Hulemand kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Lad dit barn finde sin indre vildmand frem, ved at klæde sig ud i et hulemand kostume til børn.

Et hulemand kostume til børn kan bruges til flere anledninger f.eks. leg i hjemmet, temafesten eller årets fastelavnsfest.

Da hulemennesket levede for flere tusinde år siden, levede de hovedsageligt i huler og grotter og al deres mad blev tilberedt over bålet. På det tidspunkt var arbejdsfordelingen mellem kønnene simpel. Mændene jagtede og sørgede for mad. Imens kvinderne vogtede hulen og passede på børnene. Når mand kom hjem med sit bytte, blev kødet spist, mens resterne som dyreskind og knogler blev brugt brugt enten til beklædning eller redskaber.

Nu om dage er en hulemand en person, ofte af ubestemmeligt køn, som foretrækker at leve afsondret fra andre mennesker i videst mulige grad.

Et hulemand børnekostume er typisk et simpelt kostume, der består af en tunika eller kjole med dyreprint. Vi har samlet det største udvalg af hulemand kostumer til drenge og hulemand kostumer til piger:

Hulepige kostume 330x450 - Hulemand kostume til børn

Hulepige børnekostume

Et sødt lille hule pige kostume til den lille vildbasse, der gerne vil være klar til fastelavn. Tilføj gerne med en oppustelig kølle og lidt vildt morgenhår, og så er din pige klar til udklædnings fest.

Find kostumet hos Temashop

hule pige kostume 382x450 - Hulemand kostume til børn

Hulepige børnekostume

Lad din datter slå sig løs til fastelavn som en vild hulepige i dette gennemførte kostume. Det er et simpelt kostume bestående af en kjole og bælte.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Indianer kostume til børn

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til børn

SE OGSÅ: Sigøjner kostume til børn

Indlægget Hulemand kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!