Captain America kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Captain America og de andre superhelte fra Avengers, så er et Captain America kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

download - Captain America kostume til børn

Med et Captain America kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Filmen ‘Captain America: The Winter Soldier’ handler om Steve Rogers, der også er kendt som Captain America. 

Efter at være blevet frosset ned siden sin deltagelse i Anden Verdenskrig, og  efterfølgende at have reddet New York City fra en invasion fra rummet, forsøger Steve Rogers at vænne sig til sin rolle i den moderne verden. 

Men helten må igen finde dragten med Stars and Stripes frem. En kollega fra S.H.I.E.L.D. bliver nemlig angrebet, og Steve trækkes ind i et plot, der i sidste ende kan betyde en  altoverskyggende trussel mod hele verden. 

Captain America slår sig sammen med Black Widow fra The Avengers og en ny allieret, The Falcon, for at komme til bunds i den djævelske sammensværgelse.

Kort sagt er Kaptajn Amerika en vaskeægte amerikansk superhelt – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planner. 

Captain Americas uniform er inspireret af det amerikanske flag. En stor stjerne pryder hans bryst og de vilde mavemuskler er indhyldet i røde og hvide striber. Captain America har ingen kappe, modsat andre store amerikanske superhelte, men den blå maske gemmer hans identitet. 

Et Captain America kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Captain America kostume til børn:

 

Captain america kostume 228x450 - Captain America kostume til børn

Captain America kostume

Dette Captain America kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema eller til leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Captain america børnekostume 275x450 - Captain America kostume til børn

Captain America børnekostume

Med dette super seje Captain America kostume, bliver du klar til, at slås mod onde skurke og redde hele verden. Captain Americas alterego er Steve Rogers, som gerne vil være soldat og derfor melder han sig til hæren ved 2. verdenskrig. Rogers bliver dog ikke optaget, da han får at vide, at han ikke er fysisk stærk nok. Senere bliver han optaget på et projekt, der har til formål at udvikle supersoldater, der skal kæmpe mod den 3. verden og her får han superkræfterne, der gør ham til Captain America.
Vil du gerne være med til, at redde hele verden, så klæd dig ud som superhelten Captain America og bliv klar til årets fastelavnsfest.

Find kostumet hos Temashop 

captain america fastelavnskostume til børn 381x450 - Captain America kostume til børn

Captain America fastelavnskostume til børn

Uanset om dit barn skal holde årets sejeste Captain America fødselsdag, til fastelavnsfest eller bare elsker at være klædt ud som superhelt, så er dette kostume lige sagen. Kostumet består af heldragt og maske.

Find kostumet hos Temashop

 

captain america kostume 6 år fastelavnskostume marvel endgame avengers kostume captain america børnekostume

Captain America Endgame kostume til børn

Når han ikke er Steve Rogers, er han superhelten Captain America! Hop i denne seje heldragt og tag masken på, så er du nemlig klar til nye eventyr! Saml alle de andre patrioter og kæmp for retfærdighed! Captain America udklædning består af en heldragt, maske og skocovers. Overvej at tilkøbe skjoldet. 

 Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige Captain America kostume til børn?

captain america kostume til børn captain america børnekostume superhelte kostume til børn marvel børnekostume

SE OGSÅ: Supermand kostume til børn

LÆS OGSÅ: Hulk kostume til børn

LÆS OGSÅ: Thor kostume til børn

LÆS OGSÅ: Iron Man børnekostumer

LÆS OGSÅ: Avengers Endgame kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Black Panther kostume til børn

Indlægget Captain America kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!