Minions kostume til børn

Har du et barn der er helt vild med Minions? Så er et Minions kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Minions kostume til børn er dit barn klar til årets fastelavnsfest eller leg i hjemmet.

Minions, Grus gule håndlangere fra Grusomme mig-filmene, har eksisteret siden Jordens begyndelse og siden da ledt efter den helt rigtige onde herre at tjene. Udfaldet af deres bestræbelser ender hver gang på samme måde: Deres herre lader livet, og de små væsner må igen lede videre. I 1960ernes USA beslutter tre minions, Kevin, Stuart og Bob, at tage sagen i egen hånd på vegne af deres artsfæller. Det bedste sted at lede er naturligvis på den store skurkemesse.

Det var i 2010-hittet Grusomme Mig, at vi første gang mødte de små gule og bløde minions, der lever med et eneste mål for øje: at tjene deres herre, som helst både skal være grusom og ond.

Siden fulgte Grusomme Mig 2. Igen var de små minions med i et par underholdende biroller, og nu har de gule fyre med det uforståelige sprog så fået deres helt egen film, der slet og ret hedder Minions og er en slags prequel til Grusomme Mig-filmene.

Grusomme mig filmene

I filmens prolog ridses deres forhistorie op. Siden tidernes morgen har de tjent en ond herre – fra Tyrannosaurus Rex til Grev Dracula – men da minions endelig slår sig ned for sig selv i et isbjerg, opdager de, at de simpelthen ikke kan leve uden at tjene en ondsindet hersker.

Derfor beslutter de tre minions Kevin, Stuart og Bob sig for at drage ud i verden for at finde en ny led karl, som de kan slutte sig til. Deres rejse tager dem til USA anno 1968, hvor de skal deltage i den årlige skurkemesse – et slags bogforum bare med onde skabninger i stedet for bøger.

Her møder Kevin, Stuart og Bob den ultimative ondskab i superskurken med det passende navn Scarlett Overkill (Stine Stengade). De tre minions bliver hurtigt hendes tjener og drager til London, hvor Overkill planlægger at stjæle de britiske kronjuveler og samtidig krone sig selv som dronning.

Ad omveje lykkes det Bob, den mindste af de tre minions, selv at blive konge af England, og samtidig viser det sig, at Scarlett Overkill og hendes mand Herb (Lars Mikkelsen) ikke har rent mel i posen over for hjælperne.

Derfor må de tre minions pludselig arbejde sammen for at overvinde deres herre og redde livet. De må bekæmpe det onde, som de ellers altid har været så afhængige af.

Det er på sin vis forståeligt nok, at skaberne bag Grusomme Mig-filmene ikke har kunnet dy sig for at lave en film med de små minions i hovedrollerne. For selvom de gule skabninger taler et komplet uforståeligt volapyksprog, fungerer de ret godt og er uden tvivl filmseriens største styrke.

Kevin, Stuart og Bob er både søde og underholdende, men samtidig også forskellige. Kevin er ledertypen, Stuart den unge og smarte, mens Bob er barnlig og ligefrem.

Minions er allerbedst, når den lader sin skøre og til tider vilde humor styre, som da de tre minions i USA møder en kriminel familie, der røver banker som slags en kernefamilieversion af Bonnie & Clyde. Eller det (selv)ironiske portræt af briterne med deres eftermiddags-te og stoiske dannelse. Ikke synderligt originalt, men alligevel formår Minions at lykkes med det.

I både Grusomme Mig 1 og Grusomme Mig 2 spiller musikken en fremtrædende rolle. Sidstnævnte var endda udstyret med Pharrell Williams’ gigahit Happy, og også Minions er blevet udstyret med et sprudlende soundtrack, der fint udnytter datidens hits fra blandt andet The Beatles, The Knicks og The Who. Det får i den grad filmen til at spille.

