Kanin kostume til voksne

Er du vild med kaniner, hvide kaniner, langhårede kaniner, bløde kaniner? Så er et kanin kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest eller karneval.

Kaniner er søde og bløde og dejlige. De er et nemt kæledyr og så er de bedørende med deres lange ører og lille dusk af en hale. Den mest berømte kanin er nok Stampe fra Disneys film om Bambi. Her er kaninen Stampe er god ven og lærer Bambi både det ene og det andet. Stampe er kendt for at lære Bambi at stå på issen hjælper på vej med visdomsordene: ““Du skal holde øje med begge ender – samtidig…”

Som kostume er et kanin kostume praktisk af flere grunde:

Til de mindste er et kaninkostume nemt og praktisk fordi det ofte er en heldragt i plys, som er dejlig varm til fastelavn i februar måned. Og lige så praktisk som det er for familiens mindste, er det også for dig.

Kanin kostume eller kanin udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot kanin kostume til voksne, hvad enten det skal være et sjovt kanin kostume, et frækt kanin kostume, et uhyggeligt kanin kostume mm.

playbunny kostume - Kanin kostume til voksne

Playboy bunny kostume

Bliv ekstra flot til festen i dette Playboy Bunny-kostume. Passer perfekt til udklædningsfesten eller hvorfor ikke overraske kæresten en helt særlig aften? Kostumet indeholder en flot, sort-hvid body med hvide flæser. Der medfølger også et par matchende manchetter til håndleddene, kaninhale og en hårbøjle med sorte og hvide ører.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 03 29 kl. 23.46.14 842x1024 - Kanin kostume til voksne

Carry me kanin kostume

Når jeres Polterabend lige skal have et ekstra pift i den sjove retning, så er det denne kanin der får smilet frem hos det fleste.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 03 29 kl. 23.05.08 702x1024 - Kanin kostume til voksne

Bunny kostume

Sexy og charmerende Bunny kostume i pink med plyskant og sej krave med butterfly, samt fine hvide armbånd med dekorative knapper. Kjolen er stropløs og passer perfekt til en påskefest, en sjov karneval eller andre festlige begivenheder.

Find kostumet hos Temashop

kanin kigurumi til voksne - Kanin kostume til voksne

Kanin kigurumi til voksne

Er din livret gulerødder, eller “skider” du små kugler, så har vi en perfekt Kigurumi til dig.
Den lyserøde kanin kommer med en stor hvid mave og et ekstra plysstykke på brystet. De lodne kaninører og den store kaninhale gør den til et af de sødeste pattedyr på vores side af kloden. Dette kostume er fremstillet i højkvalitetsfleece og kan vaskes. Dragten er varm og hyggelig, hvilket gør den ideel at vimse rundt i.

Find kostumet hos Partyking

Kanin voksenkostume - Kanin kostume til voksne

Kanin voksenkostume

Klæd dig ud som en sød kanin og charmér alle du møder på din vej. Kaninen er klædt fint på til fest, i sine grå overalls og med prikket butterfly.

Find kostumet hos Temashop

Kanin kostume - Kanin kostume til voksne

Kanin maskot kostume

Kaninkostumet inkluderer en hvid og lyserød heldragt med tilhørende lyserøde handsker og fodovertræk. Derudover indgår der et kaninhoved med hvid pels og fastsiddende ører, øjne, næse og mund.

Find kostumet hos Partyking

kanin voksenkostume 450x450 - Kanin kostume til voksne

Kanin voksenkostume

Hop hele vejen til kostumefesten i denne supersøde kanindragt i et skønt, blødt materiale. Kanindragten dækker alt fra hoved, hænder og ned til fødderne. Kaninkostumet er hvidt med en lyserøde næse og ører og har to åbninger til dine øjne. Selvfølgelig er der en lille kaninhale bagest! På ryggen er en åbning så kaninoverallen kan tages på og af. Kaninmaske, handsker og skoovertræk kan tages af.

Find kostumet hos Partyking

kanin heldragt 450x450 - Kanin kostume til voksne

Kanin jumpsuit til voksne

Kanin Jumpsuit Kostume er et gråt helkropskostume med hvid mave og et udstoppet hoved, som forestiller et rigtigt kaninhoved. Kaninkostumet har en lynlås langs maven og elastikker ved håndled og ankler.

Find det hos Partyking

gulerod kostume 450x450 - Kanin kostume til voksne

Gulerod kostume til voksne

Kaniner elsker gulerødder. Gulerod Kostume inkluderer en orange dragt som i sit snit minder om gulerodens karakteristiske form. Som prikken over i’et medfølger der også en matchende gulerodshue.

Find kostumet hos Partyking

white rabbit kostume 450x450 - Kanin kostume til voksne

Hvid kanin kostume

Det er faktisk takket være den hvide kanin, at Alice finder det magiske Eventyrland. I dette seje kostume kan du forvandles til den hvide kanin. En hårbøjle med kaninører indgår selvfølgelig, og også tasken, som ligner et ur. Den hvide kanin har altid sit ur med sig. Kostumet består af en kort og farverig kjole, en taske, som ligner et ur, og en hårbøjle med kaninører.

Find kostumet hos Partyking

oppusteligt kanin kostume 363x450 - Kanin kostume til voksne

Oppusteligt kanin kostume

Et sjovt og anderledes kostume til den kommende udklædningsfest. Kostumet er oppusteligt og utroligt nemt at bruge. Kostumet kan holde luft i op til 7 timer.

Find det hos Temashop

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til baby

LÆS OGSÅ: Påskehare kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til børn

Indlægget kanin kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Kanin kostume til voksne

error: Content is protected !!