Vampyr kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn som er vild med Halloween, magi og uhygge eller som er fascineret vampyrer og Dracula, så er et vampyr kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Med et vampyr kostume til børn, bliver dit barn klar til at suge blod og skræmme livet af de andre deltagere til årets halloweenfest.

En vampyr er et mytisk, overnaturligt væsen, der suger blodet eller livskraften ud af mennesker eller dyr. Vampyrens ofre kan siden selv blive til vampyrer. Historier om vampyrer har i mange år både skræmt og fascineret en masse. 

Troen på vampyrer opstod længe før vores tidsregning. Den tidligste kendte beretning om vampyrlignende væsner er således ca. 4000 år gammel og stammer fra Mesopotamien. For omkring 500 år siden skyllede troen på vampyrer ind over Østeuropa, og forestillingen bredte sig siden til Vesteuropa.

Historiens mest berømte vampyr er Bram Stokers grev Dracula. Stokers Draculafigur er inspireret af fyrsten Vlad Tepes Dracula, der regerede i Valakiet i Rumænien i midten af 1400-tallet. Tepes betyder Spidderen, og fyrsten fik tilnavnet, fordi han henrettede sine fjender ved at bore en pæl igennem dem. Pælen blev rejst og spiddede derpå langsomt offeret.

Vampyrer/Dracula er ofte kendetegnet ved mørkt tøj, en sort kappe og vampyrtænder, som bruges til at bide nye ofre med.

Et vampyr kostume til børn kan både bruges til fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Der findes mange forskellige vampyr kostumer til børn, både til drenge og piger. Ses udvalget nedenfor.

 

vampyr pigekostume vampyr halloween pige kostume

Vampyr pige kostume

Er din datter oplagt som vampyr til den kommende Halloween fest? Med dette kostume er der valgt et vampyr kostume med massere af flotte detaljer og i en super holdbar kvalitet.  Kostumet findes i størrelser fra 4 år til 12 år. 

Find kostumet hos Renleg

 

Skærmbillede 2017 07 28 kl. 14.32.24 - Vampyr kostume til børn

Vampyrkjole

Flot lang vampyrkjole med lækre store ærmer. Kjolen til børn er i sort og rød og har hætte påsyet. Perfekt til fastelavn eller halloween.

Find vampyrkjolen hos Temashop

 

vampyr dronning luksus kostume til pigeer halloween luksus børnekostume

Dronning vampyr luksus udklædningskjole

Vampyr Dronningen har meldt sin ankomst til halloween og hun er med garanti blodtørstig. Mangler du et uhyggeligt til halloween, så klæd dig ud som vampyr dronningen i denne lange, røde kjole med en masse flotte detaljer og dertil medfølger et sort halsbånd med smykke. Fuldend kostumet med sminke og blod og bliv klar til halloween eller fastelavn. Kostumet findes i størrelse 5-13 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

vampyr kostume til piger halloween børnekostume vampyr udklædning

Vampyr dronning udklædning

Vampyrinden viser sit ansigt til halloween – og hun er med garanti blodtørstig. Vil du gerne være vampyrinde til halloween, så er dette uhyggelige kostume, bestående af en lang mørk kjole med lange ærmer, bindebånd, og edderkoppespind helt perfekt. Husk at tilkøbe falsk blod og hugtænder. Kostumet findes i størrelser fra 5-13 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

vampyr komplet fastelavnskostume vampyr børnekostume halloween kostume til drenge

Vampyr kostume til drenge

 

Skærmbillede 2017 07 28 kl. 14.35.19 - Vampyr kostume til børn

Vampyr kostume

Et næsten fuldendt vampyr kostume med flot lang kappe, flæser og fin klassisk butterfly. Perfekt til drengen der gerne vil være en farlig blodsugende vampyr!

Find vampyr kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 07 28 kl. 14.49.12 - Vampyr kostume til børn

Vampyrkostume

Klæd dig ud som en vampyr eller Dracula i denne fine kappe med rød krave. Husk at peppe kostumet og outfittet op med sminke, paryk og andre spændende accessories.

Find vampyrkostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 07 28 kl. 14.53.37 - Vampyr kostume til børn

Vampyr pige kostume

Nu kan du også blive en farlig vampyr prinsesse i denne lange, sorte sag med guld detaljer og rød midte. Gør kostumet ekstra uhyggeligt med hugtænder og blod.

Find vampyr pige kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 07 28 kl. 14.56.39 - Vampyr kostume til børn

Vampyr kappe

Med denne kappe i rød og sort med krave, kommer du til at ligne en farlig vampyr. Gør kostumet ekstra uhyggeligt med hugtænder og blod.

Find vampyr kappen hos Temashop

Skærmbillede 2017 07 28 kl. 15.06.13 - Vampyr kostume til børn

Dracula kostume til børn

Denne frygtindgydende Dracula ser måske sød ud, men han har kun én ting i tankerne til Halloween, nemlig at finde menneskeblod.

Find Dracula kostume hos Temashop

 

Vampyr kostume til piger 450x450 - Vampyr kostume til børn

Vampyr kostume til piger

Fra en sød lille pige til en blodsugende vampyr, som er så farlig, at man hellere må se at diske op med slik og godter til halloween! Vampyrdragten inkluderer en sort og rød langærmet kjole med en rød krave og et fint motiv af et krydsende guldbånd på fronten.

Find kostumet hos Partyking

 

Lego vampyr børnekostume 450x450 - Vampyr kostume til børn

Lego Vampyr børnekostume

LEGO Vampyr Børn Kostume er et rigtig sejt kostume til børn, som ligner lego-vampyren. Dragten indeholder en halvmaske, hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, en overdel, en vampyr-kappe samt et par handsker.

Find det hos Partyking

 

 

collage 13 - Vampyr kostume til børn

Tilbehør til Vampyr kostume

  1. Vampyrerne har aldrig set så virkelig ud med denne makeup! Gør noget ekstra ud udklædningen med en vel gennemført makeup. Find vampyr makeup hos Temashop.
  2. Det perfekte tilbehør til enhver vampyr, nemlig vampyrtænder og blod. Find sættet hos Temashop.
  3. Falsk blod. Med falsk blod spray kan du gøre dit Halloween kostume ekstra skræmmende. Brug den f.eks. til at spray over din vampyr makeup for at gøre det ekstra uhyggeligt. Find falsk vampyr blod hos Temashop.

 

LÆS OGSÅ: Vampyr kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Vampirina kostume til piger

LÆS OGSÅ: Minions (dracula) børnekostume

LÆS OGSÅ: Røde kostumer til børn

 

Hvilket vampyr børnekostume er du ude efter?

vampyr kostume til børn vampyr udklædning dracula kostume til halloween fastelavnskostume dracula børnekostume vampyr

 

Indlægget Vampyr kostume til børn indholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!