Ridder kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Middelalderen, Riddere, Robin Hood og Kong Arthur?

Så kunne et ridder kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et ridder kostume til børn er sjovt i flere forskellige anledninger.

I middelalderen havde de europæiske lande ikke en statslig hær. Derfor var regenter og konger afhængige af de krigere der fandtes lokalt. Disse krigere blev betegnet som riddere og blev brugt til at forsvare fyrsters ejendom og land. Det var altså fyrsterne der havde ridderne ansat som sikkerhed. Ridderne passede på store dele af europa i flere hundrede år og kan betragtes som nutidens elitesoldat. 

Riddere blev gerne trænet fra barnsben af. Som ung startede man som Page. En page er en slags tjener for ridderen og fyrsten. I tiden som Page modtager barnet/den unge undervisning i kamptekning, religion og ridning. Herefter stiger Pagen i graderne og bliver væbner. En væbner passer ridderens hest, kæmper med på slagmarken og hjælpe ridderen i rustningen. Efter end læretid på 7 år, kunne en væbner blive slået til ridder. Hest, rustning og våben var noget som ridderen selv skulle erhverve sig og eftersom af en rustning kostede det samme som 10 års løn for en bueskytte – så var det ikke alle dygtige væbnere der kunne blive slået til ridder. Dygtighed og en økonomisk fundament var en forudsætning for at væbner kunne kalde sig ridder. 

Der er klart flest mandlige riddere i historiebøgerne. Det var et typisk mandefag i Middelalderen. Men der fandtes også kvindelige riddere og nogle af de mest kendte er Petronilla de Grandmesnil og Jeanne d’Arc.

Et ridder kostume til børn er derfor både for mænd og kvinder, drenge og piger. Det klassiske ridder kostume er selvfølgelige rustningen, men rustningen blev nu mest brugt i kamp og til ringrigning. Når ridderne ikke var i kamp havde de riddertøjet på, hvor fyrstens vådenskold var markeret og selvfølgelig bar ridderne våben, også udenfor slagmarken. Et ridder kostume til børn, bør derfor fuldendes med et passende våben.  

LÆS OGSÅ: Robin Hood kostume til børn

LÆS OGSÅ: Viking kostume til børn

LÆS OGSÅ: Ridderprinsessen Nella kostume

 

ridder kostume til børn middelalderkostume ridder børnekostume kongelig ridder kostume

Kongelig ridder kostume

Gør dig klar til kamp, i dette fine ridder kostume med mange detaljer. Kostumet indeholder Bluse, Bukser, Støvlecovers, Kappe, Krone.

Find kostumet hos Temashop

 

Middelalder ridder børnekostume 286x450 - Ridder kostume til børn

Middelalder ridder børnekostume

Med dette seje kostume kommer dit barn til at ligne en vaskeægte ridder fra middelalderen. Kostumet består af kappe og hætte. Fuldend kostumet med et sejt sværd.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det ridder kostume til børn du ledte efter?

ridder kostume 1024x482 - Ridder kostume til børn

ridder kostume til børn middelalder kostume til børn ridder børnekostume

SE OGSÅ: Viktoriansk kostume til børn

SE OGSÅ: Astronaut kostume til børn

SE OGSÅ: Ridderprinsesse Nella kostume til børn

SE OGSÅ: Ridder kostume til voksne

SE OGSÅ: Middelalder kostume til børn

 

Indlægget Ridder kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!