Gruppe kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som en gruppe sammen med dine venner til den kommende temafest. Gruppe kostumer til voksne er oplagt til alle slags fester.

Festen bliver sjovere når man er flere. Er I en par eller en gruppe, der skal til udklædningsfest sammen? Styrk samhørigheden ved at iklæde jer matchende eller komplementerende kostumer. Gruppekostumer er måske ikke det første, man kommer på, men du vil helt sikkert tiltrække behørig opmærksomhed, hvis du er udklædt på denne måde. Hos Kostumeuniverset garanterer vi at festen bliver sjovere, når I kommer klædt ud som en gruppe.

Gruppe kostumer er oplagt til temafesten, fastelavn, rusfesten, festival, karneval, halloween og julefrokosten og der findes ingen grænser for hvordan I kan tage sammen afsted som gruppe. En gruppe udklædning kan f.eks. være hvor kostumet/kostumerne danner en naturlig gruppe som eksempelvis ABBA, Ghostbusters, Teletubbies, Flintstones, Power Rangers mm.

Eller man kan vælge flok kostumer, hvor karakteren typisk følges i flok såsom aber, smølfer, gospelsangere, pirater mm. Gør forvirringen større til udklædningsfesten ved alle sammen at komme i det samme kostume.

Gruppekostumer kan både bruges af voksne, børn og af familier. Ved familie gruppe kostumer, kan det være at hele familien har et samlet tema såsom sorte kostumer, Batman, skelet, Find Holger mm.

Gruppe kostume eller Gruppe udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på flotte Gruppe kostume til voksne, se bare med her:

 

papirhuset kostume la casa kostume gruppe kostume sidste skoledag kostume netflix kostume

Papirhuset kostume – sjovt gruppe kostume

Elsker I også den populære Netflix serie La Casa de Papel? Så overvej Papirhuset kostume som gruppekostume til sidste skoleedag, karneval eller en anden udklædningsfest. Kostumet er sjovest hvis I er flere i en gruppe, der vil klæde jer ud sammen og gøre en sej entré til festen.

Find kostumet hos Partyking

Gruppe kostumer til voksne 1024x988 - Gruppe kostume til voksne

Teletubbies kostumer

Forbered dig på en tosset aften med dine venner ved at købe denne pakke, som består af samtlige 4 Teletubbies, der kendt fra børneprogrammet af samme navn. Teletubbies-kostumerne inkluderer en Laa Laa-dragt, en Dipsy-dragt, Po-dragt og en Tinyky Winky-dragt. Alle udklædningsdragter består af en heldragt med skoovertræk, hovedstykke og handsker. Bemærk at kostumerne også kan købes separat.

Find Teletubbies gruppe kostume hos Partyking

bobslæde kostume kl. 13.12.31 1024x734 - Gruppe kostume til voksne

Jamaicansk bobslædekostume

Saml vennerne og vær en succes til kostumefesten med denne dragt til professionelle bobslædekørere. Vis jeres hurtigste moves frem og få fart i festen! Jamaica har mange gange overrasket i denne sport, og de har ingen planer om at holde op med det, og slet ikke til festen. Jamaicansk Bobslædekostume består af en bobslæde-lignende dragt med plads til 4 personer. Den en lavet med det jamaicanske flags udseende og har teksten “Jamaica” påtrykt, og det vil ligne, at I kommer direkte fra en international konkurrence!
Bobslædekostumet sidder fast med sorte skulderstroppe. OBS! Modellernes egne dragter og hjelme følger ikke med!

Find kostumet hos Partyking

 

 

Ghostbusters gruppe kostume til voksne 953x1024 - Gruppe kostume til voksne

Ghostbusters kostume

Who ya gonna call? The Ghostbusters! Et komplet sæt bestående af fire Ghostbusters-dragter, så du og dine venner kan jage spøgelser ligesom Venkman, Ray, Winston og Egon. Ghostbusters-kostumet omfatter en beige heldragt med Ghostbusters-emblem på brystet og ærmerne samt en oppustelig “proton pack” rygsæk. Dragten lukkes med en lynlås.

Find kostumerne hos Partyking

eller

Find kostumerne hos Temashop

 

Gospel kostume til voksne 976x1024 - Gruppe kostume til voksne

Gospel kostume

SING HALLELUJAH!” Hvem har ikke drømt om at besøge en ægte gospelkirke i New Orleans? Klap med i takt til sang og musik – og bliv helt glad i låget. Vis gæsterne til udklædningsfesten, hvad gospel virkelig går ud på og syng og dans natten lang! Gospelkostumet inkluderer en gospelkjole i et lilla stof med gulddetaljer langs ærmerne og på brystet. Dragten ligner en autentisk gospeldragt, som man kender det fra trækirkerne i sydstaterne i USA.

Find kostumet hos Partyking

 

 

Indlægget Gruppe kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!