Barbie kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med Barbie?

Et Barbie kostume til børn er et sjovt kostume til fastelavn, festen med Barbie tema eller leg i hjemmet.

Barbiedukken blev opfundet af Mattel i 1959 og er elsket for sin afspejling af småpigers drømme om voksenlivet. Barbie-dukken er dog også kritiseret for sin fordrejning af kvindekroppens naturlige mål.

Selve Barbie dukken blev til efter en ide fra Ruth Handler, der blev inspireret af datterens store interesse for påklædningsdukke. Målet med Barbie dukken, var at skabe en 3D udgave af påklædningsdukken, som derfor også blev produceret med en masse forskelligt tøj og tilbehør. Navnet på dukken kom også efter hendes datter Barbara, der i daglig tale var bedre kendt som Barbie.

Siden den første Barbie dukke så dagens lys i 1959, er der blevet solgt mange Barbie dukker på verdensplan. Dukken har udviklet sig meget gennem sin tid og findes i dag i forskellige professioner og den dag i dag, kan man da også få alverdens tilbehør til sin Barbie dukke eller en af de andre figurer i Barbie universet.

Bliv nemt klædt ud som en Barbie for en dag med dette kostume:

Barbie Princess AdventuresBørnekostume 260x450 - Barbie kostume til børn

Barbie Princess Adventures Børnekostume

Er barnet helt vild med Barbie Princess Adventures filmen? Med dette kostume bestående af kjole, jakke og krone, bliver hun nemt tryllet om til en fortryllende smuk Barbie. Kostumet er oplagt til den kommende Barbie fødselsdag, fastelavn eller leg i hjemmet. 

Find kostumet hos Temashop 

 

SE OGSÅ: Pink kostumer til børn

Indlægget Barbie kostume til børn indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!