Ridder kostume til børn

Har du et barn der er vild med Middelalderen, Riddere, Robin Hood og Kong Arthur?

Så kunne et ridder kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et ridder kostume til børn er sjovt i flere forskellige anledninger.

I middelalderen havde de europæiske lande ikke en statslig hær. Derfor var regenter og konger afhængige af de krigere der fandtes lokalt. Disse krigere blev betegnet som riddere og blev brugt til at forsvare fyrsters ejendom og land. Det var altså fyrsterne der havde ridderne ansat som sikkerhed. Ridderne passede på store dele af europa i flere hundrede år og kan betragtes som nutidens elitesoldat. 

Riddere blev gerne trænet fra barnsben af. Som ung startede man som Page. En page er en slags tjener for ridderen og fyrsten. I tiden som Page modtager barnet/den unge undervisning i kamptekning, religion og ridning. Herefter stiger Pagen i graderne og bliver væbner. En væbner passer ridderens hest, kæmper med på slagmarken og hjælpe ridderen i rustningen. Efter end læretid på 7 år, kunne en væbner blive slået til ridder. Hest, rustning og våben var noget som ridderen selv skulle erhverve sig og eftersom af en rustning kostede det samme som 10 års løn for en bueskytte – så var det ikke alle dygtige væbnere der kunne blive slået til ridder. Dygtighed og en økonomisk fundament var en forudsætning for at væbner kunne kalde sig ridder. 

Der er klart flest mandlige riddere i historiebøgerne. Det var et typisk mandefag i Middelalderen. Men der fandtes også kvindelige riddere og nogle af de mest kendte er Petronilla de Grandmesnil og Jeanne d’Arc.

Et ridder kostume til børn er derfor både for mænd og kvinder, drenge og piger. Det klassiske ridder kostume er selvfølgelige rustningen, men rustningen blev nu mest brugt i kamp og til ringrigning. Når ridderne ikke var i kamp havde de riddertøjet på, hvor fyrstens vådenskold var markeret og selvfølgelig bar ridderne våben, også udenfor slagmarken. Et ridder kostume til børn, bør derfor fuldendes med et passende våben.  

LÆS OGSÅ: Robin Hood kostume til børn

LÆS OGSÅ: Viking kostume til børn

ridder babykostume 828x1024 - Ridder kostume til børn

Ridder babykostume

Nuttet ridder kostume i blå med sølv. Har dit barn et kongerige og en prinsesse at beskytte? Så er dette kostume den perfekte rustning! Kostumet består af tunika og hat.

Find det hos Temashop

ridder kostume til baby 722x1024 - Ridder kostume til børn

Ridder kostume til de mindste

Sødt ridder kostume i brun og sølv. Lad dit barn bekæmpe drager for at redde prinsessen og få det halve kongerige, i denne søde dragt! Kostumet består af tunika og hat.

Find det hos Temashop

ridder kostume til børn ridderkostume barn ridder udklædning til børn ridder fastelavnskostume ridder rustning kostume ridder fastelavnstøj

Ridderrustning børnekostume

Med en løve på sin stilige sølvrustning og mod, som andre bare kan drømme om, begiver ridderen sig i kamp. Han vil have retfærdighed til folket og nægter at lade sig styre af grumme tyranner! Denne dragt har et rigtig flot, digitalt tryk, som minder dig om alle rustningens nødvendigheder. Desuden har den rå, iøjnefaldende detaljer! Ridderkostumet i børnestørrelse inkluderer et jumpsuit og en hovedbeklædning. Jumpsuitet er gråt med netstruktur og sølvfarvede, digitale 3D-tryk, som ser ud som en flot rustning. På skuldrene sidder der iøjnefaldende skulderbeskyttere med samme slags tryk. På brystet er der et billede af en løve. Hovedbeklædningen består af en aftagelig hætte, som er fremstillet af et gråt materiale med netstruktur. Foran er den sølvfarvet og har et iøjnefaldende visir med et digitalt 3D-tryk.  

