Påfugl kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har dit barn en forkærlighed for de smukke påfugle?

Så læs med her, hvor vi giver dig overblik over forskellige bud på et påfugl kostume til børn, du kan vælge imellem. Et påfugl børnekostume er oplagt til både fastelavn og til leg i hjemmet. 

Den indiske påfugl er en rigtig charmør, hvor hanerne forsøger at tiltrække sig så mange hunners opmærksomhed som muligt. I yngletiden har de gamle hanner udvalgte pladser, hvor de spiller op for hunnerne ved at danse og ryste med deres store, udslåede hale. Den store hale er både besværlig og tung at bevæge sig rundt med, og den udgør en stor risiko for at ejeren bliver fanget af rovdyr. Halen er altså et tydeligt tegn på sundhed, styrke og evne til at overleve, trods det handicap den medfører. Derfor vælger hunnerne kun de hanner, med de største og smukkeste haler i yngleperioden. Når yngleperioden er overstået vil hannerne smide de prægtige halefjer, og kun beholde de fjer, der benyttes under flyvningen.

Det siges at være Alexander den Store, der indførte påfugle til Indien. I den græske mytologi fortælles, hvordan påfuglen fik sine “øjne”. Argus, der havde øjne over hele kroppen, blev af Hera sat til at vogte den ko, som gudinden Io var blevet forvandlet til. Men guden Hermes dræbte ham, og derefter flyttede Hera alle hans øjne over på påfuglens hale. Påfuglen blev herved symbol på himmeldronningen. Når den slår halen ud, ser man hele den stjernebesatte himmelhvælving.

Skal dit barn klædes ud som påfugl? Du finder de fineste og flotteste påfugle kostumer til børn nedenfor. Vi har samlet de bedste påfugl kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find påfugl børnekostume – mest til piger:

påfugl kostume til børn påfugl børnekostume fastelavnskostume til piger

Påfugl kostume til piger

Påfuglen er en stærk karakter som viser sin stolthed ved sin flotte fjerpragt.  Et perfekt kostume hvis man vil føle samme storhed, som påfuglen gør! Påfugl Børnekostume er et sejt kostume til børn som efterligner en påfugl. Perfekt at anvende til kostume- eller halloweenfesten!

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

SE OGSÅ: Elefant kostume til børn

Indlægget Påfugl kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!