Hest kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med hest, cowboys, ryttere, riddere eller Disney figurer til hest? Så kunne et hest kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER heste og alt hvad der hører til stald og ridemiljøet. Og forståeligt nok. Heste er nogle dejlige dyr og for nogen er de også den bedste ven. Er man en hestepige eller -dreng, så kunne et hestekostume være oplagt til fastelavn. Det er også muligt at være rytter til hest, som f.eks. som ridder / ringridning ridder eller som Rapunzel på den skønne hest der er med i filmen om Rapunzel. 

Et hest kostume til børn er både for drenge og piger. Det klassiske hestekostume er selvfølgelig at klæde sig i en plysheldragt, men mere og mere polulære udgaver af et hest kostume til børn, er den type hvor man er ridder på en hest, et såkaldt ride on kostume eller carry me kostume. En anden type kostumer til børn, der også er blevet populære, er oppustelige kostumer. Disse kostumer er større end et almindeligt kostume og bruger batterier, så kostumet bliver ved med at være oppustet, selv om man bevæger sig. Et hest kostume til børn, findes i mange udgaver – se udvalget nedenfor  

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til børn

hest kostume til børn hestekostume til børn hest børnekostume cowboy til hest kostume oppusteligt hestekostume

Cowboy til hest kostume til børn

Oppusteligt cowboy til hest kostume. Er du en glad lille cowboy fra Texas prærie land, så skal du da have dette fine sæt at løbe rundt i. 
Du får en cowboy, hat og en oppustelig hest i et og samme kostume. Hyp hyp afsted med dig.

Find kostumet hos Temashop

 

hest kostume til børn hestekostume til børn hest børnekostume rytter ride on me kostume heldragt hest kigurumi til børn

Hestekostume – heldragt i plys

Hopla! Vist er det cool at klæde sig ud som en superhelt, men det er endnu sejere at være en superhest til festen! Hestekostumet inkluderer en brunfarvet dragt med sort hale og hvid manke. Der medfølger også et hestehoved som hætte samt matchende hånd- og skoovertræk.

Find kostumet hos PartyKing

 

hest kostume til børn hestekostume til børn hest børnekostume plus kostume hestekostume heldragt

Brunt hestekostume til børn

Sødt heste kostume til børn, der består af en blød heldragt i brun med lynlås, hvide detaljer, hale og hætte med hestehoved.

Find kostumet hos Temashop

carry me heste kostume 450x450 - Hest kostume til børn

Carry me heste kostume til børn

Nu kan du ankomme til børnefødselsdagen i fuld galop! Denne flote udklædningsdragt får dig nemlig til at se ud som om du sidder på toppen af en hest. Supersej til en fest eller til leg med dine venner!!
Her får du et børnekostume, der består af en brun hestedragt med falske ben, så det ligner at barnet rider på en hest. Barnets rigtige ben bliver til hestens bagben, og hesten har stoppede forben og hoved. Kostumet sidder fast på skulderen.

Find kostumet hos Partyking

 

SE OGSÅ: Hest kostume til voksne

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

SE OGSÅ: Ko kostume til børn

 

Indlægget Hest kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Hest kostume til børn

En mening om “Hest kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!