Captain America kostume til børn

Har du et barn der er vild med Captain America og de andre superhelte fra Avengers, så er et Captain America kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

download - Captain America kostume til børn

Med et Captain America kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Filmen ‘Captain America: The Winter Soldier’ handler om Steve Rogers, der også er kendt som Captain America. 

Efter at være blevet frosset ned siden sin deltagelse i Anden Verdenskrig, og  efterfølgende at have reddet New York City fra en invasion fra rummet, forsøger Steve Rogers at vænne sig til sin rolle i den moderne verden. 

Men helten må igen finde dragten med Stars and Stripes frem. En kollega fra S.H.I.E.L.D. bliver nemlig angrebet, og Steve trækkes ind i et plot, der i sidste ende kan betyde en  altoverskyggende trussel mod hele verden. 

Captain America slår sig sammen med Black Widow fra The Avengers og en ny allieret, The Falcon, for at komme til bunds i den djævelske sammensværgelse.

Kort sagt er Kaptajn Amerika en vaskeægte amerikansk superhelt – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planner. 

Captain Americas uniform er inspireret af det amerikanske flag. En stor stjerne pryder hans bryst og de vilde mavemuskler er indhyldet i røde og hvide striber. Captain America har ingen kappe, modsat andre store amerikanske superhelte, men den blå maske gemmer hans identitet. 

Et Captain America kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Captain America kostume til børn:

captain america kostume til børn dobbelt kostume iron man kostume til børn

Captain America og Iron Man fra Avengers – 2 x børnekostume

Man kender Captain America fra Avengers filmene, men også han helt egne spillefilm. Captain America er en superhelt, som er værd at se op til. Han er nemlig modig, loyal og frygtløs. Dette sæt inkluderer to officielt licenserede Captain America™ og Iron Man™ dragter. Iron Man™ -dragten består af en rød heldragt og en matchende maske. Dragten er dekoreret med et motiv i sort og sølv, som forestiller en cool rustning af metal! Captain America™ -dragten inkluderer en blå heldragt og matchende hue. Huen er blå med et hvidt A-symbol og dækker hele hovedet. Lukkes med velcro. Dragten er dekoreret med et muskellignende tryk og et motiv i rødt og hvidt, som forestiller en cool rustning i metal! Begge dragterne lukkes med velcro. Perfekt til fastelavn, udklædningsfest eller fødselsdagsfest.

Find pakken med kostumerne hos Vegaoo

Captain america kostume 228x450 - Captain America kostume til børn

Captain America kostume

Dette Captain America kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema eller til leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

dobbelt kostume hulk og captain amerika kostume til børn avengers dobbelt kostume avengers vendbar kostume

Captain America kostume til superhelte

Kan du ikke vælge, hvilken Marvel karakter, du gerne vil være? Med dette kostume behøver du slet ikke at vælge. Kostumet er nemlig vendbart – og på den ene side ligner det Hulk og på den anden side Captain America. Der medfølger to masker – én til hver karakter.
Dette kostume er super sejt til fastelavn og husk, at du kan skifte mellem Hulk og Captain America lige så ofte du vil. Bemærk at skoldet sælges seperat, i samme butik

Find Vendbar Captain America kostume hos Temashop

Captain america børnekostume 275x450 - Captain America kostume til børn

Captain America børnekostume

Med dette super seje Captain America kostume, bliver du klar til, at slås mod onde skurke og redde hele verden. Captain Americas alterego er Steve Rogers, som gerne vil være soldat og derfor melder han sig til hæren ved 2. verdenskrig. Rogers bliver dog ikke optaget, da han får at vide, at han ikke er fysisk stærk nok. Senere bliver han optaget på et projekt, der har til formål at udvikle supersoldater, der skal kæmpe mod den 3. verden og her får han superkræfterne, der gør ham til Captain America.
Vil du gerne være med til, at redde hele verden, så klæd dig ud som superhelten Captain America og bliv klar til årets fastelavnsfest.

Find kostumet hos Temashop

captain america børnekostume til piger captain america kostume til piger

Captain America kostume til piger

Dette Captain America™ kostume er til piger og består af en kjole og en maske (sko ikke inklusiv). Denne kjole er i Captain Americas farver. Overdelen er fremstillet i stof med et metallisk udseende og er blå med en hvid stjerne på forsiden som går over i røde og hvide striber. Ærmerne er 3/4 og ender i rødt stof med en stjerne. Underdelen af denne kjole består af rødt tyl. Masken der fuldender dette kostume er metallisk blå med et A på forsiden. Skal du klædes ud som superhelt til fastelavn eller til en temafest så er dette superheltekostume perfekt. 

Find kostumet hos Temashop

 

superhelte kostume til piger captain amerika kostume til piger

Superhelte kostume til piger

En sej superhelt. Dette Captain America™ kostume til piger er under officiel licens af Marvel™. Dette kostume består af en kjole med hætte, et bælte og en maske (sko er ikke inklusiv). Denne kjole er i stof med metallisk effekt og forestiller Captain America uniform. Kjolen er blå med røde og hvide striber og har ved brystet en stor stjerne. Bæltet er blåt og til at tage om taljen. Masken holdes på ved hjælp af en elastik. Perfekt kostume til at forvandle dig til en superhelt. 

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Captain America kostume til børn?

captain america kostume til børn captain america børnekostume superhelte kostume til børn marvel børnekostume

SE OGSÅ: Supermand kostume til børn

LÆS OGSÅ: Hulk kostume til børn

LÆS OGSÅ: Thor kostume til børn

LÆS OGSÅ: Iron Man børnekostumer

LÆS OGSÅ: Avengers Endgame kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Black Panther kostume til børn

Indlægget Captain America kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Captain America kostume til børn

error: Content is protected !!