Hest kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med hest, cowboys, ryttere, riddere eller Disney figurer til hest? Så kunne et hest kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER heste og alt hvad der hører til stald og ridemiljøet. Og forståeligt nok. Heste er nogle dejlige dyr og for nogen er de også den bedste ven. Er man en hestepige eller -dreng, så kunne et hestekostume være oplagt til fastelavn. Det er også muligt at være rytter til hest, som f.eks. som ridder / ringridning ridder eller som Rapunzel på den skønne hest der er med i filmen om Rapunzel. 

Et hest kostume til børn er både for drenge og piger. Det klassiske hestekostume er selvfølgelig at klæde sig i en plysheldragt, men mere og mere polulære udgaver af et hest kostume til børn, er den type hvor man er ridder på en hest, et såkaldt ride on kostume eller carry me kostume. En anden type kostumer til børn, der også er blevet populære, er oppustelige kostumer. Disse kostumer er større end et almindeligt kostume og bruger batterier, så kostumet bliver ved med at være oppustet, selv om man bevæger sig. Et hest kostume til børn, findes i mange udgaver – se udvalget nedenfor  

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til børn

hest kostume til børn hestekostume til børn hest børnekostume cowboy til hest kostume oppusteligt hestekostume

Cowboy til hest kostume til børn

Oppusteligt cowboy til hest kostume. Er du en glad lille cowboy fra Texas prærie land, så skal du da have dette fine sæt at løbe rundt i. 
Du får en cowboy, hat og en oppustelig hest i et og samme kostume. Hyp hyp afsted med dig.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Hest kostume til voksne

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

SE OGSÅ: Ko kostume til børn

 

Indlægget Hest kostume til børn indeholder affiliatelinks

En mening om “Hest kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!