Top Gun kostume – pilot kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en drøm om at være jægerpilot i virkeligheden eller bare til sidste skoledag, fastelavn eller temafesten? Eller skal du til 80’er fest?

Så læs med her, hvor vi giver dig overblikket over de mulige jægerpilot a la Top Gun kostume til voksne, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand og andre jobs med fede uniformer, fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Top Gun er den ultimative drengerøvsfilm, men også historien om F14-pilotaspiranten Maverick (spillet af Tom Cruise), der sammen med sin ven Goose, bliver optaget på en Top Gun eliteskolen for jagerpiloter.

Top Gun er en skole for amerikanske elitepiloter, hvor Maverick er den yderst uansvarlige og ustyrlige jagerpilot aspirat, der ikke viger tilbage fra at overflyve kontroltårne. Han bliver stillet op som kandidat sammen med hans makker til Top Gun, hvor han forelsker sig i en af sine instruktører. Forholdet holdes skjult – på overfladen, er der kold luft imellem dem, nedenunder lægger de op til en hed romance. Kåret til bedste film fra 1980’erne.  

Både piloter og jagerpiloter har nogle fine uniformer. Top Gun, jægerpilot og pilot kostumer til voksne fås selvfølgelig både til mænd og kvinder (selvom det er lidt en steotyp branchen, hvor det er mændene i pilot uniformen).

pilot kostume til voksne top gun kostume topgun kostume udklædning maverick kostume pilot kedeldragt kostumeuniverset

Top Gun kostume

Hop i kostumet som Maverick (Tom Cruise) fra Top Gun. Når festen er i gang og Maverick er i scorehumør – er det oplagt at have sine Top Gun solbriller og kedeldragt. Bliv festens midtpunkt med dette kostume fra de glade 1980’ere. Det fine pilot kostume fra Top Gun er komplet med kedeldragt og de legendariske solbriller. Find et par seje støvler i skabet og du er festklar.

Find Top Gun kostumet hos Temashop 

pilot kostume til voksne top gun kostume topgun kostume udklædning jagerpilot kostume pilot kedeldragt kostumeuniverset

Jægerpilot kostume

Klar til take off! Den næste destination bliver årets mest festlige og flyvende udklædningsfest! I dette militærgrønne pilot-outfit er du klædt ud som den sejeste jægerpilot af alle! Har du altid drømt om at flyve af sted i dit egen jetjager? Nu kan du udleve drengedrømmen. Hop i denne flotte heldragt, der forvandler dig til en jagerpilot. Kostumet er sjovt til karneval og temafest! Jægerpilot kostumet består af kjole med politi skilt, bælte og hat og er helt perfekt til temafesten eller måske som sidste skoledags outfit. Find et par übercool solbriller i skuffen og du er klar til de højeste luftlag.

Find jægerpilot kostumet hos Temashop 

 

pilotkostume til voksne klassisk pilot uniform udklædning pilotkostume

Pilot uniform til mænd

Ready for take off? Bliv klædt ud som en pilot i dette smarte og klassiske kostume til mænd. Skal du toppe festen, med denne flotte uniform? Så få det autentiske pilot her i en flot mørkeblå uniform. Kostumet indeholder jakke, bukser og kasket. Find en ren hvis skjorte og et mørkt slips i skabet og du er rejseklar. 

Find pilot kostumet hos Temashop 

 

top gun kostume til kvinder topgun kostume udklædning pilot kostume til voksne kostumeuniverset

Frøken Top Gun kostume til kvinder

Skal du til 80’er fest? Så er dette Top Gun kostume oplagt. Du bliver hottere end selveste Tom Cruise takket være dette kostume, som forvandler dig til en lækker jagerpilot à la Top Gun! Når du bærer dette kostume, er vi sikkert på, at nogen kommer til at snappe efter vejret! Men i Top Gun synger man jo også “Take my breath away!”, så det passer helt perfekt. Heldigvis viste Tom Cruise ikke så meget ben, som du gør i dette kostume, da han indtog rollen som jagerpiloten, Maverick!

Find kostumet hos Temashop

topgun pige kostume top gun karneval udklædning top gun kostume til voksne

Top Gun kjole til karneval

Skøn armygrøn TopGun kjole til karneval eller andre fetlige lejligheder hvor Maverick kunne være tilstede. Lækker army og flyvevåben inspireret kostume med tags/emblemer på kjolen, som lukkes/åbnes med lynlås foran. Jet-pilotkostumet har en sød kant forneden, som giver udklædningen et charmerende og sexy look. Pep kostumet op med pilotbriller, som er uundværlige til dit look, samt dogtag og netstrømpebukser.

Find kostumet hos Temashop

 

top gun kostume til kvinder topgun kostume udklædning pilot kostume til voksne kvindelig jægerpilot kostume

Kvindelig jægerpilot – Top Gun uniform

Flot og forførende jægerpilot uniform i form af heldragt og bælte. Du klarer alle de hårde drenge nemt, og du vil være klar til at indtage festen med bedste Top Gun-manerer som kvindelig jagerpilot! Et oplagt kostume til 80’er festen, sidste skoledag eller fastelavn.

Find den fine uniform hos Temashop

 

top gun luksus kostume til mand 80er kostume til mand 1980erne idol kostume

Top Gun luksus kostume til mænd

Filmen “Top Gun” var en af 1980’ernes største film, og det er ikke så underligt endda. Hvem har ikke drømt om at blive pilot, eller i det mindste være sammen med en? Med dette kostume kan du få lov at føle dig som en rigtig lufthelt, selvom du mangler pilotcertifikatet. Kostumet omfatter en grøn pilotoverall, dogtag og et par pilotbriller. To navneskilte med velcro medfølger også, med navnene Maverick og Goose. 

Find kostumet hos Temashop

 

top gun hjelm maverick kostume til voksne pilot hjelm udklædning luftfart kostume

Top Gun Hjelm

Er du klar til at flyve F16 og være en stor superstjerne a la de gode gamle dage? Fuldend dit Maverick kostume med et Top Gun hjelm!

Find hjelmen hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Top Gun kostume til voksne?

top gun udklædning 80er fest kostume udklædning til 80er fest inspiration topgun kostume til kvinder pilot kostume jægerpilot kostume

LÆS OGSÅ: Pilot kostume til voksne

LÆS OGSÅ: 80er kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Politibetjent kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Soldat kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Stewardesse kostume 

Indlægget Top Gun – pilot kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

2 meninger om “Top Gun kostume – pilot kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!