Find Ridder rustning børnekostume hos PartyKing

ridder kostume til børn ridderkostume barn ridder udklædning til børn ridder fastelavnskostume ridder kostume til piger ridder fastelavnstøj

Ridder pige kostume

Sødt ridder kostume til piger. Nu kan din datter også leve sig ind i et eventyr som en heroisk ridder der bekæmper fjenderne og beskytter kongen!

Find ridder pige kostumet hos Temashop

ridder kostume til børn ridderkostume barn ridder udklædning til børn ridder fastelavnskostume ridder brødrene løvehjerte kostume fastelavnstøj

Brødrene Løvehjerte ridderkostume

Vær en tapper ridder, klar til at møde farer for at vinde prinsessens hånd. I dette kostume er du klar til hvad end, der sker; drager, turneringer eller pludselige angreb. En sikker vinder til kostumefesten med temaet Middelalderen eller til sjove lege derhjemme. 
Ridder Brødrene Løvehjerte børnekostume indeholder en top og et par bukser, en kappe og en hætte med hul til øjnene. På brystet er et mærke med en løve. 

Find kostumet hos PartyKing

ridder kostume til børn ridderkostume barn ridder udklædning til børn ridder fastelavnskostume ridder kostume fastelavnstøj

Ridder kostume til børn

Denne realistiske udklædning forvandler junior til ridder af Middelalderen. Børn elsker riddere, ligegyldigt om de er ludfattige eller adelige. Bare de redder prinsesser i skoven. Ridderkostumet inkluderer en ridderbluse i rød og sølv, et sort bælte, en grå hætte og et par matchende skoovertræk.

Find kostumet hos PartyKing

ridder kostume til børn ridderkostume kong arthur kostume ridder udklædning til børn ridder fastelavnskostume ridder kostume fastelavnstøj

Ridder Kong Arthur

Skru tiden tilbage til middelalderen, og klæd dig ud som Kong Arthur, når du skal til udklædningsfest. Du har muligvis et rundt bord, som du og dine riddere kan samles omkring. Ganske enkelt et royalt og sejt børnkostume! 

Find Ridder Kong Arthur kostumet hos CoolStuff

 

ridder kostume til børn ridderkostume mørk ridder klampklar udklædning til børn ridder fastelavnskostume ridder kostume fastelavnstøj

Mørk kampklar ridder kostume til børn

Mørk ridder kostume kostume til børn, der består af kappe, bælte, armbeklædning, hjelm og skocovers. Nu kan din dreng forvandle sig om til en flot mørk ridder med dette sæt. Kostumet indeholder kappe, bælte, armbeklædning, hjelm og sko-covers. 

Find dette ridder kostume til børn hos Temashop

ridder børnekostume 768x1024 - Ridder kostume til børn

Ridder børnekostume

Klæd dig ud som ridder og bliv klar til, at sidde højt til hest og ride ud til krigens frontzone for, at beskytte dit Fædreland. Kostumet er perfekt til fastelavn eller andre sjove udklædnings lejligheder. Kostumet består af tunika, bælte og hjelm.

Find det hos Temashop

 

royal ridder kostume til dreng kongelig ridder udklædning ridder fastelavnskostume barn

Royal kongelig ridder udklædning til drenge

Gør dig klar til kamp, i dette fine ridder kostume med mange detaljer. Kostumet til ridderlige drenge indeholder Bluse, Bukser, Støvle Covers, Kappe og Krone. Tilkøb et riddersværd i samme netbutik og du er klar til kamp.

Find kostumet hos Temashop

 

engelsk ridder kostume til drenge

Lille Engelsk Ridder udklæsning

Riddere kender vi fra Middelalderen, hvor alle kæmpede med skjold og sværd til hest. Klæd dig ud som en sej lille ridder i dette gennemførte kostume. Sværd og skjold kan tilkøbes i samme netbutik.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det ridder kostume til børn du ledte efter?

ridder kostume 1024x482 - Ridder kostume til børn

SE OGSÅ: Viktoriansk kostume til børn

SE OGSÅ: Astronaut kostume til børn

SE OGSÅ: Ridderprinsesse Nella kostume til børn

SE OGSÅ: Ridder kostume til voksne

 

 

Indlægget Ridder kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Ridder kostume til børn

2 meninger om “Ridder kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!