Kanin kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et lille barn der er vild med kaniner, hvide kaniner, langhårede kaniner, bløde kaniner? Så er et kanin kostume et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Som kostume er et kanin kostume til baby praktisk af flere grunde – særligt til de helt små. 

Kaniner er søde og bløde og dejlige. De er et nemt kæledyr og så er de bedørende med deres lange ører og lille dusk af en hale. Den mest berømte kanin er nok Stampe fra Disneys film om Bambi. Her er kaninen Stampe er god ven og lærer Bambi både det ene og det andet. Stampe er kendt for at lære Bambi at stå på issen hjælper på vej med visdomsordene: ““Du skal holde øje med begge ender – samtidig…” 

Til de mindste er et kaninkostume nemt og praktisk fordi det ofte er en heldragt i plys, som er dejlig varm til fastelavn i februar måned. Det er også muligt at klæde baby ud til fastelavn som en sød lille kanin, blot med ensfarvet tøj i kaninfarve og tilføjet et par lange øre eller en sort snude eller måske en lille dusk som hale – hvis barnet er begyndt at gå. 

Kanin kostume eller kanin udkllædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot kanin kostume til baby, se bare med her:

kanin babykostume 1 440x450 - Kanin kostume til baby

Kanin babykostume

Ingen vil kunne stå for denne lille, nuttede kanin med lyserød mave og ører. I kroppen er der fiberfyld, så den lille kanin bliver vamset at se på, og der et et let foer inderst. Dragten er uden ærmer og ben, og der er elastik i taljen. Hætten er foret med tynd skumgummi. Bemærk: Bukser og langærmet bluse følger ikke med.

Find kostumet hos Temashop

kanin babykostume 428x450 - Kanin kostume til baby

Kanin babykostume

Med dette kaninkostume til babyer, kommer dit barn til at stjæle al opmærksomheden til udklædningsfesten. Super sød kanin sæt til din søde baby bestående af hagesmæk og kyse.

Find det hos Temashop

kanin babykostume 346x450 - Kanin kostume til baby

Kanin kostume til baby

Et herligt kanin kostume til familiens mindste, som uden tvivl vil give barnet en masse opmærksomhed. Kostumet består af en heldragt og hovedstykke.

Find kostumet hos Temashop

Lyserød Kanin Babykostume 379x450 - Kanin kostume til baby

Med dette kostume bliver dit barn klædt på som en sød lille kanin. Kostumet findes både i lyserød og lyseblåt. Og findes fra str. 6 måneder og op til 36 måneder.

Find kostumet hos Temashop

kanin kostume til baby kanin babykostume

LÆS OGSÅ: Mariehøne kostume til de mindste

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til børn

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til voksne

Indlægget kanin kostume til baby indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!