Hest kostume til børn

Har du et barn der er vild med hest, cowboys, ryttere, riddere eller Disney figurer til hest? Så kunne et hest kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER heste og alt hvad der hører til stald og ridemiljøet. Og forståeligt nok. Heste er nogle dejlige dyr og for nogen er de også den bedste ven. Er man en hestepige eller -dreng, så kunne et hestekostume være oplagt til fastelavn. Det er også muligt at være rytter til hest, som f.eks. som ridder / ringridning ridder eller som Rapunzel på den skønne hest der er med i filmen om Rapunzel. 

Et hest kostume til børn er både for drenge og piger. Det klassiske hestekostume er selvfølgelig at klæde sig i en plysheldragt, men mere og mere polulære udgaver af et hest kostume til børn, er den type hvor man er ridder på en hest, et såkaldt ride on kostume eller carry me kostume. En anden type kostumer til børn, der også er blevet populære, er oppustelige kostumer. Disse kostumer er større end et almindeligt kostume og bruger batterier, så kostumet bliver ved med at være oppustet, selv om man bevæger sig. Et hest kostume til børn, findes i mange udgaver – se udvalget nedenfor  

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til børn

hest kostume til børn hestekostume til børn hest børnekostume cowboy til hest kostume oppusteligt hestekostume

Cowboy til hest kostume til børn

Oppusteligt cowboy til hest kostume. Er du en glad lille cowboy fra Texas prærie land, så skal du da have dette fine sæt at løbe rundt i. 
Du får en cowboy, hat og en oppustelig hest i et og samme kostume. Hyp hyp afsted med dig.

Find kostumet hos Temashop

 

hest kostume til børn hestekostume til børn hest børnekostume rytter ride on me kostume heldragt hest kigurumi til børn

Hestekostume – heldragt i plys

Hopla! Vist er det cool at klæde sig ud som en superhelt, men det er endnu sejere at være en superhest til festen! Hestekostumet inkluderer en brunfarvet dragt med sort hale og hvid manke. Der medfølger også et hestehoved som hætte samt matchende hånd- og skoovertræk.

Find kostumet hos PartyKing

 

hest kostume til børn hestekostume til børn hest børnekostume plus kostume hestekostume heldragt

Brunt hestekostume til børn

Sødt heste kostume til børn, der består af en blød heldragt i brun med lynlås, hvide detaljer, hale og hætte med hestehoved.

Find kostumet hos Temashop

hest kostume til børn hestekostume til børn hest børnekostume rytter ride on me kostume disney belle til hest kostume

Hestekostume – Belle og hendes hest

Dit barn har i lang tid plaget om at få lov til at starte på rideskolen, men du er lidt bange for heste, så det tillader du ikke. For at overvinde frygten kan du begynde med at lade dit barn galopere til kostumefesten på denne søde pony! Barnet som bærer dette vidunderlige kostume, slår desuden to fluer med et smæk eftersom man både får lov til at være Belle i sin gule prinsessekjole og hendes nuttede hest på en og samme tid.

Find kostumet hos PartyKing

Hest børnekostume 450x450 - Hest kostume til børn

Hest børnekostume

Løb som vinden i haven og spring over stok og sten! Denne hest er hurtig og er perfekt som kostume, hvis du skal til udklædningsfest! Den er også et must, hvis du mangler cowboy-udstyr! For hvad er en cowboy uden sin trofaste hest? Fungerer også perfekt som gave til heste-entusiasten! Ridende Pony Brun Børnekostume indeholder en brun pony i polyester. Holdes oppe ved hjælp af seler. 

 Find kostumet hos Børnenes Kartel

 

æsel kostume til børn æsel børnekostume

Æsel børnekostume

Al respekt for heste, men intet kan sammenlignes med et rigtigt flot æsel! Dette trofaste og noget stædige dyr er blevet overset alt for længe, og det kræver retfærdighed! Slå et slag for æselet ved at klæde dig i dette cool kostume, næste gang det er tid til kostumefest!

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Hest kostume til voksne

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

SE OGSÅ: Ko kostume til børn

 

Indlægget Hest kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Hest kostume til børn

En mening om “Hest kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!