80er fest kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til 80’er fest? Så kan du godt glæde dig! Musikken var god i 80’erne… derimod var tøjet en smule kikset med neonfarver, mænd med overskæg og kvinder med AL for meget makeup og permanentet eller krep hår. Men for at komme i rette stemning, kan et 80’er fest kostume være oplagt.

80er kostume til voksne kan være mange forskellige kostumer. Dengang i 80’erne heppede vi på drengene i Mexico. 1986 var et kult år i dansk fodbold! I biografen eller i tv så vi Miami Vice, Ghostbusters, Dirty Dancing, Top Gun, Terminator og Crocodile Dundee. Nogle af de mest kendste danske film fra 1980erne er Midt om Natten, Walther og Carlo, Barndommens Gade og 

I 80’erne var den digitale musik endnu ikke opfundet så musikken lå på kasettebånd i walkman eller i ghettoblasteren, men men men: musikken var god. Hvis du var ung i 80erne, dansede du sikkert til “99 Luftballons” (Nena, 1983), “I Wanna Dance With Somebody” (Whitney Houston, 1987), “Africa” (Toto, 1982) og “Sweet Dreams Are Made Of This” (Eurythmics, 1983). Store stjerne var på den internationale musikscene og hvis du skal til 80’er fest, vil du helt sikkert også høre Kim Larsen, Dodo and the Dodos, Shubidua, Michael Jackson, Madonna, Duran Duran, Prince, Guns n Roses, Aerosmith og mange mange andre. 

Det var dengang der var Eleva2ren på den nye kanal TV2, hver fredag aften. Det var også dengang “fitness” blev skabt af motionsguruen Jane Fonda, der fik den kvindelige del af befolkningen til at bevæge sig i stramt tøj, højt hår og benvarmere. Nytårsaften stod den på det nye smarte indenfor madkunsten: Fondue! og ungerne ønskede sig bip bip spil med Donkey King, alt med Ninja Turtles, HiMan og senere hen Super Mario til Nintendoen. 

Har du mod på at blive klædt ud i ægte 80’er stil, så har vi nogle idéer nedenfor. Se mulighederne for et 80’er fest kostume nedenfor og lad dig inspirere. Du kan vælge at klæde dig typisk 80er agtigt eller som en af de kendte figurer eller personer, der var med til at tegne 80’erne og som vi stadig husker fra den tid. 

80er kostume til kvinder 80er fest udklædning arobic kostume til kvinder 80er kostume

80er fest kostume

Dette kostume er et absolut musthave til 80’er festen! Kostumet består af en sort T-shirt designet i et fedt off-shoulder design med teksten “I Love The 80’s” printet på i midten, samt et par multifarvede neon leggins med zebra print.

Find kostumet hos Temashop

 

80er fest hammer kostume til kvinder guld kostume sort kostume til dame 80er fest udklædning

Hammer kostume til kvinder

Lækkert 80er kostume til de sejeste kvinder med hang til skøn 80er musik. Kostumet er komplet og indeholder bluse i mesh, guld jakke, guld bukser og en skøn halskæde

Find kostumet hos Temashop

80er tøj 80er kostume til 80er fest 80er kostume til kvinder benvarmere farverigt tøj

Lets Get Physical kostume til kvinder

80’erne var et årti, hvor det virkede som om, at alle havde lyst til at sige “let’s get physical”. Dette farvestrålende kostume sammenfatter årtiet i en nøddeskal og er perfekt til festen med 80’er-tema. Kostumet inkluderer en gul body med “GET PHYSICAL”-tryk på brystet og et par grønne shorts med elastik i taljen og røde snore. Der indgår også en lyserød bluse i en kort model, der er fremstillet af et tyndt netstof. Tilkøb pandebånd, strømpebukser og benvarmere for et komplet look.

Find kostumet hos Temashop

LÆS MERE: Se endnu flere Top Gun kostumer til både mænd og kvinder

jane fonda kostume til kvinder 80er kostume 80er fest kostume fitness kostume

Jane Fonda kostume

Blev festens fitnessdronning. I de skønne, farveglade 80’er-dage var der ikke noget bedre end at danse i neon og polyester. Kropsnære dragter i stærke farver og store frisurer karakteriserer 80’erne mere end noget andet. Dette fitnesskostume i en 80’er-stil er tidstypisk, da det er holdt i stærke neonfarver og har en stram pasform. Kostumet omfatter en heldragt med grønne ben, lilla arme og brystparti samt pink på overkroppen. Svedbånd og hårbånd medfølger.

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Om flere Ghostbusters kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Pac-Man kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Elektronik kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Rockstjerne kostume til voksne

LÆS OGSÅ: He-Man kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Power Rangers kostume til voksne

 

Fandt du det 80er kostume du ledte efter?

80er fest kostume til kvinder80er kostume til mænd

80er udklædning neonfarvet tøj 1980erne kostume til voksne

Indlægget 80er fest kostume indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!