Annabelle kostume til voksne og børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare uhygge, så er et Annabelle kostume til voksne eller børn, den oplagte udklædning til den kommende fastelavn, halloween- eller temafest.

Et Annabelle kostume er det perfekte kostume til årets store halloweenfest. Med en Annabelle udklædning er du sikker på at skræmme livet af de andre gæster til festen.

Annabelle er en amerikansk overnaturlig horror film fra 2014, siden er der der kommet 2 efterfølgere, den seneste i 2019.

Gyseren ‘Annabelle Comes Home’ (Annabelle 3) er den tredje film om den dæmoniske dukke, Annabelle, som første gang optrådte i The Conjuring – og som siden har fået sine egne film i 2014 og en efterfølger i 2017.  

Din familie har lige købt et nyt hus, som I skal flytte ind i. I dag kan du besøge huset for første gang, og du er så skeptisk, som man kan være. Hvem ønsker at flytte til et gammelt hus på landet, når du kan bo på Times Square, vel? 
Når du er fremme, har du ikke noget bedre at gøre end at kritisere alle fejlene, og de er mange. Du går op til den øverste etage og sniger rundt på knirkende gamle trægulve. Pludselig hører du noget over taget. Er der et loft? Du finder en skjult luge, som du kæmper for at åbne. Trinene er tørret i stykker så du skal være forsigtig, når du klatrer op.
Spindelvæv, støv og spor af rotter! Gamle møbler, lagen og en uhyggelig dukke som vil myrde hele din familie!!!

Filmen blander grufuld spænding, diabolsk uhygge og 70’ernes tidsbillede, og publikum får et indblik i flere af Warren-parrets grumme sager med nye, skræmmende monstre.

Gør halloween festen lidt uhyggeligere i år med Annabelle udklædning:

annabelle kostume til voksne 450x450 - Annabelle kostume til voksne og børn

Annabelle kostume til voksne

Nu kan du forvandle dig selv til den skræmmende dukke Annabelle med dette udklædningskostume, der består af kjole, maske og paryk. Kostumet passer perfekt til halloween, når du vil vække dukken til live og skræmme livet at alle, der kommer til din dør og råber slik eller ballade!
Annabelle Deluxe Kostume indeholder en hvid kjole med rødt taljebånd, en maske, der dækker hele ansigtet, og en paryk med blond hår i to fletninger.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Chucky kostume til voksne

SE OGSÅ: Scream kostume til voksne

SE OGSÅ: Gyserfilm kostume til voksne

SE OGSÅ: Freddy Krueger kostume til voksne

Indlægget Annabelle kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!