Enhjørning kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med unicorns/enhjørninge?

Så er et enhjørning kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller temafest.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et enhjørning kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume.

Dyrekostumer er de seneste år begyndt at blive yderst populære og dette gælder faktisk uanset alder. Et af de dyrekostumer der især er høj kurs hos mange piger og kvinder er enhjørning kostumer.

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet og som tema for børnefødselsdage.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr. Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørningen symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. 

Enhjørning kostume eller enhjørning udklædning er oplagt til både fastelavn og udklædning til temafest. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot enhjørning kostume til voksne og vi har samlet de bedste her.

Enhjørning kostume til voksne

unicorn kostume til voksne inivorn udklædning mand kostumeuniverset

Unicorn heldragt

Regnbuer, cupcakes og enhjørninger. Den perfekte verden at leve i – om man er voksen eller barn. Denne super smukke enhjørning er med til at gøre den verden til virkelighed, og bare rolig du vil ikke blive skuffet.

Find kostumet hos Temashop

 

enhjørning kostume til kvinder regnbue enhjørning unicorm regnbue kostume

Unicorn kostume til voksne

Enhjørninger er meget populære for tiden og det forstår man da godt. Skal du klædes ud som enhjørning til temafesten, så ifør dig denne skønne kjole med påsyet bælte og glitter tylskørt i forskellige farver og matchende pandebånd med ører og horn.

Find unicorn kostume hos Temashop

LÆS OGSÅ: Unicorn kostume til børn

LÆS OGSÅ: Unicorn kostume til baby

LÆS OGSÅ: Regnbue kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Festival kostume til voksne

Fandt du det helt rigtige unicorn kostume til voksne?

unicorn kostume festlig enhjørning udklædning til voksne fastelavnskostume til voksne

Indlægget Enhjørning kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!