Kanin kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med kaniner, hvide kaniner, langhårede kaniner, bløde kaniner? Så er et kanin kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest eller karneval.

Kaniner er søde og bløde og dejlige. De er et nemt kæledyr og så er de bedørende med deres lange ører og lille dusk af en hale. Den mest berømte kanin er nok Stampe fra Disneys film om Bambi. Her er kaninen Stampe er god ven og lærer Bambi både det ene og det andet. Stampe er kendt for at lære Bambi at stå på issen hjælper på vej med visdomsordene: ““Du skal holde øje med begge ender – samtidig…”

Som kostume er et kanin kostume praktisk af flere grunde:

Til de mindste er et kaninkostume nemt og praktisk fordi det ofte er en heldragt i plys, som er dejlig varm til fastelavn i februar måned. Og lige så praktisk som det er for familiens mindste, er det også for dig.

Kanin kostume eller kanin udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot kanin kostume til voksne, hvad enten det skal være et sjovt kanin kostume, et frækt kanin kostume, et uhyggeligt kanin kostume mm.

Skærmbillede 2019 03 29 kl. 23.46.14 842x1024 - Kanin kostume til voksne

Carry me kanin kostume

Når jeres Polterabend lige skal have et ekstra pift i den sjove retning, så er det denne kanin der får smilet frem hos det fleste.

Find kostumet hos Temashop

Kanin voksenkostume - Kanin kostume til voksne

Kanin voksenkostume

Klæd dig ud som en sød kanin og charmér alle du møder på din vej. Kaninen er klædt fint på til fest, i sine grå overalls og med prikket butterfly.

Find kostumet hos Temashop 

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til baby

LÆS OGSÅ: Påskehare kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til børn

Indlægget kanin kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!