Papirhuset kostume til voksne

Et Papirhuset kostume kostume til voksne er et oplagt kostume til sidste skoledag, rusfest, fastelavn, karneval, halloween eller temafesten med film og serie tema eller måske spansk /sydamerikansk tema. Papirhuset er kendt fra Netflix, hvor der et er flere sæsoner af den populære serie.

Klæd dig ud som en af røverne fra Papirhuset – I et Papirhuset kostume til voksne.

La Casa de Papel betyder Papirhuset på dansk og er en titel som meget bedre illustrerer med en fed dobbeltbetydning hvad serien handler om, end den intet sigende internationale titel Money Heist som bare er dårlig forståelse for seriens indhold og dårligt markedsføringsarbejde. La Casa de Papel handler om et røveri af den spanske nationalbank. Det bliver udført af en gruppe kriminelle som bliver samlet af ”El profesor”, Professoren. De kender ikke hinanden eller hinandens identiteter derfor vælger de at gå under dæknavne, henholdsvis Tokyo, Rio, Denver, Berlin, Moskva, Nairobi, Helsinki og Oslo.

Serien er bygget kronologisk op hvor vi ser kuppet i nutid, samt flashbacks som fortæller historien om hvordan kuppet er blevet til, og hvem de kriminelle er. Undervejs oplever vi også en karakterudvikling hos hovedpersonerne som er under et stort psykologisk pres der kun bliver større imens de er indespærret i banken. Igennem hele serien bliver vi guidet af karakteren Tokyo som også fungerer som fortæller.

Seriens udvikling og karakterudviklingen er akkompagneret af action og fede stuntscener som er med til drive plottet fremad, og samtidig er visuelle imponerende. Kugler og knytnæver flyver til højre og venstre i de fleste afsnit, men ind imellem ser vi også psykologisk terror som er med til at give La Casa de Papel en god balance imellem drama og action.

Klæd dig ud som en af Papirhuset mest frygtede skurke med et af disse Papirhuset kostumer:

Salvador dali voksenkostume 450x450 - Papirhuset kostume til voksne

La Casa del papel voksenkostume

Har du set alt for meget “La Casa del Papel” på det sidste, og kan du ikke få det røde kostume og Salvador Dalis ansigt ud af hovedet? Hehe, så skal vi ikke forhindre dig i at købe dette Salvador Dali-kostume. Bare husk at matche det med den obligatoriske maske! Kostumet består af en stor og poset dragt i en rød farve. Kostumet har en hætte, en lynlås til at åbne det på brystet samt en lynlås i højre side.

Find kostumet hos Partyking

Salvador dali kostume 450x450 - Papirhuset kostume til voksne

Salvador Dali kostume

Ingen kostumefest uden Salvador Dalí! Salvador var og er mest kendt for sine bizarre, absurde og rent ud sagt mærkelige malerier og skulpturer. Men Salvador arbejde ikke kun med det, han gik også op i film, fotografi og tekst og samarbejdede blandt andet med Walt Disney og Alfred Hitchcock.
Salvador Dalí Kostume er et flot kostume, som ligner den kunstneren Salvador Dalí. Kostumet består af en stor og flot one piece i farven rød med en stor hætte og skønne lommer. Du kommer nemt ud og ind i dragten ved hjælp af en lynlås, som sidder på maven.

Find kostumet hos Partyking

 

komplet papirhuset kostume med maske og våben netflix kostume sidste skoledag udklædning

Komplet Papirhuset kostume

Dette kostume sæt er perfekt til at forvandles til papirhusets helte. Dette røver-kostumesæt til voksne består af en heldragt og en maske (handsker, våben og sko ikke inkluderet). Heldragten er lang og har en hætte. Den er elastisk ved enden af ærmerne og bukserne. Lukkes foran ved hjælp af en lang lynlås. Halvmasken har åbninger ved hver øje og ved næsten for maksimal komfort. Den er til voksne, og tilpasser sig perfekt til dit ansigt. Holdes på plads ved hjælp af en elastik der sættes rundt om hovedet. Du bliver den mest berømte bankrøver til fastelavn eller Halloween!

Find kostumet hos Vegaoo

 

papirhuset kostume til voksne sidste skoledag kostume teenage kostume papirhuset netflix kostume

Papirhuset luksus kostume

Berlin, Tokyo eller Rio? Denne boks Papirhuset™ med udklædning er til voksne, og er under officiel licens. Der er en heldragt og en maske (sko og våben ikke inkl). Heldragten er rød, og har en hætte. Den er elastisk ved håndled og ankler. Der er en lynlås syet på ved brystet. Heldragten lukkes foran ved hjælp af en lynlås. Masken forestille Salvator Dali’s ansigt, og er den samme som de kendte røvere har på i serien. Dette kostume sendes i et kartonkasse, og er perfekt til en udkædningsfest med papirhuset.

Find kostumet hos Vegaoo

 

la casa de papel kostume til voksne papirhuset udklædning papirhuset netflix sidste skoledag

La Casa de papel kostume

Bliv en del af banden! Dette La casa de papel™ kostume til voksne er under officiel licens og består af en rød dragt, maske og hætte (Sko og gevær ikke inklusiv). Masken er fremstillet i plastik og forestiller maleren Salvador Dali. Det gengiver trofasten den maske der bæres af gerningsmændene fra den berømte spanske tv-serie: La Casa de Papel også kaldet Papirhuset, for at skjule deres ansigter under røveriet. Hættedragten er rød med lange ærmer med elastiske ender. Den er dekoreret med lynlås foran, en falsk lomme sys på forsiden for at være så trofast som muligt på den dragt de bærer i serien. Dette La Casa De Papel kostumer er perfekt til karneval eller en temafest. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

papirhuset par kostume papirhuset gruppe kostume til sidste skoledag netflix kostume teenage kostume maskebal kostume seriekostume

Papirhuset parkostume til voksne

Dette parkostume består af følgende:  Du finder 2 bankrøver kostumer. Disse kostumer består af en rød dragt (sko, maske og tilbehør ikke inklusiv). Denne dragt er rød med elastik ved ankler og håndled. Denne dragt lukkes med en lynlås på forsiden og har en hætte. Skal i klædes ud som et par kendte bankrøvere er dette parkostume perfekt.

Find kostumet hos Vegaoo

 

papirhuset røverdragt teen udklædning sidste skoledag udklædning

Sidste skoledag – Papirhuset teen kostume

Bankrøveren i berømt tv-serien. Dette kostume til teenager består af en rød røverdragt – sko medfølger ikke. Dragten har en rød hætte og lynlås på forsiden fra maven og op. Hvis du vil være en del af det spændende gidseldrama, så er dette kostume perfekt til dig!

Find kostumet hos Vegaoo

 

tilbehør til papirhuset kostume maske papirhuset papmaske papirkostume gidselmaske papirhuset udklædning til voksne

Masker der fuldender Papirhuset voksenkostumer

Masker er oplagt til at fuldende et kostume. Her ses masker fra Papirhusets kendte ansigter, røvermaske og gidselmaske. Du finder dem alle samlet ét sted.

Find maskerne hos Vegaoo

 

SE OGSÅ: Tyveknægt kostume til voksne

SE OGSÅ: Politibetjent kostume til voksne

SE OGSÅ: Sjove sidste skoledag kostume

Indlægget Papirhuset kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Papirhuset kostume til voksne

error: Content is protected !!