Zombie kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn som er vild med zombier, zombiefilm og uhygge, så er et zombie kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Et zombie kostume til børn er en god idé til Halloween, eller en anden festlig lejlighed hvor det gælder om at skræmme.

En zombie er nært beslægtet med et spøgelse og en genganger, også kaldet et genfærd. Zombie kommer fra den haitianske religion voodoo og betyder et spøgelse eller en levende død. Det er en person, der efter sin død, vækkes til live. Zombien er nu besat og i den tilstand udfører den slavelignende arbejde. En teori, der er næsten lige så fantastisk som den religiøst-rituelle, går ud på, at zombien kun har været skindød og handler viljeløst pga. gift eller styring af en troldmand. Det passer rigtig godt sammen med at begrebet “zombie” bruges om levende personer der er apatiske, robotagtige og søvngængeragtige.

Derfor er zombier farlige

En zombie er altså en krop, der er vendt tilbage fra de døde, eller en krop, man tror, er død og som bliver styret af gift eller en troldmand. De zombier som er mest almindelige, er en krop i forrådnelse, der har rejst sig fra graven. Zombien er altid meget sulten og lever af menneskekød. Det er lidt underligt at de aldrig spiser helt op, siden der konstant kommer nye zombier, men det kan være Hollywoods indflydelse. En Zombie bider mennesker, fordi den er sulten og bliver man bidt, smittes man af samme gift eller onde styring. Der er altså risiko for at man bliver en Zombie, hvis man bides eller bare kradses af en Zombie. Zombierne dør i sidste ende af deres egen gift eller smitte – de dør altså ikke af alderdom.

Zombien har naturligvis også et svagt punkt og det er dens hjerne – i nogle tilfælde også rygraden. Vampyren har mange ting den ikke tåle – alt efter hvordan myten tolkes – men en zombie skal man bare skyde i hovedet eller slå den hårdt. Det er meget forskelligt, hvorfor og hvordan zombiesygen begynder. Der kan være tale om radioaktive zombier, en epedemi, magi eller den mere bibelske forklaring, som vi kender fra Romeros “Dawn of the Dead” der fortæller: “When there is no more room en hell, the dead will walk the earth“. 

Zombierne kommer altså fra Haiti, men er blevet almindelige i enhver god amerikansk horrorfilm. Zombier ses naturligvis også i rollespil, tegnefilm og computerspil. 

Når en zombie skitseres er det oftest med en masse blod, vold og makeupeffekter, hvor forskellige effekttroldmænd igennem tiderne har forsøgt at gøre den udøde mere skræmmende end det nogensinde er set før.

Et zombie kostume til børn kan både bruges til fastelavn, leg i hjemmet og til fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

zombie kostume til børn zombie udklædning halloween kostume til barn

Zombie udklædning til børn

Lige siden du vågnede op fra din grav, har du været udstyret med en ubærlig sult efter hjerne, og spiser alle du møder på din vej.

Find kostumet hos Temashop

 

 

zombie kostume til børn zombie læge zombie kigurg zombie doktor kostume udklædning halloween

Zombie læge kostume til børn

Zombie læge kostume til børn som består af bukser og t-shirt, maske og stetoskop. Fuld evt. udklædningen med sort make up. Fås i størrelser fra 7-13 år.

Find zombie læge kostumet hos Temashop

 

zombie kostume zombie skolepige zombie pige kostume halloween zombie kostume til børn

Zombie skolepige kostume

Flot zombie halloween kostume i hvid, grå og ternet skoleuniform. Den grå jakke har fine detaljer med blod-pletter, flåssede kanter og den påsyede bluse i hvid det samme. Kostumet indeholder nederdel, jakke med bluse og slips. Fuldend looket med strømpebukser, makeup og den robatagtige gang.

Find det flotte zombie skolepige kostume til børn hos Temashop

 

 

Oppustelige zombie kostume til børn - Zombie kostume til børn

Oppustelig zombie kostume

Så er Zombie jagten i gang, og de er klar til kamp! De er bestemt ikke kræsne, og pas på… De kan snige sig ind på en når man mindst venter det. Få en super sjov dag, og skræm livet af dine venner. Kostumet bruger 4 x AA batterier, og inkluderer ikke batterier. Kostumet kan holde luft helt op til 7 timer.

Find kostumet hos Temashop

 

zombie mumie kostume til børn mumie udklædning til fastelavn og halloween

Mumie zombie kostume til børn

Det gamle Egypten er et smukt sted, men det er med at være varsom! Det er ikke alt du har lyst til at møde på din vej. Zombie mumien er et godt eksempel på det. Kostumet består af bluse, bukser og maske. Oplagt til dig der ikke vil males i ansigtet. Findes i størrelser fra 4 år til 12 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

zombie fange kostume til børn halloween udklædning børn billigt halloween børnekostume

Fange zombie børnekostume

Mmmh… Hjerne! Det viser sig, at selv døden ikke kan stoppe dig fra at lave ravage. Udstyret med en ubærlig sult efter hjerne spiser du dig igennem hele fængslet ind til du kan slippe fri fra dine lænker, og atter blive en fri zombie. Kostumet indeholder bukser, bluse, hat og håndjern. 

Find kostumet hos Temashop

 

zombie klovn kostume til halloween udsalg halloween børnekostume uhyggelig klovn kostume til børn

Zombie klovn kostume til børn

Er du sulten efter hjerne? Pas på derude blandt cirkusartister, der er en zombie klown på jagt og det er en sulten en af slagsen. Kostumet som uhyggelig zombie klovn indeholder bluse, bukser og  uhyggelig latex maske.

Find kostumet hos Temashop 

 

 

 

 

LÆS OGSÅ: Dødens brud kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Døden kostume til børn

LÆS OGSÅ: Halloween børnekostumer med maske

LÆS OGSÅ: Røde kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Kaptan Sabeltand udklædning

 

 

zombie kostume tilbehør halloween falsk blod falsk sår teaterblod halloween makeup

Tilbehør til zombiekostume til børn

  1. Fuldend zombielooket med en åbent sår. Bliv skræmmende og blodig med dette åbne sår. Pynt det med falsk blod og du vil se skræmmende ud til Halloween festen. Såret er lavet af latex. Bemærk: Såret på fotoet er lavet af professionelle makeup-artister, så det kan kræve lidt arbejde, at få såret til at se sådan ud. Det er et must at tilkøbe falsk blod for at få det til at ligne såret på billedet. Find sår til zombiekostumet hos Temashop.
  2. Gør dig rigtig fin til halloween og få sminket dig selv med blodige sår og andre special effects! Sminkesæt, som indeholder alt det, du får brug for, når ansigtet skal lægges i de rette folder til halloween! Find Halloween sminkesæt hos Temashop.
  3. Falsk blod spray. Med denne blod spray kan du gøre dit Halloween kostume ekstra skræmmende. Brug den f.eks. til at spray over din zombie eller vampyr makeup for at gøre det ekstra uhyggeligt. Find blodspray hos Temashop.

 

Hvilken slags zombie kostume til børn er du på jagt efter?

zombie kostume til børn halloween børnekostume udklædning til halloween zombie uhyggeligt børnekostume

halloween kostume 2019 halloween børnekostume zombie børnekostumer

 

LÆS OGSÅ: Zombie kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Vampyr kostume til børn

Indlægget Zombie kostume til børn indholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!