Enhjørning kostume til voksne

Er du vild med unicorns/enhjørninge?

Så er et enhjørning kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller temafest.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et enhjørning kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume.

Dyrekostumer er de seneste år begyndt at blive yderst populære og dette gælder faktisk uanset alder. Et af de dyrekostumer der især er høj kurs hos mange piger og kvinder er enhjørning kostumer.

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet og som tema for børnefødselsdage.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr. Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørningen symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. 

Enhjørning kostume eller enhjørning udklædning er oplagt til både fastelavn og udklædning til temafest. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot enhjørning kostume til voksne og vi har samlet de bedste her.

Enhjørning kostume til voksne

enhjørning kostume til kvinder regnbue enhjørning unicorm regnbue kostume

Unicorn kostume til voksne

Enhjørninger er meget populære for tiden og det forstår man da godt. Skal du klædes ud som enhjørning til temafesten, så ifør dig denne skønne kjole med påsyet bælte og glitter tylskørt i forskellige farver og matchende pandebånd med ører og horn.

Find unicorn kostume hos Temashop

dansende enhjørning elegant enhjørning kostume

Festligt unicorn kostume

Alle elsker de fortryllende og magiske fabeldyr fra eventyr: enhjørninger! Disse unicorns er så søde, nuttede og mega populære.
Her får du et skønt unicorn kostume i hvid, med flotte og farverige detaljer. Halen er lavet af fjer i forskellige farver og hætten er i hvid plys.

Find kostumet hos Temashop

oppustelig enhjørning kostume 450x450 - Enhjørning kostume til voksne

Oppusteligt enhjørning kostume

Oppustelig Enhjørning Kostume er et rigtig sjovt og heftigt kostume som er oppusteligt, hvilket gør, at du ligner en gigantisk enhjørning! Kostumet er rigtig cool og har alt fra lyserøde hove til en flerfarvet manke.
Kostumet holdes pustet op konstant med den batteridrevne ventilator som sidder bagpå kostumet. Kostumet kræver 4 x AA-batterier og kan holde kostumet oppustet i cirka syv timer inden batterierne skal skiftes.

Find kostumet hos Partyking

oppustelig unicorm kostume oppustelig enhjørning kostume

Oppusteligt unicorm kostume

At være en kæmpe enhjørning i festlige sammenhænge må vel være det ultimative tegn på, at du ikke er et menneske, som er kedelig at feste med. Med dette kostume havner du helt automatisk i centrum, og så der er ingen grænser for, hvor cool det kommer til at blive! Det oppustelige enhjørningekostume består af en hvid enhjørningedragt med regnbuefarvede handsker, som pustes op med den medfølgende blæser.

Find kostumet hos PartyKing

 

oppustelig unicorm kostume oppustelig enhjørning kostume til voksne

Oppustelig enhjørning kostume

I am a unicoooooorn… a unicooooorn la la la long! Er du ude efter en dragt, der vil blive et blikfang? Så har vi udklædningsdragten, der passer perfekt til dig! Hvad med en lifesize enhjørning med et stort, hvidt smil og regnbuefarvet hår? Det lyder vist ikke som nogen dum idé. Du får her en cool udklædningsdragt, der efterligner en stor, hvid enhjørning med lyserøde hove, regnbuefarvede kropshår og et stort horn i panden. Dragten er oppustelig og pustes konstant op via en batteridrevet ventilator, der sidder fast i dragten. Kostumet har et hul, så du kan stikke hoved og arme ud, samt en lynlås, der gør det nemt at åbne og trække dragten af og på. Dette er kort og godt en unik dragt!

Find kostumet hos PartyKing

mandlig enhjørning kostume 450x450 - Enhjørning kostume til voksne

Mandlig enhjørning kostume

Dette er formodentlig det mest mandige kostume i vores sortiment! Perfekt til dig som en er rigtig mand og vil vise verden at du næsten er ved at sprænge af testosteron og mandighed på en meget værdig måde.
Det mandlige enhjørningkostume indeholder en bedårende hvid enhjørningkjole med blåt taljebånd, blå netærmer med pink hove, en hat med blå og pink manke samt et enhjørninghorn. Der medfølger et par skønne, rosa overtrækssko.

Find kostumet hos Partyking

Enhjørning kjole kostume 450x450 - Enhjørning kostume til voksne

Enhjørning kjole kostume

Bevis over for dine venner, at der rent faktisk findes enhjørninger! Du tager simpelthen bare denne søde enhjørningedragt på og ankommer til festen eller udklædningsfesten som et levende bevis på, at disse magiske væsener virkelig eksisterer. Dette flotte kostume består af en kjole med et hvidt liv og en stribet underdel i forskellige farver. Der medfølger et hårbånd med ører og enhjørningehorn.

Find kostumet hos Partyking

BLÅ ENHJØRNING KIGURUMI - Enhjørning kostume til voksne

Blå Unicorn kigurumi

Enhjørninger bor på hemmelige steder, og for det meste i vores fantasi, men det bør ikke forhindre dig i at iføre dig denne mystiske, magiske blå kigurumidragt. Hvem ved, hvilke fantasifulde regnbuer og floder du kommer til at passere, når du påtager dig rollen som ægte enhjørning i denne herlige dragt.

Find kostumet hos Partyking

enhjørning kigurumi heldragt - Enhjørning kostume til voksne

Enhjørning heldragt

Lige som man troede at den majestætiske enhjørning ikke kunne blive mere bedårende kommer her en farvestrålende og anderledes kigurumi som får dig til at drømme dig hele vejen til stjernerne!
Denne Enhjørning Kigurumi leveres med et pastelfarvet stjernemønster som dækker dragten fra fødderne til hovedet. Der indgår også praktiske lommer, en lyserød hale og matchende hætte med enhjørningens karakteristiske horn.

Find heldragten hos Partyking

Enhjørning Hoodie  - Enhjørning kostume til voksne

Enhjørning hoodie

Dette er det smukkeste og absolut mægtigste væsen i hele saga skoven! Selvom den er sky vil den gerne se hvad festen har at byde på. Enhjørning Hoodie er en hvid hættetrøje med guld foran og lyserøde farver i huen. Ovenpå hovedet sidder der naturligvis enhjørningens horn og to små ører. Som prikken over i’et prydes den endda med en regnbuefarvet lille manke.

Find den hos Partyking

rainbow unicorn kostume - Enhjørning kostume til voksne

Unicorn voksenkostume

Dette kostume er mindst lige så farverigt, som det er skønt, og desuden er det utrolig skønt at kigge på. Kjolen er en såkaldt “tredelt” kjole, som indeholder en sjov hale, samt et diadem med ører på. Kjolen passer lige så godt til halloween- og udklædningsfesten som til hverdag, når du vil skille dig lidt ud.
Rainbow Unicorn Kostume er en utrolig flot kjole til piger, som fås i to forskellige størrelser. Kjolen er tredelt og indeholder en hale, et diadem og kjolen naturligvis. Kjolen er fremstillet i polyester med deluxe-kvalitet.

Find kostumet hos Partyking

 

LÆS OGSÅ: Unicorn kostume til børn

LÆS OGSÅ: Unicorn kostume til baby

LÆS OGSÅ: Regnbue kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Festival kostume til voksne

Fandt du det helt rigtige unicorn kostume til voksne?

unicorn kostume festlig enhjørning udklædning til voksne fastelavnskostume til voksne

Indlægget Enhjørning kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Enhjørning kostume til voksne

error: Content is protected !!