80er fest kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til 80’er fest? Så kan du godt glæde dig! Musikken var god i 80’erne… derimod var tøjet en smule kikset med neonfarver, mænd med overskæg og kvinder med AL for meget makeup og permanentet eller krep hår. Men for at komme i rette stemning, kan et 80’er fest kostume være oplagt.

80er kostume til voksne kan være mange forskellige kostumer. Dengang i 80’erne heppede vi på drengene i Mexico. 1986 var et kult år i dansk fodbold! I biografen eller i tv så vi Miami Vice, Ghostbusters, Dirty Dancing, Top Gun, Terminator og Crocodile Dundee. Nogle af de mest kendste danske film fra 1980erne er Midt om Natten, Walther og Carlo, Barndommens Gade og 

I 80’erne var den digitale musik endnu ikke opfundet så musikken lå på kasettebånd i walkman eller i ghettoblasteren, men men men: musikken var god. Hvis du var ung i 80erne, dansede du sikkert til “99 Luftballons” (Nena, 1983), “I Wanna Dance With Somebody” (Whitney Houston, 1987), “Africa” (Toto, 1982) og “Sweet Dreams Are Made Of This” (Eurythmics, 1983). Store stjerne var på den internationale musikscene og hvis du skal til 80’er fest, vil du helt sikkert også høre Kim Larsen, Dodo and the Dodos, Shubidua, Michael Jackson, Madonna, Duran Duran, Prince, Guns n Roses, Aerosmith og mange mange andre. 

Det var dengang der var Eleva2ren på den nye kanal TV2, hver fredag aften. Det var også dengang “fitness” blev skabt af motionsguruen Jane Fonda, der fik den kvindelige del af befolkningen til at bevæge sig i stramt tøj, højt hår og benvarmere. Nytårsaften stod den på det nye smarte indenfor madkunsten: Fondue! og ungerne ønskede sig bip bip spil med Donkey King, alt med Ninja Turtles, HiMan og senere hen Super Mario til Nintendoen. 

Har du mod på at blive klædt ud i ægte 80’er stil, så har vi nogle idéer nedenfor. Se mulighederne for et 80’er fest kostume nedenfor og lad dig inspirere. Du kan vælge at klæde dig typisk 80er agtigt eller som en af de kendte figurer eller personer, der var med til at tegne 80’erne og som vi stadig husker fra den tid. 

 

80er fest kostume hammer time kostume 1980erne kostume til voksne 80er udklædning tøj til 80er fest

Hammer time  – 80er fest tøj

Er du ferm på et dansegulv og klar til at fyre den af til 80erne bedste hits? Kostumet er en heldragt, nem at hoppe i og gør dig klar til 80er fest på no-time. Øv dig på slangen og de andre fantastiske 80er moves. 

Find kostumet hos Temashop

 

80er fest hammer kostume til kvinder guld kostume sort kostume til dame 80er fest udklædning

Hammer kostume til kvinder

Lækkert 80er kostume til de sejeste kvinder med hang til skøn 80er musik. Kostumet er komplet og indeholder bluse i mesh, guld jakke, guld bukser og en skøn halskæde

Find kostumet hos Temashop

 

80'er tøj 80'er fest kostume neon farvet kjole

ROCKIN’ THE 80’S DAME KOSTUME

Vil du gerne være en punk rocker med blomster i håret? Så start med at anskaffe dig denne virkelig cool dragt, og så kan du gå ud og plukke en håndfuld blomster. Så er du klar til fest med 80’er tema eller udklædningsfest! Rock on! Rockin’ the 80’s Dame Kostume indeholder en flerfarvet kjole i polyester. Fås i størrelserne small og medium

Find kostumet hos PartyKing

 

80er fest kostume til voksne neon kjole til voksne

80’ER FEST CINDY KOSTUME

1 2 3! Pluk æbler, pluk jordbær! – Denne dragt havde garanteret været perfekt at lave gymnastik i foran tv’et i 80’erne! Den passer lige så godt, hvis du i dag skal udklædningsfest med 80’er tema eller til halloweenfesten (hvis du vil repræsentere et utroligt sjovt årti). 80’er Pige Kostume indeholder en flerfarvet bodystocking med nederdel i polyester

Find kostumet hos PartyKing

 

80er kostume til mænd 80er udklædning voksne

ROCKIN THE 80’S HERRE KOSTUME

Er du klar til rock ‘n’ roll, som om det var 80’erne? Selvfølgelig er du det! Men først har du brug for lidt farverigt tøj, som denne ikke helt så diskrete trøje med matchende bukser, som helt sikkert viser, hvem der var kongen af dansegulvet fra 1980-1989! Rockin the 80’s Herre Kostume indeholder en flerfarvet trøje og matchende bukser i polyester.

