Nonne kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så kan et Nonne kostume til voksne måske være den oplagte udklædning. 

Et nonne kostume til voksne kan bruges til mange forskellige anledninger.

En nonne er en kvinde, der har aflagt klosterløfte og lever sammen med ligesindede i et kloster. Nonner forekommer inden for den romersk-katolske kirke, den ortodokse kirke samt inden for Buddhismen.

Et nonne kostume til voksne kan gøres uhyggeligt i forbindelse med halloween, men er desuden oplagte til religiøse adledninger, som fastelavn, påske og jul, jo egentligt er. 

En nonne skitseres ofte som en from kvinde, med sort tøj, hvor der er hvide detaljer.

Skærmbillede 2017 11 20 kl. 08.19.34 745x1024 - Nonne kostume til voksne

Nonne kostume

Hellig eller sexet? Det er op til dig. En traditionel nonne er nemlig en religiøs og kontrolleret person, der viger sit liv til gud og underkaster sig til kyskheden. De er en del af det søsterlige fællesskab under gud, og dette kostume er inspireret af nonnerne, der tilhører den katolske kristendom.
Du kan selvfølgelig også vælge at foretage din egen fortolkning og føre dig frem som den mere festlige og frække nonne. Glem ikke at fuldende udklædning med et par netstrømper, høje hæle og flot makeup. Udklædningen er perfekt til de fleste temafester, sidste skoledag og karneval.

Find nonne kostume hos Temashop

Nonne kostume til voksne 125x450 - Nonne kostume til voksne

Nonne kostume

Klæd dig ud som en from nonne til den kommende udklædningsfest. Med et nonne kostume fremstår du umiddelbart som en meget uskyldig og from person.

Find kostumet hos Billig-Billy

halloween nonne kostume spøgelsesnonne kostume

Besat nonne kostume

Ved første øjekast kunne man forveksle denne skræmmende nonne med en helt almindelig nonne, men der er noget, som ikke stemmer… Denne nonne virker besat af onde kræfter! Hun har et kors bestående af dødningehoveder hængende rundt om halsen, og kjolen ser en anelse slidt ud. Det er nok ikke de helt gode kræfter, hun tilbeder. Uhyggeligt outfit, som gør sig perfekt til halloweenfesten! Den besatte nonne består af en kjole, slør, krave, handsker i polyester og halskæde med dødningehoveder i plast.

Find kostumet hos PartyKing

 

spøgelseskostume nonne halloween kostume til kvinder

Spøgelsesnonne kostume

Hvis du er blevet lige lovligt oprevet over alle de gyserfilm, hvor der er nonner på rollelisten, vil dette kostume ikke gøre det bedre. Nu kan du klæde dig ud som en uhyggelig spøgelsesnonne og skræmme alle til festen – uanset om det er halloween eller bare udklædningsfest hos én af vennerne.

Find kostumet hos PartyKing

Skærmbillede 2017 11 20 kl. 11.00.08 868x1024 - Nonne kostume til voksne

Mandeligt nonne kostume

Klæd dig ud som en mandelig nonne og spil hellig til temafesten. Mon du kan holde den hele aftenen?

Find mandeligt nonne kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 11 20 kl. 11.02.51 813x1024 - Nonne kostume til voksne

Hr. nonne kostume

Har du som mand altid drømt om at blive nonne for en dag, så er muligheden der nu. Hvis du er kvinde, kan du selvfølgelig også godt bruge det.. Sættet er super fint og inklusiv alt du skal bruge (dog ingen halskæde).

Find Hr. nonne kostume hos Temashop

Fandt du det nonne kostume til voksne du ledte efter? 

nonne kostume til voksne - Nonne kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Munke kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Mumie kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Præste kostume til voksne

Indlægget Nonne kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

En mening om “Nonne kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!