Enhjørning kostume til voksne

Er du vild med unicorns/enhjørninge?

Så er et enhjørning kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller temafest.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et enhjørning kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume.

Dyrekostumer er de seneste år begyndt at blive yderst populære og dette gælder faktisk uanset alder. Et af de dyrekostumer der især er høj kurs hos mange piger og kvinder er enhjørning kostumer.

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet og som tema for børnefødselsdage.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr. Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørningen symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. 

Enhjørning kostume eller enhjørning udklædning er oplagt til både fastelavn og udklædning til temafest. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot enhjørning kostume til voksne og vi har samlet de bedste her.

Enhjørning kostume til voksne

Skærmbillede 2018 01 19 kl. 00.13.11 754x1024 - Enhjørning kostume til voksne

Enhjørning kostume til voksne

Enhjørninger er magiske væsener, som bevæger sig mellem skyerne. Derudover er de super hyggelige. Denne dragt forvandler dig til en skøn enhjørning med regnbuefarvet manke og hale. Dragten minder om en one-piece, der samtdig er blød og skøn. Desuden får du et herligt enhjørningehoved med ører og sølvfarvede horn. Det er jo ren magi…

Du har måske ikke lige tænkt på det før, men det er jo meget praktisk at hygge rundt som en sød enhjørning. Du behøver ikke bekymre dig om, hvordan trøjen matcher bukserne! Og du risikerer heller ikke at fryse. Træk hætten op og kryb ned i sofaen – så er hyggeaftenen reddet!

Find kostumet hos Coolstuff

enhjørning kostume til kvinder regnbue enhjørning unicorm regnbue kostume

Unicorn kostume til voksne

Enhjørninger er meget populære for tiden og det forstår man da godt. Skal du klædes ud som enhjørning til temafesten, så ifør dig denne skønne kjole med påsyet bælte og glitter tylskørt i forskellige farver og matchende pandebånd med ører og horn.

Find unicorn kostume hos Temashop

 

enhjøring kostume til voksne unicorn kostume oppustelig kostume unicorn enhjøring udklædning carry me enhjørning

Carry me enhjørning kostume

Tag disse sjove unicorn bukser på, så det ligner at en yndig ballerina bliver båret på skuldrene af en eventyrlig unicorn/enhjørning. Bemærk: Toppen ikke inkluderet. 

Find unicorn kostumet hos PartyKing

 

dansende enhjørning elegant enhjørning kostume

Festligt unicorn kostume

Alle elsker de fortryllende og magiske fabeldyr fra eventyr: enhjørninger! Disse unicorns er så søde, nuttede og mega populære.
Her får du et skønt unicorn kostume i hvid, med flotte og farverige detaljer. Halen er lavet af fjer i forskellige farver og hætten er i hvid plys.

Find kostumet hos Temashop

 

unicorn kostume sidste skoledag enhjørning udklædning

Rainbow Dash unicorn kostume

Sjovt Enhjørning kostume i Fleece materiale. Bliv klædt ud som en sød enhjørning. Dette er Rainbow Dash kostume der er kendt for regnbue symbolet på hale og bagdel

Find det lilla unicorn kostume hos Temashop

 

polterabend kostume til mænd polterabend udklædning pink kostume til mænd enhjørning kostume til mænd

Polterabend kostume til mænd

Dette er formodentlig det mest mandige kostume i vores sortiment! Perfekt til dig som en er rigtig mand og vil vise verden at du næsten er ved at sprænge af testosteron og mandighed på en meget værdig måde. Det mandlige enhjørningkostume indeholder en bedårende hvid enhjørningkjole med blåt taljebånd, blå netærmer med pink hove, en hat med blå og pink manke samt et enhjørninghorn. Der medfølger et par skønne, rosa overtrækssko.

