Ridder kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Middelalderen, Riddere, Robin Hood og Kong Arthur?

Så kunne et ridder kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et ridder kostume til børn er sjovt i flere forskellige anledninger.

I middelalderen havde de europæiske lande ikke en statslig hær. Derfor var regenter og konger afhængige af de krigere der fandtes lokalt. Disse krigere blev betegnet som riddere og blev brugt til at forsvare fyrsters ejendom og land. Det var altså fyrsterne der havde ridderne ansat som sikkerhed. Ridderne passede på store dele af europa i flere hundrede år og kan betragtes som nutidens elitesoldat. 

Riddere blev gerne trænet fra barnsben af. Som ung startede man som Page. En page er en slags tjener for ridderen og fyrsten. I tiden som Page modtager barnet/den unge undervisning i kamptekning, religion og ridning. Herefter stiger Pagen i graderne og bliver væbner. En væbner passer ridderens hest, kæmper med på slagmarken og hjælpe ridderen i rustningen. Efter end læretid på 7 år, kunne en væbner blive slået til ridder. Hest, rustning og våben var noget som ridderen selv skulle erhverve sig og eftersom af en rustning kostede det samme som 10 års løn for en bueskytte – så var det ikke alle dygtige væbnere der kunne blive slået til ridder. Dygtighed og en økonomisk fundament var en forudsætning for at væbner kunne kalde sig ridder. 

Der er klart flest mandlige riddere i historiebøgerne. Det var et typisk mandefag i Middelalderen. Men der fandtes også kvindelige riddere og nogle af de mest kendte er Petronilla de Grandmesnil og Jeanne d’Arc.

Et ridder kostume til børn er derfor både for mænd og kvinder, drenge og piger. Det klassiske ridder kostume er selvfølgelige rustningen, men rustningen blev nu mest brugt i kamp og til ringrigning. Når ridderne ikke var i kamp havde de riddertøjet på, hvor fyrstens vådenskold var markeret og selvfølgelig bar ridderne våben, også udenfor slagmarken. Et ridder kostume til børn, bør derfor fuldendes med et passende våben.  

LÆS OGSÅ: Robin Hood kostume til børn

LÆS OGSÅ: Viking kostume til børn

 

ridder udklædning fastelavnskostume fastelavn dreng udklædning

Ridder udklædning til seje drenge og piger

Skønt ridder kostume der gør junior klar til kamp – både i rollespilslegen eller til fastelavn. Kostumet er fra Travis Design (kendt for skønne detaljer og fuldendte kostumer) Ridder kostumet består af bukser med elastik i taljen, bluse med print på maven og ærmer der ligner stålbrynje. Desuden medfølger hætte der også ligner stålbrynje samt et sværd i plastik. Klar til battle?

Find kostumet hos Børnenes Kartel

 

engelsk knight kostume til børn ridder udklædning rollespil kostume til børn

Engelsk Knight kostume til børn

Knight kostume til børn i stil med Kong Arthur af det runde bord. Er dit barn vild med Middelalder, rollespil eller blot på jagt efter et skønt fastelavnskostume? Så kunne dette Knight kostume være en oplagt idé. Børnekostumet består af bukser med elastik i taljen og påsyede “støvler” der sidder henover barnets egne sko, top (uden ærmer) med print på maven med guldfoliedetaljer og en hætte der ligner stålbrynje. Desuden medfølger sværd i plastik og bælte. Klar til kamp?

Find kostumet hos Børnenes Kartel

 

ridder kostume til børn ridderkostume barn ridder udklædning til børn ridder fastelavnskostume ridder rustning kostume ridder fastelavnstøj

Ridderrustning børnekostume

Med en løve på sin stilige sølvrustning og mod, som andre bare kan drømme om, begiver ridderen sig i kamp. Han vil have retfærdighed til folket og nægter at lade sig styre af grumme tyranner! Denne dragt har et rigtig flot, digitalt tryk, som minder dig om alle rustningens nødvendigheder. Desuden har den rå, iøjnefaldende detaljer! Ridderkostumet i børnestørrelse inkluderer et jumpsuit og en hovedbeklædning. Jumpsuitet er gråt med netstruktur og sølvfarvede, digitale 3D-tryk, som ser ud som en flot rustning. På skuldrene sidder der iøjnefaldende skulderbeskyttere med samme slags tryk. På brystet er der et billede af en løve. Hovedbeklædningen består af en aftagelig hætte, som er fremstillet af et gråt materiale med netstruktur. Foran er den sølvfarvet og har et iøjnefaldende visir med et digitalt 3D-tryk.  

Find Ridder rustning børnekostume hos PartyKing 

riddervest kostume til børn ridder udklædning 4 år middelalder kostume billigt

Ridder kostume til børn

Børn elsker riddere, ligegyldigt om de er ludfattige eller adelige. Bare de redder prinsesser i skoven. En cool vest og ridderhætte, der passer perfekt til ridderhelten! Nu kan du blive en af ridderne om det runde bord. Sæt gerne et legetøjssværd til, og så kan du jage landevejsrøvere i kongens skove.

Find kostumet hos PartyKing

 

uhyggelig ridder børnekostume frygtindgydende ridder halloween kostume til børn

Frygtindgydende ridder – børnekostume

Sejt ridder kostume til børn. Klæd dig ud som en sej ridder i dette flotte kostume og bliv klar til, at tage i krig og kæmpe for dit fædreland. Kostumet består af en sort og grå tunika med hætte og derudover medfølger en rød kappe.

Find kostumet hos Temashop

engelsk ridder kostume til drenge

Lille Engelsk Ridder udklæsning

Riddere kender vi fra Middelalderen, hvor alle kæmpede med skjold og sværd til hest. Klæd dig ud som en sej lille ridder i dette gennemførte kostume. Sværd og skjold kan tilkøbes i samme netbutik.

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

ridder kostume travis kostume brave heart børnekostume ridder fastelavnskostume

Brave heart børnekostume

Kostume til junior der elsker at lege og klæde sig ud som en tapper ridder, som skal ud og redde prinsesser. Overdelen er lavet i flot guld, som giver en ringbrynje effekt, så junior ligner en rigtig ridder. 

Find kostumet hos Børnenes Kartel

Great Pretenders ridder udklædning til børn 409x450 - Ridder kostume til børn

Great Pretenders ridder udklædning til børn

Bliv klædt som ridder for en dag med dette flotte Great Pretenders ridder kostume til børn bestående af en kappe og tilhørende krone. Kappen har mange fine detaljer, som passer enhver stolt ridder.

Find kostumet hos Kids-world

Fandt du det ridder kostume til børn du ledte efter?

ridder kostume 1024x482 - Ridder kostume til børn

ridder kostume til børn middelalder kostume til børn ridder børnekostume

SE OGSÅ: Viktoriansk kostume til børn

SE OGSÅ: Astronaut kostume til børn

SE OGSÅ: Ridderprinsesse Nella kostume til børn

SE OGSÅ: Ridder kostume til voksne

SE OGSÅ: Middelalder kostume til børn

 

Indlægget Ridder kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Ridder kostume til børn

error: Content is protected !!