Alice i eventyrland kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest? Så er et Alice i eventyrland kostume til voksne den oplagte udklædning. 

Alice i Eventyrland er en amerikansk tegnefilm fra 1951 produceret og udgivet af Walt Disney Productions er baseret på Lewis Carrolls bøger Alice i Eventyrland og Bag spejlet. Walt Disneys 13. Klassiker, Alice i Eventyrland er en fantastisk fortælling med mærkelige hændelser og tossede narrestreger.

Alice i eventyrland kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Snehvide tema eller til temafesten med temaet “Disney”. Men et Alice i Eventyrland kostume kan også være et oplagt kostume til halloween.

Klæd dig ud som Alice i eventyrland eller nogle af de mange sjove karakterer vi ellers kender fra den kendte film:

 

alice i eventyrland kostume alice udklædning til voksne eventyrkostume

Alice i Eventyrland kostume

Er du klar på en tur til eventyrland, så gør dig klar, for det går stærkt når først du får dette flotte kostume på. Komplet sæt med kjole i den fineste blå farve, med indbygget forklæde og inklusiv sløjfe hårbånd.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 12 17 kl. 10.23.09 888x1024 - Alice i eventyrland kostume til voksne

Alice kostume

Alle kender temaet fra Alice i Eventyrland, hvor det vrimler med kortspil – hjerterdamer, ruder es og den skøre hattemager. Du har nu muligheden for at få stilen, og at klæde dig ud som eventyrpige! 

Find Alice kostume til voksne hos Temashop 

 

gotisk alice i eventyrland kostume sort kostume eventyr kostume til voksne alice in wonderland udklædning

Gotisk Alice kostume

Alice skal på tur i eventyrland og frejre Halloween, med alle sine eventyrlige venner. Dette gotiske Alice kostume er perfekt til halloween, med sin sorte og hvide kjole, med sød blonde hals og sort hvid sløjfe. Kjolen har puffærmer med terner og blondekant i sort. Forklædet har et print i form af et ur og forklædet kan bindes og dermed tages af.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 12 17 kl. 10.34.10 646x1024 - Alice i eventyrland kostume til voksne

Hjerter-dame kostume

Klæd dig ud som hjerteknuseren, Hjerter-Dame, fra ‘Alice i Eventyrland’ i denne flotte kjole med tilhørende krone på pandebånd.

Find hjerter-dame kostume hos Temashop

 

hjerternes dronning kostume til voksne hjerterdame kostume alice i eventyrland

Hjerterdame kostume til kvinder

En flot Hjerter dronning kostume med udsyn til benene, puf-ærmer og søde hjerte detaljer. Perfekt kostume til eventyr temafesten. Kostumet indeholder kjole, handsker og krone.

Find kostumet her hos Temashop

 

hattemager kostume alice i eventyrland kostume til voksne gotisk kostume

Gotisk hattemager kostumer til både mænd og kvinder

Er der Halloweenfest i eventyrland? Så er hattemageren selvfølgelig klædt i sit fineste antræk. Dette gotisk inspirerede hattemager kostume til voksne, findes i både en mandelig og feminin udgave. Det kan derfor anvendes som par kostume til enhver lejlighed. 

Find det mandlige hattemager kostume her  og det feminine hattemager kostume her

 

Lev dig ind i eventyret om Alice i eventyrland, som den farverige og skøre Miss Hatter! Hop i den intense blå nederdel med ternet kant, og ifør dig sættets flotte røde og grønne jakke med tilhørende ternet vest.

Miss hattemager kostume

Lev dig ind i eventyret om Alice i eventyrland, som den farverige og skøre Miss Hatter! Hop i den intense blå nederdel med ternet kant, og ifør dig sættets flotte røde og grønne jakke med tilhørende ternet vest. Kostumet indeholder jakke, vest, nederdel og den fine hat.

Find kostumet hos Temashop

 

hattemager kostume alice i eventyrland kostume til mænd eventyrligt kostume

Mr hattemager kostume til voksne

Nogle kalder hattemageren for gal…Det forstår vi slet ikke! Det kan da godt være at han holder teselskaber med en tophat bærende hare, men alligevel, gal? Vi tror nu mere at det er fordi, at han endnu ikke har fundet hans Miss Hatter, der med sin egne sjove og underlige ideer kan holde ham lidt i ørerne.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige Alice i Eventyrland kostume?

alice i eventyrland kostume til voksne alice i eventyrland til kvinder eventyrkostume

LÆS OGSÅ: Alice i eventyrland kostume til børn

LÆS OGSÅ: Kort spil kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til voksne

 

 

3 meninger om “Alice i eventyrland kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!