Desværre lader stemmerne i den dansksprogede version af filmen lidt tilbage at ønske. Stine Stengade, Lars Mikkelsen og Sofie Gråbøl gør det isoleret set fint, men når originaludgaven byder på stemmer af blandt andet Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton og Steve Coogan, er det svært ikke at føle sig en smule snydt.

De tre minions Kevin, Stuart og Bob kommunikerer dog problemfrit uden at tale et egentligt sprog. Derfor er filmens fortællerstemme også mest af alt unødvendig og overforklarende, ligesom 3D-effekterne ikke bidrager med noget ekstra til filmen.

Minions er lidt for rodet og ustruktureret. Men den skøre, nærmest anarkistiske humor gør sig godt, og gudskelov render vores minions-venner ind i Gru – hovedpersonen fra Grusomme Mig – til sidst i filmen og binder på den måde en fin sløjfe på fortællingen, så man forlader biografmørket godt underholdt.

Minions kostume til børn eller Minions udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Minions kostume til børn, se bare med her:

minions kostume til børn, minions tøj til børn, minions udklædning til børn, minions børnekostumer, minions kostumer til børn, minions kostume til piger, minions kostume til drenge, grusomme mig kostume, grusomme mig udklædning, kostumeuniverset

Minions kostume til 1-2 årig

Er det tid til din datters første halloween? Eller ønsker du en fotosession, der er lige så sød som den er sjov? Med dette kostume vil dit datter blive utrolig sød og I vil kunne se tilbage på billederne fra dagen med mange grin og megen glæde! Minions kostumet inkluderer en kjole, inkl skjorte, samt en gul hat med motiv af øjne. Fås i størrelse 1-2 år.

Find kostumet hos Temashop

oppusteligt minions kostume til børn oppusteligt børnekostume minions luksus kostume

Oppusteligt Minions kostume til børn

Vil dit barn joine de andre minions og arbejde for Gru, skal han eller hun passe godt ind i minion-slænget. Eller måske dit barn vil gå undercover for at udspionere Gru og hans lumske planer? Så passer denne fremragende dragt helt perfekt! Oppustelig Minion Stuart Børnekostume inkluderer en oppustelig helkropsdragt som forestiller minionen Stuart. Dragten inkluderer også et par sorte handsker, og barnet kan kigge ud gennem hvidt mesh-stof øverst.

Find kostumet hos PartyKing

minions agnes udkl dning 2 - Minions kostume til børn

Minions kostume til børn

Sejt minions kostume inkl. heldragt og paryk. Gør dig klar til lidt Grusomme Mig sjov og klæd dig ud som den supersøde Agnes. Bliv én af de tre forældreløse børn, som forvandler superskurken Gru til en blød mand. Hvilke onde planer har El Macho i dag? Har det mon noget at gøre med de mutante Minions i lilla pels?

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 12 25 kl. 15.03.47 782x1024 - Minions kostume til børn

Minion kostume til piger

De fantastiske sjove og skøre minions er tilbage! Klæd dig ud som en af de søde spasmagere til fastelavn eller en anden festlig lejlighed!
 
 
 
 
bob minions kostume til børn 293x450 - Minions kostume til børn

Bob Minions kostume

Mon ikke de fleste efterhånden kender Minions fra tegnefilmen Grusomme mig? Her har vi Minion Bob. Indeholder dragt, hat, briller, handsker og briller.
 
 

minions dracula kostume 288x450 - Minions kostume til børn

Dracula Minions kostume

Dette Minions kostume er oplagt til årets halloweenfest. Kostumet indeholder kappe, briller, hovedpynt, tænder og handsker.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det Minions kostume til børn du ledte efter?

minions kostume til børn - Minions kostume til børn

LÆS OGSÅ: Minions kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Vampyr kostume til børn

LÆS OGSÅ: My little pony kostume til børn

 

Indlægget Minions kostume til børn indeholder affliatelinks

 

 

 
 

pinit fg en rect red 28 - Minions kostume til børn

En mening om “Minions kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!