Superman kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til Superhelte temafest, fastelavn eller skal du afholde årets fedeste Superman fødselsdagsfest for din egen lille Superman?

Så er det oplagt at du hopper i et sejt Superman kostume til voksne.

Superman er en amerikansk superhelt, skabt af Jerry Siegel og Joe Shuster i 1934 og første gang udgivet af forlaget DC Comics i 1938.

Superman blev født som Kal-El på planeten Krypton. Som spæd blev han af sin far Jor-El sendt til jorden i en raket, få øjeblikke før Krypton eksploderede. Raketten landede uden for byen Smallville, hvor Kal-El blev opdaget og adopteret af det barnløse ægtepar Jonathan og Martha Kent, der gav ham navnet Clark Kent.

Som voksen arbejder Clark Kent som journalist, men når der er fare på færde er han ikke lang tid om at skifte over til Superman kostumet og tage ud og redde verden. Superman har magiske evner, der gør at hane er hurtig at han kan flyve og derfor kan han hjælpe uanset hvor der er brug for ham.

Superman er kendetegnet med hans blå dragt, hvor der er trykt Superman logo på brystet i rødt og gul og så har han selvfølgelig sin seje Superman kappe på.

Superman kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superman tema eller til temafesten med temaet “Superhelte”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Superman kostume til voksne:

 

Skærmbillede 2018 01 15 kl. 16.22.32 667x1024 - Superman kostume til voksne

Superman kostume

Nu har du chancen for at flyve afsted som verdens sejeste superhelt. Clark Kent er normalt journalist, men når gamle damer overfaldes af røvere, store ildebrande bryder ud, og folk er i fare, så bryder han ud som superman – verdens stærkeste superhelt. Han vogter over New Yorks borgere og fanger en hver forbryder! Hvad venter du på? Hop i den seje og gennemførte udklædning som supermand, og du bliver festens midtpunkt.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 01 15 kl. 16.27.46 670x1024 - Superman kostume til voksne

Supergirl kostume

Flyv af sted som den smukke og forførende Supergirl. Duk op som et flot superheltepar som Superman og Supergirl, og I bliver klar til karneval eller temafest!

Find Supergirl kostume hos Temashop

superman kostume til voksne superman dawn of justice kostume fastelavnskostume superheltekostume

Superman – Dawn of Justice kostumet

I årets store actionfilm, Batman vs. Superman: Dawn of justice, kommer superman til at få brug for alle sine kræfter, når han skal kæmpe mod selveste Batman! Iklæd dig Supermans nyeste dragt og gør dig klar til kamp!

Find Dawn of Justice kostumet hos Temashop

opposuits superman jakkesæt til voksne superhelt jakkesæt til mænd

Supermand jakkesæt til voksne

En streng dresscode er givetvis sat i verden for, at de farvestærke personligheder skal kunne provokere og live dem op! Hvorfor ikke tage til studenterfest, bryllup eller firmafest iklædt dette stilede og legesyge Supermankostume? Jakkesættet kommer fra populære Opposuits, og som, vi alle ved, har diskretion (heldigvis) aldrig været deres stærke side. OppoSuits er den diametrale modsætning til almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og de er lavet i sjove, usædvanlige mønstre og farver, alt sammen i et velgennemtænkt design. Takket være tøjets høje kvalitet kan du anvende dit OppoSuit om og om igen, uden at det mister faconen. Vær opmærksom på, at OppoSuits leveres i en slimfit-model.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Superman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Batman kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Joker kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Power Rangers kostume til voksne

 

Indlægget Superman kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!