Find kostumet hos PartyKing

80er tøj 80er kostume til 80er fest 80er kostume til kvinder benvarmere farverigt tøj

Lets Get Physical kostume til kvinder

80’erne var et årti, hvor det virkede som om, at alle havde lyst til at sige “let’s get physical”. Dette farvestrålende kostume sammenfatter årtiet i en nøddeskal og er perfekt til festen med 80’er-tema. Kostumet inkluderer en gul body med “GET PHYSICAL”-tryk på brystet og et par grønne shorts med elastik i taljen og røde snore. Der indgår også en lyserød bluse i en kort model, der er fremstillet af et tyndt netstof. Tilkøb pandebånd, strømpebukser og benvarmere for et komplet look.

Find kostumet hos Temashop

 

80er kostume til kvinder madonna kostume til kvinder

Smart 80er kostume i Madonna stil

Skal du til en fest med 80’er-tema? Dette kostume er perfekt til lejligheden! Det slår hovedet på sømmet, når det handler om 80’erne, og du kommer til at føle dig som selveste Madonna! Kostumet består af en kort jakke med detaljer i et leopardmønster, en sort top, et sort skørt, et par seje leggings, hvide handsker samt et hårbånd.

Find kostumet hos PartyKing

 

topgun kostume til kvinder 80er kostume 80er fest kostume

Kvindeligt Top Gun kostume

Hvis hovedpersonen i actionfilmen “Top Gun” havde været af det modsatte køn, var hun givetvis iklædt denne dragt. På den anden side var Tom Cruise slet ikke dårlig i rollen… Er du imidlertid kvinde og vil have 80’er-nostalgi for alle pengene, skal du vælge dette flotte outfit! Top Gun-kostumet omfatter et grønt jumpsuit i en shortsmodel med lynlås, lommer og matchende mærker. Der medfølger også et par matchende pilotbriller.

Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS MERE: Se endnu flere Top Gun kostumer til både mænd og kvinder

 

jane fonda kostume til kvinder 80er kostume 80er fest kostume fitness kostume

Jane Fonda kostume

Blev festens fitnessdronning. I de skønne, farveglade 80’er-dage var der ikke noget bedre end at danse i neon og polyester. Kropsnære dragter i stærke farver og store frisurer karakteriserer 80’erne mere end noget andet. Dette fitnesskostume i en 80’er-stil er tidstypisk, da det er holdt i stærke neonfarver og har en stram pasform. Kostumet omfatter en heldragt med grønne ben, lilla arme og brystparti samt pink på overkroppen. Svedbånd og hårbånd medfølger.

Find kostumet hos Temashop

 

I love 80erne kjole til 80er fest

I love 80erne kjole

Tag tilbage til 80’ernes univers af neonfarver, hockeyfrisurer og gigantiske skulderpuder iklædt denne fede kjole. I Love the 80s Kjole er et kostume med en kort, sort kjole, der har et farverigt motiv på fronten i et typisk 80’er-look med teksten “I (hjerte) 80’s”. På ryggen er der et elastikbånd, som gør din talje mere fremtrædende. Match meget gerne med benvarmere og andre accessories for et komplet outfit.

Find kostumerne hos PartyKing

 

miami vice kostume til mænd 80er kostume 80er fest kostume

Miami Vice kostume til 80er festen!

Kendt fra TV! Forvandl dig til den cool fyr Sonny fra den populære 80’er serie “Miami Vice” og gør dig klar til fartfyldte biljagter. Miami Vice-kostumet indeholder en hvid jakke i et blazer-look (almindelig ærmelængde) og matchende bukser med en høj talje og elastisk linning. Der medfølger desuden en lyserød T-shirt med rund hals. 

Find kostumerne hos PartyKing

 

 

himan kostume kostume voksne 80er fest kostume aktionhelt fra 80erne kostume

He Man kostume

Ud at forsvare planeten Eternia og Castle Grayskull mod ærkefjenden Skeletor! He-Man-kostumet inkluderer en hudfarvet heldragt med muskelvatterede arme og bryst, et fastsyet blåt og rødt brystbælte, røde bukser, røde håndled og røde skobetræk. Desuden indgår der et oppusteligt sværd.

