Æsel kostume til børn

Har du et barn der er vild med æsler eller mere specifikt æsel fra Shrek eller æsel fra historien om Peter Plys? Så kunne et æsel kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Æsler er små, hestelignende dyr med et stort hoved, lange ører, en opretstående man og en hale med en hårdusk i enden. Æselhove er smallere end hestehove, hvilket giver æsler et mere sikkert fodfæste, men gør dem noget langsommere end heste. 
Æsler æder græs, urter og småbuske og kan klare sig uden vand i adskillige dage. Vildæsler er sociale og færdes i flokke på op 50 individer. I yngletiden er hingstene territoriale og parrer sig med de hopper, der kommer ind i territoriet. Hopperne forsvares mod andre hingste, så længe de befinder sig i territoriet. Hoppen er drægtig i 12 måneder og føder et enkelt føl, sjældent tvillinger.

Tamæslet nedstammer fra det afrikanske vildæsel, som i dag kun findes på få lokaliteter i det nordøstlige Afrika. Det vides ikke helt nøjagtigt, hvornår æslet blev tæmmet, men man gætter på, at det skete for ca. 10.000-12.000 år siden. 

Æslet anvendes verden over til et utal af arbejdsopgaver og er, på grund af sin nøjsomhed og evne til at arbejde under meget varme og vanskelige forhold, et overordentlig vigtigt arbejdsdyr i store dele af den tredje verden. 

Tamæsler varierer meget i størrelse, og aftegningerne er afhængig af, hvor de kommer fra. Men fælles for næsten alle tamæsler er den sorte stregtegning ned over ryggen og tværs hen over manen, som er et levn fra det afrikanske vildæsel.

Et æsel kostume til børn er både for drenge og piger. Det klassiske æselkostume er selvfølgelig at klæde sig i en grå/brun plysheldragt, men mere og mere polulære udgaver af et æsel kostume til børn, er den type hvor man er ridder på en æsel, et såkaldt ride on kostume eller carry me kostume. En anden type kostumer til børn, der også er blevet populære, er oppustelige kostumer. Et æsel kostume til børn, findes i mange udgaver – se udvalget nedenfor  

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

LÆS OGSÅ: Hestekostume til børn

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til børn

 

æsel kostume til børn æsel heldragt æsel børnekostume æsel fastelavnskostume æsel udklædning æsel grå æsel

Æsel børnekostume

Æselkostumet i børnestørrelse inkluderer en fluffy grå heldragt med lynlås, hvid mave og hale. Der medfølger også et æselhoved i form af en hætte med ører, næse og mund. Fås i størrelser fra 4 år til 9 år

Find kostumet hos PartyKing

æsel kostume til børn æsel heldragt æsel børnekostume æsel fastelavnskostume æsel udklædning æsel billigt æsel kostume deluxe luksus æsel kostume

Luksus æsel kostume til børn

Klæd dit barn ud som et sødt æsel til fastelavn, i denne skønne, grå æsel heldragt med hale og tilhørende hat, som er udformet som et æselhoved. Kostumet kan gøres sejere med sminke og er helt perfekt til fastelavn – eller andre sjove lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

æsel kostume til børn æsel heldragt æsel børnekostume æsel fastelavnskostume æsel udklædning æsel billigt æsel kostume plysdragt kostume

Heldragt æsel børnekostume

Klæd dit barn ud som et sødt æsel til fastelavn, i denne skønne, grå æsel heldragt med hale og hætte med æselhoved. Super sødt æsel kostume til børn. Kostumet består af en blød, grå heldragt med lynlås, hvid mave, hale og hætte med æselhoved.

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

Indlægget Æsel kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Æsel kostume til børn

En mening om “Æsel kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!