Find kostumet hos Partyking

 

oppustelig unicorm kostume oppustelig enhjørning kostume

Oppusteligt unicorm kostume

At være en kæmpe enhjørning i festlige sammenhænge må vel være det ultimative tegn på, at du ikke er et menneske, som er kedelig at feste med. Med dette kostume havner du helt automatisk i centrum, og så der er ingen grænser for, hvor cool det kommer til at blive! Det oppustelige enhjørningekostume består af en hvid enhjørningedragt med regnbuefarvede handsker, som pustes op med den medfølgende blæser.

Find kostumet hos PartyKing

 

oppustelig unicorm kostume oppustelig enhjørning kostume til voksne

Oppustelig enhjørning kostume

I am a unicoooooorn… a unicooooorn la la la long! Er du ude efter en dragt, der vil blive et blikfang? Så har vi udklædningsdragten, der passer perfekt til dig! Hvad med en lifesize enhjørning med et stort, hvidt smil og regnbuefarvet hår? Det lyder vist ikke som nogen dum idé. Du får her en cool udklædningsdragt, der efterligner en stor, hvid enhjørning med lyserøde hove, regnbuefarvede kropshår og et stort horn i panden. Dragten er oppustelig og pustes konstant op via en batteridrevet ventilator, der sidder fast i dragten. Kostumet har et hul, så du kan stikke hoved og arme ud, samt en lynlås, der gør det nemt at åbne og trække dragten af og på. Dette er kort og godt en unik dragt!

Find kostumet hos PartyKing

 

ride on unicorn ride on enhjørning kostume til voksne

Ride on Unicorn kostume til voksne

Dette enhjørningekostume er til voksne. Den består af en heldragt med seler. Dine ben er ved enhjørningensn bagben for at det forestiller af du sidder på rygger af en enhjørning. Enhjørningehovedet holdes oppe ved hjælpe af justerbare seler og pink tøjler. Dette enhjørningekostume vil være perfekt til en fortryllende aften eller til karneval. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

sort enhjørning kostume sort unicorn kostume mørk unicon kostume

Mørk og smuk enhjørning

Dette intergalaktiske enhjørningekostume er til kvinder. Den består af en overdel med vinger, shorts med skørt og en hårbøjle (strømpebukster og sko er ikke inkluderet). Den korte overdel stopper under brystet. Stropperne er sorte og et lillat slør med pailetter findes i midten. De lilla bånd med pailetter og en medaljon sikrer en kvalitets-finish! Afslutningsvis er der et par enhjørningevinger, som matcher båndene, og de sættes på overdelen. De korte shorts er sorte og er overdækket af en langt gennemsigtigt lillat slør, der sættes fast med en elastik om taljen. Ligeledes er der en hale som matcher vingerne. Den er syet på kjolen. Hårbøjlen, som matcher vingerne og halen, er dekoreret med et sølvfarvet enhjørningehorn.

Find kostumet hos Vegaoo

 

unicorn sidste skoledag sexet unicorn kostume

Sexet unicorn udklædning

Dette unicornkostume til kvinder består af en tyl kjole, aftagelige stropper samt er hårbånd (paryk, strømpebukser og sko medfølger ikke). Enhjørninge hårbåndet er dekoreret med ører i regnbuens farver samt er lysende horn. Overdelen af denne kjole er formet som et korset. Overdelen er hvid med guld kanter på forsiden, og har en lyserød sløjfe ved brystet. Underdelen af denne kjole er i multifarvet tyl og har en stor sløjfe på bagsiden. Du kan blive en fortryllende sexet unicorn med dette kostume. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

LÆS OGSÅ: Unicorn kostume til børn

LÆS OGSÅ: Unicorn kostume til baby

LÆS OGSÅ: Regnbue kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Festival kostume til voksne

Fandt du det helt rigtige unicorn kostume til voksne?

unicorn kostume festlig enhjørning udklædning til voksne fastelavnskostume til voksne

Indlægget Enhjørning kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Enhjørning kostume til voksne

error: Content is protected !!