Kanin kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med kaniner, hvide kaniner, langhårede kaniner, bløde kaniner? Så er et kanin kostume et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Kaniner er søde og bløde og dejlige. De er et nemt kæledyr og så er de bedørende med deres lange ører og lille dusk af en hale. Den mest berømte kanin er nok Stampe fra Disneys film om Bambi. Her er kaninen Stampe er god ven og lærer Bambi både det ene og det andet. Stampe er kendt for at lære Bambi at stå på issen hjælper på vej med visdomsordene: ““Du skal holde øje med begge ender – samtidig…” 

Som kostume er et kanin kostume praktisk af flere grunde: 

Til de mindste er et kaninkostume nemt og praktisk fordi det ofte er en heldragt i plys, som er dejlig varm til fastelavn i februar måned. Det er også muligt at klæde barnet ud til fastelavn som en sød lille kanin, blot med ensfarvet tøj i kaninfarve og tilføjet et par lange øre eller en sort snude eller måske en lille dusk som hale. 

Kanin kostume eller kanin udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot kanin kostume til børn, se bare med her:

kanin kostume til pige dyrekostume til børn hvidt kostume pige

Hvid kanin kostume til piger

Sød kaninkjole i hvid velour med pelskant. Derudover medfølger pandebånd med kaninører. Passer perfekt til din pige som skal til fastelavn eller andre udklædningsfester!

Find kostumet hos Temashop

 

kanin heldragt kanin kostume til børn

Kanin heldragt til børn

Dejlig heldragt i lækkert plysset materiale. Bliv klædt ud som en nuttet kanin til fastelavn eller andre sjove lejligheder i dette lækre kostume. Heldragten findes i størrelser fra 1-5 år.

Find kostumet hos Temashop

 

kostume kanin kaninkostume til børn kanin kostume til børn kanin heldragt kaninudklædning 4 år kanin kostume 6 år kaninkostume 8 år kanin fastelavn kanin udklædning kaninører kaninnæse sæt

Kanin sæt – nemt kostume

Klæd junior ud som en kanin ved at tilføje kanindetaljer til almindelig ensfarvet tøj. Sættet består så kaninører, kaninnæse og en lille kaninhale. 

Find kanin sættet til kanin kostumet hos Temashop

kongelig kanin vintage kostume kanin kostume til børn kanin børnekostume udklædning

Kongelig kanin kostume

Eventyrligt kanin kostume i royal stil, præcis som vi kender det fra eventyrland.

Find det fine vintage kostume hos Temashop

 


Lily kostume peter kanin udklædning fastelavnskostume til baby kanin børnekostume

Lily fra Peter kanin kostume

En sød kanin som taget ud af et eventyr, klar på at have en fest. Dette klassiske Peter Kanin kostume fås i størrelser fra 1-6 år og består af kjole med hætte.

Find kostumet her hos Temashop

 

peter kanin kostume benjamin kostume babykostume fastelavn

Benjamin fra Peter Kanin kostume

Beatrix Potters søde børnefortælling om Peter kanins fætter Benjamin fra Eventyret om Benjamin Kanin er mere end hundrede år gammel, og har siden vundet hjerterne på småbørn, på tværs af hele kloden. Benjamin Kanin er derfor også blevet til en karakter i tv serien Peter Kanin, og her kan man virkelig godt forstå hvorfor, at den pelsede følsomme lille gut charmerer alle på sin vej.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Alice i Eventyrland kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til baby

LÆS OGSÅ: Peter Kanin kostume til børn

Indlægget kanin kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!