Kanin kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et lille barn der er vild med kaniner, hvide kaniner, langhårede kaniner, bløde kaniner? Så er et kanin kostume et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Som kostume er et kanin kostume til baby praktisk af flere grunde – særligt til de helt små. 

Kaniner er søde og bløde og dejlige. De er et nemt kæledyr og så er de bedørende med deres lange ører og lille dusk af en hale. Den mest berømte kanin er nok Stampe fra Disneys film om Bambi. Her er kaninen Stampe er god ven og lærer Bambi både det ene og det andet. Stampe er kendt for at lære Bambi at stå på issen hjælper på vej med visdomsordene: ““Du skal holde øje med begge ender – samtidig…” 

Til de mindste er et kaninkostume nemt og praktisk fordi det ofte er en heldragt i plys, som er dejlig varm til fastelavn i februar måned. Det er også muligt at klæde baby ud til fastelavn som en sød lille kanin, blot med ensfarvet tøj i kaninfarve og tilføjet et par lange øre eller en sort snude eller måske en lille dusk som hale – hvis barnet er begyndt at gå. 

Kanin kostume eller kanin udkllædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot kanin kostume til baby, se bare med her:

kanin babykostume 1 440x450 - Kanin kostume til baby

Kanin babykostume

Ingen vil kunne stå for denne lille, nuttede kanin med lyserød mave og ører. I kroppen er der fiberfyld, så den lille kanin bliver vamset at se på, og der et et let foer inderst. Dragten er uden ærmer og ben, og der er elastik i taljen. Hætten er foret med tynd skumgummi. Bemærk: Bukser og langærmet bluse følger ikke med.

Find kostumet hos Temashoplyserød kanin udklædning til baby

Lyserød baby kanin

Hvem er det som kommer krybende eller hoppende der? Det må være verdens sødeste lille kanin! Det her er et kostume til de mindste. De små skal selvfølgelig også med til festen eller udklædningspartyet! Lyserød Kanin Babykostume er et kostume til små børn der fås i tre størrelser. Det er lavet i polyester. Kostumet består af en lyserød overall medskridsikre fødder og en sød hue med lange ører. Til kostumet medfølger også en blød rangle som forestiller en gulerod. Fås i størrelser fra 0 til 18 måneder. 

Find kostumet hos Partyking

kanin babykostume 428x450 - Kanin kostume til baby

Kanin babykostume

Med dette kaninkostume til babyer, kommer dit barn til at stjæle al opmærksomheden til udklædningsfesten. Super sød kanin sæt til din søde baby bestående af hagesmæk og kyse.

Find det hos Temashop

Souza kanin udklædning til børn 409x450 - Kanin kostume til baby

Souza kanin udklædning til børn

Er dit barn helt vild med kaniner? Så er det selvfølgelig oplagt hun bliver klædt ud som en kanin til den kommende udklædningsfest. Souza står bag dette fine kaninkostume til det mindste med imiteret pels, som får dit barn til at ligne en sød lille kanin.

Find kostumet hos Kids-world

prinsesse kanin kostume 450x450 - Kanin kostume til baby

Prinsesse kanin kostume

Virkeligt sødt to-delt kostume fra Great Pretenders, som forvandler dig til den kæreste prinsesse-kanin. Sættet består af et pink strutskørt i mange lag med tyl og yndige stofroser i livet samt en fin hårbøjle med lyserøde kaninører og fine roser. 

Find kostumet hos Børnenes Kartel

kanin børnekostume 450x450 - Kanin kostume til baby

Kanin kostume

Nu kan dit barn endelig blive til en sød lille kanin, som hopper højt og løber hurtigt! Denne heldragt er både blød og sjov og passer derfor til såvel en kostumefest som til en hyggeaften hjemme. Indkøb godt med gulerødder, og så skal du se, at der kommer gang i hopperiet! Kanin Børnekostume indeholder en heldragt i polyester.

Find det hos Partyking

kanin baby kostume 450x450 - Kanin kostume til baby

Kanin babykostume

Årets skønneste babykostume? Nu kan din nyfødte komme udklædt som en hvid kanin med stooore ører til deres første halloween- eller udklædningsfest. Kostumet kan selvfølgelig også bruges til andre ting, eksempel til leg og sjov i sofaen!

Find det hos Partyking eller Find kostumet hos Jollyroom

kanin babykostume 346x450 - Kanin kostume til baby

Kanin kostume til baby

Et herligt kanin kostume til familiens mindste, som uden tvivl vil give barnet en masse opmærksomhed. Kostumet består af en heldragt og hovedstykke.

Find kostumet hos Temashop

kanin heldragt til baby 409x450 - Kanin kostume til baby

Kanin heldragt til baby

En rigtig sød kanin heldragt i lyse farver, med lyserøde ører og fødder. Et oplagt kostume til fastelavnsfest, fødselsdagen med dyretema eller hygge i hjemmet.

Find den hos Temashop

kanin kostume til baby kanin babykostume

LÆS OGSÅ: Mariehøne kostume til de mindste

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til børn

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til voksne

Indlægget kanin kostume til baby indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!