kendetegnes som oftes ved at hun har en rød eller pink kj0le på med hvide prikker, hvide handsker og så har hun en stor sløjfe oven på hovedet.

Minnie Mouse kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Minnie Mouse tema eller til temafesten.

 

minnie mouse kjole mini mouse kostume til voksne

Luksus Minnie kostume

Et flot Minnie Mouse-kostume, når du vil være mere end bare sød til festen. Måske finder du din Mickey at feste med… Minnie Mouse-kostumet indeholder en kort, rød kjole med hvide prikker og pufærmer med to store knapper fortil. Der indgår også et matchende skærf og en hårbøjle med to ører.

Find kostumet hos PartyKing

 

minnie mouse kjole mini mouse kostume til voksne frækt minnie kostume

Smukt Minnie Mouse kostume til voksne

Dette kostume som Minnie Mouse™ er med officiel tilladelse fra Disney™. Det består af en kjole og et diadem (sko medfølger ikke). Kjolen er sort på brystet. På forsiden er den lavet af et velour-lignende stof. Ærmerne er korte og puffede og er røde med hvide prikker. De er lavet af satinstof. Et hvidt satinbånd med en sløjfe findes i taljen. To hvide bånd findes på siderne og bindes i ryggen for at stramme kjolen til i livet. Det nederste af kjolen er i rødt satinstof med hvide prikker. Der indgår også to underkjoler. Den ene er i tyndt rødt stof, og den anden er i lidt tykkere rødt stof. Underkjolen har sorte flæser forneden. Diademet er sort og har sorte, runde, skinnende ører. Det har endda en rød sløjfe med hvide prikker. Dette kostume som Minnie er perfekt til at gå til udklædningsfest som Mickey Mouses selskab!

Find kostumet hos Vegaoo

 

 

Skærmbillede 2017 12 06 kl. 20.13.21 873x1024 - Minnie Mouse kostume til voksne

Minnie Mouse kostume

Hvem elsker ikke Minnie Mouse? Klæd dig ud som hende for en aften i denne søde polkaprikkede kjole. Fuldend looket med Minnie Mouse ører.

Find Minnie Mouse kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 12 06 kl. 20.17.35 707x1024 - Minnie Mouse kostume til voksne

Madame Mouse kostume

Fin polkaprikket Minni Mouse kostumet med søde puf-ærmer og halterneck. Det sorte tyl for neden, er en del af kjolen.

Find Madame Mouse kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 12 06 kl. 20.20.07 671x1024 - Minnie Mouse kostume til voksne

Minnie Mouse kostume til voksne

Med denne søde, røde kjole med hvide polkaprikker, kan du blive forvandlet om til Mickey Mouse’s søde kone, Minnie Mouse.

Find Minnie Mouse kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 12 06 kl. 20.25.48 716x1024 - Minnie Mouse kostume til voksne

Sødt Minnie Mouse kostume

Skøn, rød kjole med hvide polkaprikker og andre fine detaljer. Med denne fine kjole, kan du blive forvandlet om til Minnie Mouse. Fuldend udklædningen med pandebånd og bliv klar til temafesten, fastelavn eller karneval.

Find sødt Minnie Mouse kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 12 06 kl. 20.28.07 739x1024 - Minnie Mouse kostume til voksne

Zombie Minnie Mouse kostume

Også eventyrsfigurer kan blive til blodtørstige zombier! Fuldend looket med en masse falsk blod.

Find Zombie Minnie Mouse kostume hos Temashop

 

 

collage 5 1024x1024 - Minnie Mouse kostume til voksne

Tilbehør til Minnie Mouse kostume

  1. Store hvide handsker, som kan bruges hvis du skal klædes ud som Mickey eller Minnie. Disney figurer skaber altid glade dage omkring sig, så hvorfor ikke klæde dig ud som en af de klassiske figurer til fastelavn. Find Minnie Mouse handsker hos Temashop.
  2. Søde musseører. Passer perfekt til udklædningen som Minnie Mouse. Fuldend udklædningen med en flot rød kjole med hvide prikker. Find Minnie Mouse museører hos Temashop.
  3. Klæd dig ud som Minnie Mouse og sæt prikken over i’et på kostumet, med disse fine massører. De klassiske Disney figurer er alt et hit til kostumefesten. Find Minnie Mouse pandebånd hos Temashop.

LÆS OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

LÆS OGSÅ: Mickey Mouse kostume til voksne

 

par kostume minnie mouse og mickey mouse kostume parkostume

Indlægget Minnie Mouse kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Minnie Mouse kostume til voksne

En mening om “Minnie Mouse kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!