Påfugl kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en forkærlighed for de smukke påfugle?

Så læs med her, hvor vi giver dig overblik over forskellige bud på et påfugl kostume til voksne, du kan vælge imellem. Et påfugl kostume til voksne er oplagt til både fastelavn og karneval. 

Den indiske påfugl er en rigtig charmør, hvor hanerne forsøger at tiltrække sig så mange hunners opmærksomhed som muligt. I yngletiden har de gamle hanner udvalgte pladser, hvor de spiller op for hunnerne ved at danse og ryste med deres store, udslåede hale. Den store hale er både besværlig og tung at bevæge sig rundt med, og den udgør en stor risiko for at ejeren bliver fanget af rovdyr. Halen er altså et tydeligt tegn på sundhed, styrke og evne til at overleve, trods det handicap den medfører. Derfor vælger hunnerne kun de hanner, med de største og smukkeste haler i yngleperioden. Når yngleperioden er overstået vil hannerne smide de prægtige halefjer, og kun beholde de fjer, der benyttes under flyvningen.

Det siges at være Alexander den Store, der indførte påfugle til Indien. I den græske mytologi fortælles, hvordan påfuglen fik sine “øjne”. Argus, der havde øjne over hele kroppen, blev af Hera sat til at vogte den ko, som gudinden Io var blevet forvandlet til. Men guden Hermes dræbte ham, og derefter flyttede Hera alle hans øjne over på påfuglens hale. Påfuglen blev herved symbol på himmeldronningen. Når den slår halen ud, ser man hele den stjernebesatte himmelhvælving.

Skal du klædes ud som påfugl? Du finder de fineste og flotteste påfugle kostumer til voksne nedenfor. Vi har samlet de bedste påfugl kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find påfugl kostume – mest til kvinder:

karnevalskostume påfugl udklædning

Påfugl kjole

Klæd dig ud som en smuk og prægtig påfugl iført denne fantastisk smukke lår korte kjole med mange flotte detaljer. Påfuglen er Indiens nationalfugl og er kendt for dens flotte og farverige hale.

Find kostumet hos Temashop

Påfugl kostume 186x450 - Påfugl kostume til voksne

Påfugl kostume

Er du lige så smuk som en påfugl eller kunne du godt tænkte dig at være det? Så et dette deluxe kostume lige sagen. Den har en smuk mørkeblå metallic farve og de smukkeste print af påfuglens velkendte fjer. Bemærk: leggings og top følger ikke med. 

Find kostumet hos Temashop

påfugl kigurumi 450x450 - Påfugl kostume til voksne

Påfugl Kirgurumi

Vis fjerene i din flotte fjerdragt med vores Påfugl Kigurumi! Denne herlige kigurumidragt i en superblød fleece kombinerer de eksotiske blå og grønne farver, som man kender fra den majestætiske påfugl og kommer til at give dig nye beundrere. Denne dragt er fremstillet i en førsteklasses og vaskbar fleece. Den er endvidere både varm og blød – perfekt når du skal spankulere rundt og vise din herlige fjerpragt.

Find kostumet hos Partyking

påfugl vinger 450x450 - Påfugl kostume til voksne

Påfugl vinger

Findes der et mere stateligt dyr en påfuglen, som med sine farvestrålende vinger åbner sig som en vifte. Her får du et stykke påfulgemønstret stof i polyester og to stave til ekstra forlængelse.

Find dem hos Partyking

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

SE OGSÅ: Påfugl kostume til børn

SE OGSÅ: Til karneval med vinger

Indlægget Påfugl kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Påfugl kostume til voksne

En mening om “Påfugl kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!