Sømand kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med det åbne hav eller drømmer du om at rejse på de syv verdenshave?

Så er et sømand kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest, eller karneval.

Uanset om du har en indre kaptajn, sømand, matros eller styrmand gemt i dig, så kan du med det rette kostume forvandle en landkrabbe til en barsk søulv.

Sømænd har smukke uniformer, uanset om man er øverst i hierakiet eller nederst. Uniformen skal stå skarpt ved enhver afmønstring og de hvide uniformer vækker selvfølgelig opmærksomhed i enhver havneby. 

En sømand sejler i dage og nætter på de mægtige have på flugt fra kannibaler, med et skrumpehoved og dyrebare perler i sin skibskiste, med indfødte, tatoverede karnakker ombord. En sømand sejler i dage og nætter på det ørkesløse, uendelige hav og når han kommer i havn, ja så står han i sit stiveste pus – den klassiske fine hvide uniform. 

Skal du klædes ud som sømand, kaptajn eller matros? Du finde de fineste og flotteste sømandsuniformer nedenfor. Vi har samlet de bedste sømand kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find sømand kostumer til både mænd og kvinder her:

 

sømand kostume til voksne matros kostume lakaj kostume til voksne kaptajn udklædning fastelavnskostume til voksne udklædning temafest

Sømand kostume til voksne – 2. verdenskrig

Bliv klar til udklædningsfest med dette seje sømandskostume med historisk præg. Dette kostume er inspireret af flåde uniformerne fra anden verdenskrig. Ifør dig dette kostume og tag et skridt tilbage i tiden – kostumet er velegnet til militære og historiske temafester! Stoffet er en dejlig let kvalitet, der er behageligt at have på. Indtag festen som historisk sømand og lad din indre sailor gå i land.

Find det historiske sømand kostume hos Temashop

 

kaptajn kostume til voksne sømand kaptajn hvid kaptajn forklædning sømandskostume til voksne sømand kostume til voksne

Sø officer – kaptajn kostume til voksne

Stig ombord på dit eget skib som kaptajn og besejl verdenshavene med stil. Kostumet er velegnet til karneval og sjove udklædningsfester og indeholder jakke, bukser, hat og handsker. 

Find kaptajn kostumet hos Temashop

sømandskostume til voksne sømand kostume til voksne sejler pige 50'erne stil sømandstemafest sejlerkostume udklædning

Feminint sejlerpige kostume i 1950’erne stil

Har du altid drømt om at være en sejlerpige? Og stikke af til søs? Super sødt sailor kostume i 50’ernes pin up stil med blå bluse, bukser og en hvid hat.

Find 1950er kostumet hos Temashop

sømand kostume til voksne fru kaptajn kostume kvindelig kaptajn kostume sidste skoledag udklædning til karneval kaptajn pige kostume

Fru kaptajn kostume til kvinder

Er du klar til at tage styringen på eget skib? Så klæd dig ud i denne uniform og indtag rollen som feminimt kaptajn. Flot og feminint kaptajns kostume, der består af kjole og hat. Fuldfør udklædningen med et anker og så er du klar til, at tage til søs med de søde sømænd.

Find de feminime kostume hos Temashop

columbus kostume til voksne kolumbus udklædning til voksne

Columbus kostume til temafesten

Her har vi et kostume der er så lækkert at man vil have det på til hverdag. Måske ville dine nærmeste venner dog protestere hvis de oplevede at vennen kom fra et andet århundrede. Dragten er komplet fra hoved til tå, med en flot hat, jakke, bukser og støvler. Hatten har en bred guldkant, og jakken er usædvanligt lækker, med tre rækker guldknapper over en hvid krave. Kostumet giver bæreren ekstra pondus som Amerikas opdager – hvis nu Columbus ret faktisk var det. Columbus kostume inkluderer en marineblå jakke med vestbryst og kravat. Inkluderet er også et par bukser, skoovertræk, en kaptajnshat og en skulderrem. Suppler dit køb med en paryk og kikkert for et look som på billedet (tilkøbes i samme netbutik).

Find kostumet hos PartyKing

Klassisk sømand kostume 450x450 - Sømand kostume til voksne

Klassisk sømand kostume

Ohøj matros! I denne dragt kommer det til at se ud som om, du netop er gået i land efter en lang rejse på de syv verdens have og er klar til at feste som en ægte sømand. En klassisk udklædning som altid er en succes til kostumefesten! Sømand Klassisk Kostume indeholder en matroshat, hvid jakke med sorte detaljer og hvide bukser.

Find kostumet hos Partyking

Muskuløs sømand kostume 450x450 - Sømand kostume til voksne

Muskuløs sømand kostume

Nu behøver du ikke længere æde spinat for at blive stærk. Du behøver blot at hoppe i denne sjove sømandsdragt. Dog får du måske ikke så store biceps, som du ønskede, men dine underarme vil garanteret imponere alle og enhver! Kostumet omfatter en sort trøje med rød krave og gult bælte samt et par matchende blå bukser. Der medfølger også et par lysbeige sleeves med fake muskler og påtrykte motiver af et anker. Der medfølger ligeledes en hvid matroshat.

Find det hos Partyking

sømand kostume til kvinder 271x450 - Sømand kostume til voksne

Sømand kostume til kvinder

Ifør dig dette flotte kostume og bliv klar til en tur på havet med de søde sømænd. Med dette kostume er du sikret en masse opmærksomhed til den kommende udklædningsfest. Kostumet består af kjole og hat.

Find det hos Temashop

Sailor kostume til mænd sømand fastelavnskostume til voksne 414x450 - Sømand kostume til voksne

Sailor kostume til mænd

Sailor kostume mænd – til dig der simpelthen tilhører det store blå hav og ikke ønsker at gå ned på udklædning. Husk ham der peger med piben, er ham der bestemmer. Kostumet består af bukser, overdel og hat.

Find kostumet hos Ølbong

matrospige kostume 224x450 - Sømand kostume til voksne

Matrospige kostume

Dette kække matrospige kostume består af kjole og hat er perfekt til fest med maritimt tema. Kjolen er syet i fleksibelt stof og har bindebånd i taljen.

Find kostumet hos Billig-Billy

Fandt du det helt rigtige maritime kostume til voksne?

maritimt kostume til voksne sømand udklædning til søs kostume søkaptajn kostume søofficer kostume matros kostume flåde admiral kostume

 

SE OGSÅ: Pirat kostume til voksne

SE OGSÅ: Sømand kostume til børn

SE OGSÅ: Skipper Skræk og Olivia kostume til voksne

 

Indlægget sømand kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Sømand kostume til voksne

2 meninger om “Sømand kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!