Alice i eventyrland kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest? Så er et Alice i eventyrland kostume til voksne den oplagte udklædning. 

Alice i Eventyrland er en amerikansk tegnefilm fra 1951 produceret og udgivet af Walt Disney Productions er baseret på Lewis Carrolls bøger Alice i Eventyrland og Bag spejlet. Walt Disneys 13. Klassiker, Alice i Eventyrland er en fantastisk fortælling med mærkelige hændelser og tossede narrestreger.

Alice i eventyrland kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Snehvide tema eller til temafesten med temaet “Disney”. Men et Alice i Eventyrland kostume kan også være et oplagt kostume til halloween.

Klæd dig ud som Alice i eventyrland eller nogle af de mange sjove karakterer vi ellers kender fra den kendte film:

 

alice i eventyrland kostume alice udklædning til voksne eventyrkostume

Alice i Eventyrland kostume

Er du klar på en tur til eventyrland, så gør dig klar, for det går stærkt når først du får dette flotte kostume på. Komplet sæt med kjole i den fineste blå farve, med indbygget forklæde og inklusiv sløjfe hårbånd.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 12 17 kl. 10.23.09 888x1024 - Alice i eventyrland kostume til voksne

Alice kostume

Alle kender temaet fra Alice i Eventyrland, hvor det vrimler med kortspil – hjerterdamer, ruder es og den skøre hattemager. Du har nu muligheden for at få stilen, og at klæde dig ud som eventyrpige! 

Find Alice kostume til voksne hos Temashop 

 

alice i eventyrland kostume tl voksne alice wonderland kostume kvinder

Klassisk Alice i eventyrland kostume til kvinder

Alice i Eventyrland-kostumet inkluderer en prinsesseblå satinkjole med tilhørende blonder og bomuldsforklæde. Fås i mange størrelser

Find kostumet hos PartyKing

 

uhyggelig alice udklædning halloween kostume alice wonderland

Uhyggeligt Alice i Eventyrland kostume

Alice er taget en tur til eventyrland, på en mørk og uhyggelig nat. Kostumet er velegnet til halloween. Uhyggeligt og smukt kostume indeholdende kjole med forklæde, stømpebukser og hårbøjle. 

Find kostumet her hos Temashop

 

alice i eventyrland kostume til kvinder blåt kostume til voksne alice udklædning

Alice udklædning

Alice kostume i bedste eventyrlige stil. Alice i Eventyrland er en kendt og elsket figur blandt de mange Disney fans verden over.

Find kostumet hos Temashop

 

alice eventyrland disney alice i eventyrland udklædning

Disney Alice kostume

Disney Alice i Eventyrland-kostume er perfekt, hvis du vil forvandle dig til Lewis Carrolls klassiske karakter. Dette fantastiske outfit kombinerer stil med en sexet kort kjole og smukke former. 

Find kostumet hos Partyking

 

gotisk alice i eventyrland kostume sort kostume eventyr kostume til voksne alice in wonderland udklædning

Gotisk Alice kostume

Alice skal på tur i eventyrland og frejre Halloween, med alle sine eventyrlige venner. Dette gotiske Alice kostume er perfekt til halloween, med sin sorte og hvide kjole, med sød blonde hals og sort hvid sløjfe. Kjolen har puffærmer med terner og blondekant i sort. Forklædet har et print i form af et ur og forklædet kan bindes og dermed tages af.

Find kostumet hos Temashop

 

Psychedelic Alice Deluxe Kostume

Psychedelic Alice Deluxe Kostume

Den søde og uskyldige lille blonde pige, vi kender som Alice fra Alice i Eventyrland, er pist forsvundet. Hun er i stedet blevet forvandlet til en uhyggelig og noget mere skør version af karakteren og er klar til at udleve sine skræmmende karaktertræk til næste halloweenfest!

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2017 12 17 kl. 10.34.10 646x1024 - Alice i eventyrland kostume til voksne

Hjerter-dame kostume

Klæd dig ud som hjerteknuseren, Hjerter-Dame, fra ‘Alice i Eventyrland’ i denne flotte kjole med tilhørende krone på pandebånd.

Find hjerter-dame kostume hos Temashop

 

hjerternes dronning kostume til voksne hjerterdame kostume alice i eventyrland

Hjerterdame kostume til kvinder

En flot Hjerter dronning kostume med udsyn til benene, puf-ærmer og søde hjerte detaljer. Perfekt kostume til eventyr temafesten. Kostumet indeholder kjole, handsker og krone.

Find kostumet her hos Temashop

Hjerterdame voksenkostume 450x450 - Alice i eventyrland kostume til voksne

Hjerterdame voksenkostume

Nu kan du forvandle dig til pokerfestens dronning med dette utroligt smukke Hjerter Dame-kostume. Du kan dog ikke gemme et es i dine ærmer, men vælger du dette look, får du overhovedet ikke brug for det!
Kostumet består af en lækker kjole med mange smukke detaljer. Foroven har kjolen en høj krave, rød skulderbeskyttelse med guldfarvede frynser samt et glitrende motiv af hjerter og spar. Forneden har kjolen et ternet mønster i sort og orange med en skinnende finish samt to store motiver af spillekortet Hjerter Dame.

Find kostumet hos Partyking

Den hvide kanin voksenkostume alice i eventyrland kostume 450x450 - Alice i eventyrland kostume til voksne

Den hvide kanin voksenkostume

Det er faktisk takket være den hvide kanin, at Alice finder det magiske Eventyrland. I dette seje kostume kan du forvandles til den hvide kanin. En hårbøjle med kaninører indgår selvfølgelig, og også tasken, som ligner et ur. Den hvide kanin har altid sit ur med sig. Kostumet består af en kort og farverig kjole, en taske, som ligner et ur, og en hårbøjle med kaninører.

Find kostumet hos Partyking

ond hattemager kostume hatte mager halloween udklædning

Ond og blodig hattemager kostume til mænd

Den skøre hattemager er kendt fra “Alice i Eventyrland”, men denne udgave er langt mere ond og uhyggelig, og du bliver klar til en frygtindgydende Halloween! Kostumet indeholder Jakke, Bukser, Hat m. hår, Bluse, Maske, Skocovers, Handsker.

Find kostumet her hos Temashop

hattemager kostume alice i eventyrland kostume til voksne gotisk kostume

Gotisk hattemager kostumer til både mænd og kvinder

Er der Halloweenfest i eventyrland? Så er hattemageren selvfølgelig klædt i sit fineste antræk. Dette gotisk inspirerede hattemager kostume til voksne, findes i både en mandelig og feminin udgave. Det kan derfor anvendes som par kostume til enhver lejlighed. 

Find det mandlige hattemager kostume her  og det feminine hattemager kostume her

Disney mad hatter voksenkostume 450x450 - Alice i eventyrland kostume til voksne

Disney mad hatter voksenkostume

Disney Mad Hatter-kostumet inkluderer en brun jakke med fastsyet blå vest og flerfarvet sløjfe. Der indgår også et par brunstribede bukser, en grøn hat med lyserødt bånd, prisskilt og et fastsat orange hår med krøller.

Find kostumet hos PartyKing eller Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige Alice i Eventyrland kostume?

alice i eventyrland kostume til voksne alice i eventyrland til kvinder eventyrkostume

LÆS OGSÅ: Alice i eventyrland kostume til børn

LÆS OGSÅ: Kort spil kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til voksne

 

 

3 meninger om “Alice i eventyrland kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!