Sømand kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med det åbne hav eller drømmer du om at rejse på de syv verdenshave?

Så er et sømand kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest, eller karneval.

Uanset om du har en indre kaptajn, sømand, matros eller styrmand gemt i dig, så kan du med det rette kostume forvandle en landkrabbe til en barsk søulv.

Sømænd har smukke uniformer, uanset om man er øverst i hierakiet eller nederst. Uniformen skal stå skarpt ved enhver afmønstring og de hvide uniformer vækker selvfølgelig opmærksomhed i enhver havneby. 

En sømand sejler i dage og nætter på de mægtige have på flugt fra kannibaler, med et skrumpehoved og dyrebare perler i sin skibskiste, med indfødte, tatoverede karnakker ombord. En sømand sejler i dage og nætter på det ørkesløse, uendelige hav og når han kommer i havn, ja så står han i sit stiveste pus – den klassiske fine hvide uniform. 

Skal du klædes ud som sømand, kaptajn eller matros? Du finde de fineste og flotteste sømandsuniformer nedenfor. Vi har samlet de bedste sømand kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find sømand kostumer til både mænd og kvinder her:kvindelig matros retro matros 70er kostume til kvinder;

fransk kostume sømand kostume til voksne retro sømand kostume til voksne

Fransk sømand kostume

Ohøj sømand, nu kan du score alle damerne i havnen som den forførende franskmand til søs. Kostumet er oplagt til karneval og sjove fester!

Find kostumet hos Temashop

 

sømand kostume til voksne matros udklædning til voksne

Stærk sømand kostume

Drømmer du om, at sejle ud på det store hav som sømand? Så ifør dig dette gennemførte kostume, der får dig til at ligne en stærk sømand. Kostumet består af bluse, trompetbukser, hat og slips og er helt perfekt til temafesten.

Find kostumet hos Temashop

 

sømand kostume til voksne matros kostume lakaj kostume til voksne kaptajn udklædning fastelavnskostume til voksne udklædning temafest

Sømand kostume til voksne – 2. verdenskrig

Bliv klar til udklædningsfest med dette seje sømandskostume med historisk præg. Dette kostume er inspireret af flåde uniformerne fra anden verdenskrig. Ifør dig dette kostume og tag et skridt tilbage i tiden – kostumet er velegnet til militære og historiske temafester! Stoffet er en dejlig let kvalitet, der er behageligt at have på. Indtag festen som historisk sømand og lad din indre sailor gå i land.

Find det historiske sømand kostume hos Temashop

 

kaptajn kostume til voksne sømand kaptajn hvid kaptajn forklædning sømandskostume til voksne sømand kostume til voksne

Sø officer – kaptajn kostume til voksne

Stig ombord på dit eget skib som kaptajn og besejl verdenshavene med stil. Kostumet er velegnet til karneval og sjove udklædningsfester og indeholder jakke, bukser, hat og handsker. 

Find kaptajn kostumet hos Temashop

 

sømand kostume til voksne fru kaptajn kostume kvindelig kaptajn kostume sidste skoledag udklædning til karneval kaptajn pige kostume

Fru kaptajn kostume til kvinder

Er du klar til at tage styringen på eget skib? Så klæd dig ud i denne uniform og indtag rollen som feminimt kaptajn. Flot og feminint kaptajns kostume, der består af kjole og hat. Fuldfør udklædningen med et anker og så er du klar til, at tage til søs med de søde sømænd.

Find de feminime kostume hos Temashop

Fandt du det helt rigtige maritime kostume til voksne?

maritimt kostume til voksne sømand udklædning til søs kostume søkaptajn kostume søofficer kostume matros kostume flåde admiral kostume

 

SE OGSÅ: Pirat kostume til voksne

SE OGSÅ: Sømand kostume til børn

SE OGSÅ: Skipper Skræk og Olivia kostume til voksne

 

Indlægget sømand kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

2 meninger om “Sømand kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!