Papirhuset kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Et Papirhuset kostume kostume til voksne er et oplagt kostume til sidste skoledag, rusfest, fastelavn, karneval, halloween eller temafesten med film og serie tema eller måske spansk /sydamerikansk tema. Papirhuset er kendt fra Netflix, hvor der et er flere sæsoner af den populære serie.

Klæd dig ud som en af røverne fra Papirhuset – I et Papirhuset kostume til voksne.

La Casa de Papel betyder Papirhuset på dansk og er en titel som meget bedre illustrerer med en fed dobbeltbetydning hvad serien handler om, end den intet sigende internationale titel Money Heist som bare er dårlig forståelse for seriens indhold og dårligt markedsføringsarbejde. La Casa de Papel handler om et røveri af den spanske nationalbank. Det bliver udført af en gruppe kriminelle som bliver samlet af ”El profesor”, Professoren. De kender ikke hinanden eller hinandens identiteter derfor vælger de at gå under dæknavne, henholdsvis Tokyo, Rio, Denver, Berlin, Moskva, Nairobi, Helsinki og Oslo.

Serien er bygget kronologisk op hvor vi ser kuppet i nutid, samt flashbacks som fortæller historien om hvordan kuppet er blevet til, og hvem de kriminelle er. Undervejs oplever vi også en karakterudvikling hos hovedpersonerne som er under et stort psykologisk pres der kun bliver større imens de er indespærret i banken. Igennem hele serien bliver vi guidet af karakteren Tokyo som også fungerer som fortæller.

Seriens udvikling og karakterudviklingen er akkompagneret af action og fede stuntscener som er med til drive plottet fremad, og samtidig er visuelle imponerende. Kugler og knytnæver flyver til højre og venstre i de fleste afsnit, men ind imellem ser vi også psykologisk terror som er med til at give La Casa de Papel en god balance imellem drama og action.

Klæd dig ud som en af Papirhuset mest frygtede skurke med et af disse Papirhuset kostumer:

Salvador dali voksenkostume 450x450 - Papirhuset kostume til voksne

La Casa del papel voksenkostume

Har du set alt for meget “La Casa del Papel” på det sidste, og kan du ikke få det røde kostume og Salvador Dalis ansigt ud af hovedet? Hehe, så skal vi ikke forhindre dig i at købe dette Salvador Dali-kostume. Bare husk at matche det med den obligatoriske maske! Kostumet består af en stor og poset dragt i en rød farve. Kostumet har en hætte, en lynlås til at åbne det på brystet samt en lynlås i højre side.

Find kostumet hos Partyking

La Casa de Papel kostume til voksne 450x450 - Papirhuset kostume til voksne

La Casa de Papel kostume til voksne

Dette kostume passer også godt, hvis du I er en gruppe, der vil klæde jer ud sammen og gøre en sej entré til festen. La Casa de Papel Kostume er lavet i polyester og indeholder helkropskostume med lynlås samt en plastikmaske, der kun dækker ansigtet. Våben og sko følger ikke med.

Find kostumet hos PartyKing

La Casa de Papel kostume til teenager 450x450 - Papirhuset kostume til voksne

La Casa de Papel kostume til teenager

Forvandl dig til en af bankrøverne i den populære TV-serie “La Casa De Papel” med dette kostume! Den røde heldragt og den velkendte maske får dig hurtigt og nemt til at ligne en fra La Casa De Papel-banden. Her får du en rød jumpsuit med lynlås og en La Casa De Papel-maske.

Find kostumet hos PartyKing

Papirhuset kostume til kvinder 450x450 - Papirhuset kostume til voksne

Papirhuset kostume til kvinder

Her har du det perfekte kostume. Ingen vil kunne genkende dig. Fuldend looket med et valgfrit våben og en maske, så du kan leve dig ind i rollen som en af dine yndlingskarakterer fra “La Casa de Papel”.
Bankrøverkostumet består af en rød stretchkjole med lynlås og hætte.

Find kostumet hos PartyKing

LA CASA DE PAPEL MASKE 450x450 - Papirhuset kostume til voksne

La casa de papel maske

Med denne flotte plastmaske forestiller du en af røverne i serien “La Casa de Papel”. Masken er fremstillet af plast og er så frygtelig udtryksløs – ja, du forstår nok, hvad vi mener. Masken fås i størrelsen one size til voksne og er fremstillet af plast. Den dækker kun ansigtet, spændes til med et elastisk bånd bag hovedet og har hul til øjnene. Masken forestiller en af røverne i “La Casa de Papel”-serien.

Find masken hos Partyking

 

SE OGSÅ: Tyveknægt kostume til voksne

SE OGSÅ: Politibetjent kostume til voksne

SE OGSÅ: Sjove sidste skoledag kostume

Indlægget Papirhuset kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!