Gruppe kostumer til voksne

Klæd dig ud som en gruppe sammen med dine venner til den kommende temafest. Gruppe kostumer til voksne er oplagt til alle slags fester.

Festen bliver sjovere når man er flere. Er I en par eller en gruppe, der skal til udklædningsfest sammen? Styrk samhørigheden ved at iklæde jer matchende eller komplementerende kostumer. Gruppekostumer er måske ikke det første, man kommer på, men du vil helt sikkert tiltrække behørig opmærksomhed, hvis du er udklædt på denne måde. Hos Kostumeuniverset garanterer vi at festen bliver sjovere, når I kommer klædt ud som en gruppe.

Gruppe kostumer er oplagt til temafesten, fastelavn, rusfesten, festival, karneval, halloween og julefrokosten og der findes ingen grænser for hvordan I kan tage sammen afsted som gruppe. En gruppe udklædning kan f.eks. være hvor kostumet/kostumerne danner en naturlig gruppe som eksempelvis ABBA, Ghostbusters, Teletubbies, Flintstones, Power Rangers mm.

Eller man kan vælge flok kostumer, hvor karakteren typisk følges i flok såsom aber, smølfer, gospelsangere, pirater mm. Gør forvirringen større til udklædningsfesten ved alle sammen at komme i det samme kostume.

Gruppekostumer kan både bruges af voksne, børn og af familier. Ved familie gruppe kostumer, kan det være at hele familien har et samlet tema såsom sorte kostumer, Batman, skelet, Find Holger mm.

Gruppe kostume eller Gruppe udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på flotte Gruppe kostume til voksne, se bare med her:

Gruppe kostumer til voksne 1024x988 - Gruppe kostumer til voksne

Teletubbies kostumer

Forbered dig på en tosset aften med dine venner ved at købe denne pakke, som består af samtlige 4 Teletubbies, der kendt fra børneprogrammet af samme navn. Teletubbies-kostumerne inkluderer en Laa Laa-dragt, en Dipsy-dragt, Po-dragt og en Tinyky Winky-dragt. Alle udklædningsdragter består af en heldragt med skoovertræk, hovedstykke og handsker. Bemærk at kostumerne også kan købes separat.

Find Teletubbies gruppe kostume hos Partyking

Gruppe kostume til voksne 1024x879 - Gruppe kostumer til voksne

Sten, saks og papir kostumer

Måske verdens mest simple (men sjoveste) gruppekostumer! Her får du og to venner chancen for at klæde jer ud som den fantastiske leg Sten, Saks og Papir, hvor alle har en chance for at slå de andre ud. Helt enkelt et supersjovt kostume, som I kan lege sten, saks eller papir med hele aftenen (eller Rock, Paper and Scissor som det hedder på engelsk). Kostumerne er af polyfoammateriale og dækker forsiden af kroppen.

Find kostumerne hos Partyking

bobslæde kostume kl. 13.12.31 1024x734 - Gruppe kostumer til voksne

Jamaicansk bobslædekostume

Saml vennerne og vær en succes til kostumefesten med denne dragt til professionelle bobslædekørere. Vis jeres hurtigste moves frem og få fart i festen! Jamaica har mange gange overrasket i denne sport, og de har ingen planer om at holde op med det, og slet ikke til festen. Jamaicansk Bobslædekostume består af en bobslæde-lignende dragt med plads til 4 personer. Den en lavet med det jamaicanske flags udseende og har teksten “Jamaica” påtrykt, og det vil ligne, at I kommer direkte fra en international konkurrence!
Bobslædekostumet sidder fast med sorte skulderstroppe. OBS! Modellernes egne dragter og hjelme følger ikke med!

Find kostumet hos Partyking

Ghostbusters gruppe kostume til voksne 953x1024 - Gruppe kostumer til voksne

Ghostbusters kostume

Who ya gonna call? The Ghostbusters! Et komplet sæt bestående af fire Ghostbusters-dragter, så du og dine venner kan jage spøgelser ligesom Venkman, Ray, Winston og Egon. Ghostbusters-kostumet omfatter en beige heldragt med Ghostbusters-emblem på brystet og ærmerne samt en oppustelig “proton pack” rygsæk. Dragten lukkes med en lynlås.

Find kostumet hos Partyking

Gospel kostume til voksne 976x1024 - Gruppe kostumer til voksne

Gospel kostume

SING HALLELUJAH!” Hvem har ikke drømt om at besøge en ægte gospelkirke i New Orleans? Klap med i takt til sang og musik – og bliv helt glad i låget. Vis gæsterne til udklædningsfesten, hvad gospel virkelig går ud på og syng og dans natten lang! Gospelkostumet inkluderer en gospelkjole i et lilla stof med gulddetaljer langs ærmerne og på brystet. Dragten ligner en autentisk gospeldragt, som man kender det fra trækirkerne i sydstaterne i USA.

Find kostumet hos Partyking

BeFunky collage 21 1 1024x592 - Gruppe kostumer til voksne

Farvekridt kostume

Sæt farve på festen, når I hver især kommer udklædt som et farvekridt. Kridtkostumet inkluderer en  ærmeløs kridtdragt med Crayolas logo. Der medfølger også en matchende blå hovedbeklædning. Vælg mellem farverne rød, grøn og blå.

Find kostumerne hos Partyking

Indlægget Gruppe kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Gruppe kostumer til voksne

error: Content is protected !!