Superman kostume til voksne

Skal du til Superhelte temafest, fastelavn eller skal du afholde årets fedeste Superman fødselsdagsfest for din egen lille Superman?

Så er det oplagt at du hopper i et sejt Superman kostume til voksne.

Superman er en amerikansk superhelt, skabt af Jerry Siegel og Joe Shuster i 1934 og første gang udgivet af forlaget DC Comics i 1938.

Superman blev født som Kal-El på planeten Krypton. Som spæd blev han af sin far Jor-El sendt til jorden i en raket, få øjeblikke før Krypton eksploderede. Raketten landede uden for byen Smallville, hvor Kal-El blev opdaget og adopteret af det barnløse ægtepar Jonathan og Martha Kent, der gav ham navnet Clark Kent.

Som voksen arbejder Clark Kent som journalist, men når der er fare på færde er han ikke lang tid om at skifte over til Superman kostumet og tage ud og redde verden. Superman har magiske evner, der gør at hane er hurtig at han kan flyve og derfor kan han hjælpe uanset hvor der er brug for ham.

Superman er kendetegnet med hans blå dragt, hvor der er trykt Superman logo på brystet i rødt og gul og så har han selvfølgelig sin seje Superman kappe på.

Superman kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superman tema eller til temafesten med temaet “Superhelte”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Superman kostume til voksne:

jor-el supermans far kostume

Jor-el kostume

Jor-El, far til Superman (Kal-El), gav en episk optræden i “Man of Steel”-filmen. Denne historiske tegneseriefigur har nu fået sit helt eget kostume. Kostumet som Jor-El inkluderer en blå heldragt med guldfarvede detaljer og bryststykke i blødt EVA-materiale. Der medfølger også skoovertræk, kappe og et støbt bælte. 

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 01 15 kl. 16.22.32 667x1024 - Superman kostume til voksne

Superman kostume

Nu har du chancen for at flyve afsted som verdens sejeste superhelt. Clark Kent er normalt journalist, men når gamle damer overfaldes af røvere, store ildebrande bryder ud, og folk er i fare, så bryder han ud som superman – verdens stærkeste superhelt. Han vogter over New Yorks borgere og fanger en hver forbryder! Hvad venter du på? Hop i den seje og gennemførte udklædning som supermand, og du bliver festens midtpunkt.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 01 15 kl. 16.27.46 670x1024 - Superman kostume til voksne

Supergirl kostume

Flyv af sted som den smukke og forførende Supergirl. Duk op som et flot superheltepar som Superman og Supergirl, og I bliver klar til karneval eller temafest!

Find Supergirl kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 15 kl. 16.32.07 871x1024 - Superman kostume til voksne

Supergirl kostume

Glem alt om Superman, klæd dig ud som Supergirl i stedet! Du har her fundet det helt rigtige udstyr til halloween. Husker du Kara Zor-El fra det klassiske Action Comics nr. 252? Nej, det tænkte vi nok. Men måske husker du hende bedre som Supergirl i 80’er-filmen af samme navn. Med dette kostume bliver du Supergirl, Supermans favoritkusine!

Find kostumet hos Coolstuff

 

superman kostume til voksne superman dawn of justice kostume fastelavnskostume superheltekostume

Superman – Dawn of Justice kostumet

I årets store actionfilm, Batman vs. Superman: Dawn of justice, kommer superman til at få brug for alle sine kræfter, når han skal kæmpe mod selveste Batman! Iklæd dig Supermans nyeste dragt og gør dig klar til kamp!

Find Dawn of Justice kostumet hos Temashop

clark kent superman kostume til voksne - Superman kostume til voksne

Clark Kent Superman kostume

Er du ligesom Clark Kent en sky og middelaldrende mand, der på ydersiden ikke virker til at være meget andet end en computernørd, men som skjuler en helt anden side – nemlig evnen til at bekæmpe ondskab og forføre kvinder i alle aldre? Hop i dette kostume! Clark Kent er kendt som Superman og har længe været både piger og fyres foretrukne superhelt! Dette er en super sej udklædningsdragt, der ligner Superman i sit originale tøj, mens han stadig er Clark Kent. Dragten består af en top, der ligner Supermans dragt med en almindelig lysegrå jakke samt et “slidt” slips. Jakken og trøjen er ét stykke, så du har blot brug for et par bukser samt briller og et mystisk blik!

Find kostumet hos Temashop

superman kostume til voksne - Superman kostume til voksne

Superman supreme kostume

Lige siden 1938 hvor Stålmanden gjorde sin entré for første gang har både drenge og mænd og piger og kvinder drømt om at jage skurke i den klassiske blå dragt med rød kappe. Måske også dig?
Med denne udklædningsdragt bliver du en succes til festen. Men sørg for at holde dig fra grønne drinks (de kan jo indeholder kryptonit). Du kan måske ikke klæde om lige så hurtigt som Clark Kent, men det er faktisk supernemt at få dragten på. Superman Supreme Kostume inkluderer alt udover sko. Dragten består af bluse og bukser med tilhørende formede muskler af latex-dele. Bælte, kappe og skinnebens-overtræk indgår også. Du tager dragten på ved hjælp af knapper eller velcro.

Find kostumet hos PartyKing

faora kostume til kvinder superman kostume til voksne

Faora kostume til kvinder

Er du heller ikke så stor en fan af ham Superman, er dette fede outfit lige noget for dig! Faora-kostumet inkluderer et sort jumpsuit med motiv og en rustning af et blødt materiale med et matchende støvleovertræk. Du får derudover et bælte og en sort kappe.

Find kostumet hos Partyking 

 

opposuits superman jakkesæt til voksne superhelt jakkesæt til mænd

Supermand jakkesæt til voksne

En streng dresscode er givetvis sat i verden for, at de farvestærke personligheder skal kunne provokere og live dem op! Hvorfor ikke tage til studenterfest, bryllup eller firmafest iklædt dette stilede og legesyge Supermankostume? Jakkesættet kommer fra populære Opposuits, og som, vi alle ved, har diskretion (heldigvis) aldrig været deres stærke side. OppoSuits er den diametrale modsætning til almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og de er lavet i sjove, usædvanlige mønstre og farver, alt sammen i et velgennemtænkt design. Takket være tøjets høje kvalitet kan du anvende dit OppoSuit om og om igen, uden at det mister faconen. Vær opmærksom på, at OppoSuits leveres i en slimfit-model.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Superman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Batman kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Joker kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Power Rangers kostume til voksne

 

Indlægget Superman kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Superman kostume til voksne

error: Content is protected !!