Sjove kostumer til sidste skoledag og karneval

Sidste skoledag kostume til dig der skal afslutte mange års slid på skolebænken

Der er mange gode kostumer til sidste skoledag eller årets karneval og hele KostumeUniverset.dk, bugner af bud på søde, sjove, seje, kiksede, finurlige og smukke kostumer til enhver lejlighed. 

I dette indlæg har vi samlet nogle af de kostumer til sidste skoledag eller årets karneval, som vi mener er lidt udenfor kategori og som er virkelig sjove. Det gælder om at have det sjovt og det er vi sikker på at du vil have det i klædt et af nedenstående ultra sjove kostumer

sjovt kostume sidste skoledag karneval struds

Kan du lide at give andre et godt grin? Så ifør dig dette sjove strudsekostume til karneval eller sidste skoledag. Når du løber rundt, ligner det at du rider på en struds, hvilket ser rigtig skægt ud!

Find strudsekostumet hos Temashop

 

flamingo kostume sidste skoledag kostume

Sjovt flamingo kostume til karneval eller sidste skoledag

Er du ikke bange for at iklæde dig et pink kostume? Modigt, sjovt og skægt kostume, der er nemt at tage på og er et kostume hvor du har dit eget tøj indenunder. Øv dig i at sige som en Flamingo…. og klæd dig ud i dette hotte kostume og tag på eventyr med din nye bedste og meget lyserøde ven!

Find flamingo kostumet hos Temashop

 

stærk mand kostume cirkus udklædning sidste skoledag kostume sjovt kostume

Er du klassens stærkeste?

Vil du også bruge at være verdens stærkeste mand? Det har du i hvert fald muligheden for nu, og der er med garanti ikke nogen der kan vinde over dig. Kostumet undeholder heldragt og skæg. Tilkøb vægtløfterstang. 

Find kostumet hos Temashop

 

gennie kostume til sidste skoledag udklædning blåt kostume disney udklædning sjovt kostume

Genie – ham den sjove der opfylder 3 ønsker

Elskede du også filmen Aladdin med den vidunderlige ånd Genie? Så er dette kostume helt perfekt! Er du samtidig også helt vild med at synge og danse – ja, så bliver det ikke meget bedre. Og så er overdelen tilmed oppustelig. Du får uden tvivl den største og mest ultimative Genie udklædning. Brug den, når vennernes ønsker skal opfyldes. Men husk, de får kun 3 ønsker hver 😉

Find kostumet hos Temashop

 

skotte kostume nærrig kostume nærig kostume sidste skoledag

Skotte kostume til ham den nærrige og lumre

Er du en skotte og vil du stå ved det? Er du nærrig eller sparsomlig? Så kunne et kostume som skotte være ret aktuelt og sjovt til sidste skoledag eller til karneval. Det sjove er hvad du gemmer under kilten! For du ved godt hvad man siger om skotterne og deres kilt ik?

Find kostumet hos Temashop

 

sjovt kostume sidste skoledag karneval carry me kylling kostume

Sjovt “carry me” kostume

Du er i hvert fald ikke en kylling – for den sidder du ovenpå 🙂 Et modigt og genialt kostume til dem der tør være genial til karneval eller sidste skoledag. Tør du?

Find Carry me kylling kostumet hos Temashop

LÆS MERE OM “CARRY ME” KOSTUMER

 

 

sjovt kostume sidste skoledag karneval ko kostume til voksne ko jumpsuit

Ko kostume til sidste skoledag

Smart jumpsuit m. hætte – fuldstændig ideelt til karneval og andre sjove/festlige anledninger. OBS:Dette kostume vil muuhhligvis gøre dig meget populær hos alle malkekøerne. Så er du advaret!

Find dette ko jumpsuit hos Temashop

 

Indlægget Sjove kostumer til sidste skoledag og karneval indeholder affiliate links

pinit fg en rect red 28 - Sjove kostumer til sidste skoledag og karneval

3 meninger om “Sjove kostumer til sidste skoledag og karneval

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!