Find kostumet hos PartyKing

 

kermit kostume 80er fest kostume

Kermit kostume – nemt 80er fest kostume

Nu bliver det sjovt! Kermit Kostume er et par grønne bukser med påsyede fødder, en grøn vatteret top med handsker og et matchende karakteristisk hovedstykke.

Find kostumet hos Partyking 

 

honey monster kostume 80er kostume

Honey Monster kostume

Kan du lide guldkorn? Så kommer du til at elske vores Honning Monster-kostume! Honning Monster-kostumet inkluderer en pelsbeklædt maske, en rød jakke med “HM” tryk på det venstre bryst samt teksten “Honey Monster” på ryggen. Der indgår også et par pelsbeklædte handsker og et par matchende skoovertræk.

Find kostumet hos Partyking 

 

80er mand kostume 80er joggingdragt kostume til 80er fest

Joggingdragten – et godt 80er kostume

Joggingdragten fik sit gennembrud i 80erne. Campinghabitten, træningsdragten eller joggingdragten måtte gerne matche fruens dragt. Jep det var ikke utænkeligt at hr og fru DK nød livet i matchende campinghabitter og hvide tennisstrømper. Med denne skinnende træningsdragt i 80’er-stil, vil du blænde pigerne totalt. Perfekt til både hverdag og (80’er) fest. Denne træningsdragt har en overflade, der skinner metallisk,
, og som sørger for, at du vil tiltrække masser af blikke. Bukserne er blå, mens jakken er blå og sølv. 

Find kostumet hos Partyking 

 

ghostbusters kostume 80er fest kostume 80er kostume til mænd

Ghostbusters kostume som 80er kostume til mænd

Ghostbusters-kostumet inkluderer en beige heldragt med lynlås foran. Dragten kommer med krave og Ghostbusters-logo på højre ærme samt over den venstre brystlomme. Der er to brystlommer med lynlås til dine Ghostbuster-genstande.

Find kostumet hos Partyking 

LÆS OGSÅ: Om flere Ghostbusters kostume til voksne

 

super mario kostume 80er fest kostume 80er kostume

Super Mario kostume til 80er festen

Verdens mest populære blikkenslager – her i en billigere og mere prisvenlig version! Super Mario-kostumet inkluderer en rød kasket, rød trøje og blå selebukser med hvide knapper. 

Find kostumet hos Partyking 

 

alf kostume 1980erne the alf show kostume til voksnealf udklædning

The Alf Show – Alf kostume deluxe

Her er dragten til dig, der savner sit-coms fra de gode, gamle dage. Hop i dette Alf-kostume og forvandl dig en alien for en enkelt aften. Når man klæder sig ud, er det altid vigtigt at agere som karakteren. Så skru op for sarkasmen og venligheden – præcis, som Alf ville have gjort det.
Dette er et sjovt kostume, som imiterer Alf-figuren fra TV-serien af samme navn. Det er loddent og fremstillet af polyester. Der er tale om en heldragt med lynlås, som fås i en one size til voksne.

Find kostumet hos PartyKing

 

prince rockstjerne kostume prine kostume til voksne prince the sign kostume rockstjerne udklædning 80er kostume 80er udklædning

Prince – The sign – 80er rockstjerne kostume 

Hvem har ikke danset tæt til klassikeren “Purple Rain”? Næste gang den står på musikudklædningsfest, kommer din entre til at sætte alle de andre kostumer til vægs. Prince havde et unikt look, og hans stil kunne genkendes overalt. Prince-kostumet inkluderer en lilla jakke med sølvdetaljer på ærmerne, skuldrene og lommerne samt en hvid silkelignende skjorte i polyester med hvide flæser og blonder ved håndleddene og over brystet.

Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Pac-Man kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Elektronik kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Rockstjerne kostume til voksne

LÆS OGSÅ: He-Man kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Power Rangers kostume til voksne

 

Fandt du det 80er kostume du ledte efter?

Ellers findes der endnu flere lige her hos PartyKing

 

80er fest kostume til kvinder80er kostume til mænd

80er udklædning neonfarvet tøj 1980erne kostume til voksne

Indlægget 80er fest kostume indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - 80er fest kostume

error: Content is protected !!