Gruppe kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som en gruppe sammen med dine venner til den kommende temafest. Gruppe kostumer til voksne er oplagt til alle slags fester.

Festen bliver sjovere når man er flere. Er I en par eller en gruppe, der skal til udklædningsfest sammen? Styrk samhørigheden ved at iklæde jer matchende eller komplementerende kostumer. Gruppekostumer er måske ikke det første, man kommer på, men du vil helt sikkert tiltrække behørig opmærksomhed, hvis du er udklædt på denne måde. Hos Kostumeuniverset garanterer vi at festen bliver sjovere, når I kommer klædt ud som en gruppe.

Gruppe kostumer er oplagt til temafesten, fastelavn, rusfesten, festival, karneval, halloween og julefrokosten og der findes ingen grænser for hvordan I kan tage sammen afsted som gruppe. En gruppe udklædning kan f.eks. være hvor kostumet/kostumerne danner en naturlig gruppe som eksempelvis ABBA, Ghostbusters, Teletubbies, Flintstones, Power Rangers mm.

Eller man kan vælge flok kostumer, hvor karakteren typisk følges i flok såsom aber, smølfer, gospelsangere, pirater mm. Gør forvirringen større til udklædningsfesten ved alle sammen at komme i det samme kostume.

Gruppekostumer kan både bruges af voksne, børn og af familier. Ved familie gruppe kostumer, kan det være at hele familien har et samlet tema såsom sorte kostumer, Batman, skelet, Find Holger mm.

Gruppe kostume eller Gruppe udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på flotte Gruppe kostume til voksne, se bare med her:

 

Ghostbusters gruppe kostume til voksne 953x1024 - Gruppe kostume til voksne

Ghostbusters kostume

Who ya gonna call? The Ghostbusters! Et komplet sæt bestående af fire Ghostbusters-dragter, så du og dine venner kan jage spøgelser ligesom Venkman, Ray, Winston og Egon. Ghostbusters-kostumet omfatter en beige heldragt med Ghostbusters-emblem på brystet og ærmerne samt en oppustelig “proton pack” rygsæk. Dragten lukkes med en lynlås.

Find kostumerne hos Temashop

 

Indlægget Gruppe kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!